Şimdi Ara

Matematikte çok zorlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesinde okuyorum ben arkadaşlar,birkaç gün önce final dershanesine kayıt olduk TM bölümüne adamlar konu verdi yok 8 ağustosta mat-geo-türkçe 9 ağustosta coğrafya-tarih-felsefeden verdiğimiz konularla ilgili tarama yapacaklarmış iyi güzel de arkadaş ben bırak mat finalin sorularını çözebilmeyi antremanlara matematikten ve karekök 0 matematikten verdikleri konulara çalışıyorum ya ordakileri bile adam gibi yapamıyorum arkadaş yani ne yapacağımı bilemiyorum ben dershane konusunda özellikle matematik ayriyeten geometrinin yüzünü dahi açmadım ne yapcağım ya çok çaresiz hissediyorum kendimi

• Ulan ne yapacağım ben ya ailem bana çok güveniyor,bir de gözlerinin önünde çalışıyorum şu sınavlardan yarım gram umudum yok yani kötü gelince iyice gerizekalıya vuracaklar
  • ne yapmalıyım arkadaşlar bir yardım edin be
  • Ben de matematikte zorlanıyorum kardesim antrenmanlarla matematik 1 i bitirdim ama 2 yi cozemedim güvender %100 ygs matematiği öneriyolar ama daha bakmadim hic onu alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girin youtube dan teknofem videolarını izleyin
    Şenol hoca var
    öyle zorlanmazsınız kafanızda az buçuk bişeyler oluşur
  • Final dershanesinin eğitim kalitesini bilemem ama Fem'in internet üzerindeki videoları çok kaliteli izlemeni öneririm bir de izledikten hemen sonra testlerini çöz çözemediklerini biriktir ya hocalara göster ya da foruma ekle elbet yardımcı olunur . kolay gelsin :)
  • öncelikle kendini geliştirmelisin her gün yeni bir şeyler öğrenip düşünüp tartışmalısın bilirsin ki ne kadar çalışırsan çalış kafan çalışmıyorsa bir şey elde edemezsin. Derslerine çalışırken aynı zamanda manevî şeyler üzerinde düşün ancak program üzerinde ilerlersen başarırsın. çalışmaktan vazgeçme,en iyiyi dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnnaTorv

Meslek lisesinde okuyorum ben arkadaşlar,birkaç gün önce final dershanesine kayıt olduk TM bölümüne adamlar konu verdi yok 8 ağustosta mat-geo-türkçe 9 ağustosta coğrafya-tarih-felsefeden verdiğimiz konularla ilgili tarama yapacaklarmış iyi güzel de arkadaş ben bırak mat finalin sorularını çözebilmeyi antremanlara matematikten ve karekök 0 matematikten verdikleri konulara çalışıyorum ya ordakileri bile adam gibi yapamıyorum arkadaş yani ne yapacağımı bilemiyorum ben dershane konusunda özellikle matematik ayriyeten geometrinin yüzünü dahi açmadım ne yapcağım ya çok çaresiz hissediyorum kendimi

kardeş ilk başta temelin olmadığı için matematik zor gelebilir bu normal bir durum.sana önerim ilk önce antremanlarla matematik,ilk adım soru bankası o tarz kitapları bitirmen yavaş yavaş kitapların zorluk seviyesini artırman.ayrıca internette ders ten nejdet kirpi veya tekin hocanın derslerinden alabilirsin kredi ile geometri 1 kitap bitirerek yapabileceğin bir şey değil bir konuyu çalıştıktan sonra en az 4-5 kitaptan bitirmen lazım temel oluşturman için derslerden korkma sadece temel eksikliğin var temeli oturtmaya çalış ve mat ve geo dan.kolaydan zora doğru git.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.