Şimdi Ara

Matematikle ilgili büyük problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim matematiğim gerçekten çok zayıf ne yapacağımı nerden başlıyacağımı bilmiyorum nasıl başarıcağım bilmiyorum nerdeyse çarpım tablosunu bile bilmiyorum bana gerçekten tavsiye verip yönlendirebilecek birileri varmı

• Git calis bunu da mi biz diyelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok aydınlatıcı oldu teşekkürler offtopic
  • Yani çarpım tablosunu bilmezsen hiçbir şey yapamazsın temelinin iyi olmasını istiyorsan denklemler, cebirsel ifadeler, üslü sayılar ve karekök bunları iyi bilmen gerekir üslü sayılar ve karekök çok kolay denklem ve cebirsel biraz zor ama matematiği de insan buldu yani her insan öğrenemez diye birşey yok

• once carpim tablosu ezberle sonra antremanlarla matematik kitabini bitir

• Bende çarpım tablosunu ezbere bilmşyorum hep düşünmek zorunda kalırım. Fakat bu iyi birşeymiş. Şimdi çift basamaklı en komplex sayıyı çarpmamda en fazla 10 saniyemi alıyor.

Ekol hoca diye bir site var. Kendinizi az sıkıp en basit konuları açıp başlayın. Ben amelelikten mühendisliği internet üzerinden kazanmış bir insanım. Kesirli sayının ne demek olduğunu bilmezdim liseyi bitirdiğimde.

Size öğretilenleri o hocaların 11 12 yıöda öğrettiği matematik aslında 3 4 ay gibi bir zamanda öğrenilebiliniyor. Hatts dahada kısa.

Gözünğzde büyütmeyin. Sadece oturun ve bir konudan başlayın. Devamı gelecek. Hem matematik çok zevklidir öğrendikçe keyif alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlilikle ilgili bir soru
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9 sınıfta matematikten 1 alıyordum neredeyse 9un yaz tatilinde antremanlarla mat bitirmiştim şuan ilk sınavımmı 11.sınıftayım karmaşık sayılarda 91 ilk sınavdan :)

• Okulu bırak, ticarete atıl. çok para var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antremanlarla matematiğe başla. Kırtasiyelerde bulursun kolayca.

• Suphi Varım kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa kesinlik le katılnıyorum doğru ticarette çok para var ama en önemli olan en iyiderecede sevdiğin bir meslekte okulu bitirmektir bir kere ticarette kesinmdiye birşey yoktur heran batabilirsin meslek senin 2 planındır bende ticarete atılmayı düşünüyorum bak babam fabrika işlettiği halde derslerime çok çalışıyorum derslerine dört elle sarıl meslek benimde 2.planım bende ticarete atılmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Suphi Varım

Arkadaşlar benim matematiğim gerçekten çok zayıf ne yapacağımı nerden başlıyacağımı bilmiyorum nasıl başarıcağım bilmiyorum nerdeyse çarpım tablosunu bile bilmiyorum bana gerçekten tavsiye verip yönlendirebilecek birileri varmı

Ogrenme guclugu olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet056

9 sınıfta matematikten 1 alıyordum neredeyse 9un yaz tatilinde antremanlarla mat bitirmiştim şuan ilk sınavımmı 11.sınıftayım karmaşık sayılarda 91 ilk sınavdan :)

Karmasik sayilar kek konu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

9 sınıfta matematikten 1 alıyordum neredeyse 9un yaz tatilinde antremanlarla mat bitirmiştim şuan ilk sınavımmı 11.sınıftayım karmaşık sayılarda 91 ilk sınavdan :)

Gecen seneki iki trigonometiri sınavından 98-95 aldım yererlimi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Gecen seneki iki trigonometiri sınavından 98-95 aldım yererlimi ?

Onlar da cop?

• http://www.youtube.com/watch?v=A0o42Tucl3g burdaki tavsiyelere uyucağım başlıyacağım hiçbir şey için geç değil zararın neresinden dönersek kardır bana şuan çok eğlenceli geliyor ama temelim sağlam olmadığı için takılıyorum herşeyi baştan sağlam bir şekilde inşa edeceğim
  • alında daha çok önem vermemekten oldu ama şimdi dank etti @bokomolitan bir yerlerden başlamak lazım
  • Matematik hayatımı kaydırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: insanist

Bende çarpım tablosunu ezbere bilmşyorum hep düşünmek zorunda kalırım. Fakat bu iyi birşeymiş. Şimdi çift basamaklı en komplex sayıyı çarpmamda en fazla 10 saniyemi alıyor.

Ekol hoca diye bir site var. Kendinizi az sıkıp en basit konuları açıp başlayın. Ben amelelikten mühendisliği internet üzerinden kazanmış bir insanım. Kesirli sayının ne demek olduğunu bilmezdim liseyi bitirdiğimde.

Size öğretilenleri o hocaların 11 12 yıöda öğrettiği matematik aslında 3 4 ay gibi bir zamanda öğrenilebiliniyor. Hatts dahada kısa.

Gözünğzde büyütmeyin. Sadece oturun ve bir konudan başlayın. Devamı gelecek. Hem matematik çok zevklidir öğrendikçe keyif alırsınız.

Konu hk hiçbir şey bilmeyip Ekol hocadan anlayan insan üstün zekalı insandır zira adam aşırı sıkıcı ve zor anlatıyor. Şenol Hoca gibi hiçkimse anlatamıyor. En iyisi Şenol hoca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.