Şimdi Ara

Matkap Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Darbeli matkabımın Tetik takılı kalıyordu kendi kendine çalışır duruyordu. bendevidalar söküp açtım.

Matkap Tamiri

Tetik kısmını söküm

Matkap Tamiri

Matkap Tamiri
    yeri

• ali8001 kullanıcısına yanıt
    Ustalık sökerken başlar derler,ayrıca afaki olarak sonuç zor,en iyisimi siz piyasada bunun çaresinin araştırın derim,tetik yenilenebilir.Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 15 Eylül 2016; 11:22:13 >
  • haklısınız bir ay sonra matkap elden çıktı. tetik yandı. sonrada motoru
  • Merhabalar, elimde çok eski model bir makita var DF347C, bir arkadaştan aldım, batarya arızalı olabilir dedi ancak cihaza doğrudan 14.4 verdiğimde de çalışmadığını farkettim. İçin açıp baktım.. eğer motora doğrudan enerji verirsem motor dönüyor (buton kablolarını da sökmem gerekiyor) , ancak anahtar bağlı iken sanki kısa devri durumu var.. hiçbir şekilde enerji ulaşmıyor hatta şalter bağlantısı var iken doğrudan motora vermem de çalıştırmıyor. Buradan anladığım tetiğin çıkışında bir kısa devre var..

Butonu araştırtırdım ama bulamadım ve orjinalı yurtışındın 25 usd civarı. bunu al, batarya pillerini değiştir vs değer mi bilmiyorum. Yinede bu butonun oem'i, global yada bun uydurulabilir bir verisyonu var mıdır ? 12 v başka çalışmayan bir matkapta sökebilirim ama sanırım spesifikasyonları karşılamayacaktır diye düşünüyorum.

Matkap Tamiri Matkap Tamiri Matkap Tamiri
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alternatör rotor tamiri yardım.?
    12 yıl önce açıldı
    Akülü Matkap/Vidalama Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Mont tamiri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.