Öncelikle seviyem kötü arkadaşlar sınavda 5 net yapabildim. Matematikte başarılı olmayı çok ama cok istiyorum. Fakat temelim iyi degil sözel ögrencisi olmamdan dolayı. İngilizce İşletme okumaya karar verdiğimden dolayı sınava TM’den gireceğimden haliyle mat netlerimi arttırmak zorundayım. Bunun icin temelimi ve sorulara bakış açısını geliştirmek icin neler önerirsiniz? YouTube kanali olarak Hocalara Geldik ve Şenol hoca kanallarına baktım fakat hiç sarmadi. Hocalara geldik hızlı anlatıyor. Şenol ise sınava göre anlatmıyor. Bu yüzden önerilerinize açığım lütfen yardımcı olun.
yahya tan var yavaş ve temelden anlatır güzel hocadır, mikail hoca var çok örnek verir oda yavaş anlatır bu iki hocayı öneririm mikail hoca paralı ama ücretsiz videoları geçen sene vardı kaldırmamışsa izlersin.
kaynak tavsiyesi ister misin bilmiyorum ama ben yine de vereyim, 345 tyt-ayt bence şuan sana en uygun kaynak klasik testleri kolay-orta konuyu anlaman için gayet yeterli ösym tarzında sorularıda var oda iyi, baktın 345'i çatır çatur çözüyorsun denemelerde geliyor 17-24 aralığı alıyorsun çözüm yine tyt-ayt matematik, bunları çözüp bölüm denemelerini çöz, he bu arada matematiği sevmen gerek,biraz da bocalaman konuyu ezberlemek yerine mantığını anla gerekirse kendine ders anlat, ne nereden geldi nasıl oldu vs. soruyu nasıl yaptığını kendine kanıtla yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-21B0EEEB6
yahya tan var yavaş ve temelden anlatır güzel hocadır, mikail hoca var çok örnek verir oda yavaş anlatır bu iki hocayı öneririm mikail hoca paralı ama ücretsiz videoları geçen sene vardı kaldırmamışsa izlersin.
kaynak tavsiyesi ister misin bilmiyorum ama ben yine de vereyim, 345 tyt-ayt bence şuan sana en uygun kaynak klasik testleri kolay-orta konuyu anlaman için gayet yeterli ösym tarzında sorularıda var oda iyi, baktın 345'i çatır çatur çözüyorsun denemelerde geliyor 17-24 aralığı alıyorsun çözüm yine tyt-ayt matematik, bunları çözüp bölüm denemelerini çöz, he bu arada matematiği sevmen gerek,biraz da bocalaman konuyu ezberlemek yerine mantığını anla gerekirse kendine ders anlat, ne nereden geldi nasıl oldu vs. soruyu nasıl yaptığını kendine kanıtla yani.
Sağolun hocam tavsiyeleriniz icin teşekkürler. Dediğiniz hocalara bakicam. Kaynak olarak tyt 345 var onu cozeyim bitireyim seviyem ortaya çıkar. Bitirdikten sonra aytsini çözmeye başlarım hocam.
mikail hocanın ücretsizleri de iş yapar ama plus daha efsane plus paralı tabi bi incele hocam
emsalsizolE
kullanıcısına yanıt
mat-2 konularına güncellenecek yazmış ben de alabilirim
Penanggalan
kullanıcısına yanıt
Guncellenecek dedigine bakma anca 2020 tayfa zamaninda hazir olur hocam zamaninda iki iki bucuk ayda fonksiyonlar dersini cikarmisti. Mat2 den hergangi bir konuyu 2 ayda hazirliyor sen dusun gerisini :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme