Şimdi Ara

Matematikle Sosyal'in Yerini Karıştırdım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ygs sınavı sonunda açıklandı ve emeğinin karşılığını alan yada benim gibi alamayanlar oldu.Nasib artık yapacak birşey yok geçmişe müdahale edemeyiz. Ben durumumu açıklayayım ygs'de aşırı heyecanlandım ve aksilik budur ki tarih ve matematiğin yerlerini karıştırdım zira biz fem dersanesinde sırayı böyle yapıyorduk neyse çamur atmayayım sadece alıştığım için ordada dikkat etmedim salaklığıma geldi öyle oldu. Ygs denemelerinde 120'nin altına düşmemiştim bu sene ve istediğim bölüm ygs'den alıyordu şimdi durum böyle olunca benim sıralama 340k geldi çevrem ailem falan şaka yapıyorum sandı ben iyice bunalıma girdim kötü durumdayım ama yapacak bişey yok artık soruma geçeyim: Benim matematik ve geometri temelim sağlam sıkıntım yok yani ötf türev limit vs. hariç diğer konuları bir günde bitirip ikinci gün o konuyla ilgili tüm soruları çözerim ama işte tecrübeli arkadaşlar bilenler bir söyleyebilirmi 340k'dan temeli olan ve günde 6-8 saat verimli çalışabilen birisi kaça çekebilir bu tabloyu hiç istemesemde mezuna mı kalsam düşüncemde var bir karar vermem lazım biran önce herkese teşekkürler iyi forumlar.

Düzeltme: Arkadaşlar 120'nin aşşağısında yapmadım dedim ama kusuruma bakmayın lütfen bununla övünmek için söylemedim sadece durumu iyice açıklayabilmek bilgi düzeyimi anlayabilmeniz için söyledim, kötü düşündüreceğim arkadaşlar varsa affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-bagg -- 30 Mart 2014; 11:03:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t-bagg

Merhaba arkadaşlar ygs sınavı sonunda açıklandı ve emeğinin karşılığını alan yada benim gibi alamayanlar oldu.Nasib artık yapacak birşey yok geçmişe müdahale edemeyiz. Ben durumumu açıklayayım ygs'de aşırı heyecanlandım ve aksilik budur ki tarih ve matematiğin yerlerini karıştırdım zira biz fem dersanesinde sırayı böyle yapıyorduk neyse çamur atmayayım sadece alıştığım için ordada dikkat etmedim salaklığıma geldi öyle oldu. Ygs denemelerinde 120'nin altına düşmemiştim bu sene ve istediğim bölüm ygs'den alıyordu şimdi durum böyle olunca benim sıralama 340k geldi çevrem ailem falan şaka yapıyorum sandı ben iyice bunalıma girdim kötü durumdayım ama yapacak bişey yok artık soruma geçeyim: Benim matematik ve geometri temelim sağlam sıkıntım yok yani ötf türev limit vs. hariç diğer konuları bir günde bitirip ikinci gün o konuyla ilgili tüm soruları çözerim ama işte tecrübeli arkadaşlar bilenler bir söyleyebilirmi 340k'dan temeli olan ve günde 6-8 saat verimli çalışabilen birisi kaça çekebilir bu tabloyu hiç istemesemde mezuna mı kalsam düşüncemde var bir karar vermem lazım biran önce herkese teşekkürler iyi forumlar.

Bir mezunum ve istediğini çok şükür almış bir mezunum. Eğer dershane denemelerinde o netlerdeysen ve o kadar düştüysen ben mezuna kal derim. Çünkü şimdi LYS de 100 k ya bile çeksen için tam olarak rahat olamayacayak çünkü biliyosunki sen daha iyisini yapabilirdin. O yüzden kesinlikle mezuna kal demiyorum ama çok iyi düşün derim. İstersen pm den sonucumuda atarım. Burda 12 lerin kafasını çok karıştırmamak için sonucumu koymuyorum mezuna kalmayı şimdiden düşünmesinler diye. Ama ne kadar çabuk karar o kadar çabuk yol al almak demek. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Babası

quote:

Orijinalden alıntı: t-bagg

Merhaba arkadaşlar ygs sınavı sonunda açıklandı ve emeğinin karşılığını alan yada benim gibi alamayanlar oldu.Nasib artık yapacak birşey yok geçmişe müdahale edemeyiz. Ben durumumu açıklayayım ygs'de aşırı heyecanlandım ve aksilik budur ki tarih ve matematiğin yerlerini karıştırdım zira biz fem dersanesinde sırayı böyle yapıyorduk neyse çamur atmayayım sadece alıştığım için ordada dikkat etmedim salaklığıma geldi öyle oldu. Ygs denemelerinde 120'nin altına düşmemiştim bu sene ve istediğim bölüm ygs'den alıyordu şimdi durum böyle olunca benim sıralama 340k geldi çevrem ailem falan şaka yapıyorum sandı ben iyice bunalıma girdim kötü durumdayım ama yapacak bişey yok artık soruma geçeyim: Benim matematik ve geometri temelim sağlam sıkıntım yok yani ötf türev limit vs. hariç diğer konuları bir günde bitirip ikinci gün o konuyla ilgili tüm soruları çözerim ama işte tecrübeli arkadaşlar bilenler bir söyleyebilirmi 340k'dan temeli olan ve günde 6-8 saat verimli çalışabilen birisi kaça çekebilir bu tabloyu hiç istemesemde mezuna mı kalsam düşüncemde var bir karar vermem lazım biran önce herkese teşekkürler iyi forumlar.

Bir mezunum ve istediğini çok şükür almış bir mezunum. Eğer dershane denemelerinde o netlerdeysen ve o kadar düştüysen ben mezuna kal derim. Çünkü şimdi LYS de 100 k ya bile çeksen için tam olarak rahat olamayacayak çünkü biliyosunki sen daha iyisini yapabilirdin. O yüzden kesinlikle mezuna kal demiyorum ama çok iyi düşün derim. İstersen pm den sonucumuda atarım. Burda 12 lerin kafasını çok karıştırmamak için sonucumu koymuyorum mezuna kalmayı şimdiden düşünmesinler diye. Ama ne kadar çabuk karar o kadar çabuk yol al almak demek. Kolay gelsin.

Sonucunu atabilirmisin kardeşim belki karar vermeme yardımı olur teşekkürler

• up
  • up arkadaşlar yardım
  • Tm misin? Kararsız kaldım bilmiyorum, bir yılı daha psikolojik olarak kaldırabileceksen mezuna kalabilirsin. Geçmiş olsun ama olmuş artık.
    Puanza'dan hesaplayabilirsin kaça çekebileceğini
    http://www.puanza.com/

: )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionyses

Tm misin? Kararsız kaldım bilmiyorum, bir yılı daha psikolojik olarak kaldırabileceksen mezuna kalabilirsin. Geçmiş olsun ama olmuş artık.
    Puanza'dan hesaplayabilirsin kaça çekebileceğini
    http://www.puanza.com/

: )

ya puanzanın algoritmasının çıkardığı sıralama ile resmi başarı sıralamaları ve puan tablosunu kıyasladım puanza sıralamaları yaklaşık %7 iyileştiriyor gerçekçi gelmedi bana hele 2012'de iyice farklı gösteriyor en azından ben öyle algıladım yanlış düşünüyor olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.