Bildirim
Matkap aldım fakat yalpalıyor gibi ne yapmalıyım??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LostAssassin
quote:
Orijinalden alıntı: enderun67
arkadaşlar resimdeki matkabı aldım fakat ucu yalpalıyor gbi, uçtaki parçanın değişme şansı varmı acaba?
matkap ucunu sıkan o 3 küçük perçayı tek satılmadığından değiştiremezsin ama uçtaki siyah kısmı yani mandreni komple değiştirebilirsin.ama kendin becerebiliyorsan o mandreni söküp temizleyip uçtaki sıkma parçalarını kontrol edip biraz oyna olmazsa o zaman değiştir.
o mandreni sökemedim işte..içinde vida var sağa sola hiçbişekilde boşlatamadım.sanırım aşırı derecede sıkmışlar
-
onlar modele de bağlı ama tamamına yakını konik geçmedir. Bu yüzden biraz zor çıkar ama sonuçta çıkar. Biraz zorlaman lazım. -
Arkadaşım niye uğraşıyorsun? Mandren'de yalpa varsa matkap sorunludur ve sen düzeltemezsin. Aldığın yere git iade ya da değişim iste. Bir de keşke biraz paraya kıyıp bilindik düzgün bir marka alsaymışsın. Ucuz etin yahnisi böyle olur. Bir şey alırken ne o ürünün en ucuzunu, ne de en pahalısı alın. Aralarda f/p' si iyi olan ürünler alın. Bosch gibi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- elektrikli ocak çok yakar mı
- bakıcı için ses kayıt cihazı tavsiye
- bosch maxx wfl 1610 program süreleri
- alkali filtre mi mineral filtre mi
- lav taşlı mangal yorumları
- en iyi hava nemlendirici
- en iyi su sebili
- en iyi buharlı temizleyici
- cam silme robotu kullananlar yorumları
- roborock qrevo curv fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X