Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fakehero

Saol hocam cevap verdiğin için dün aldım bugün işerimi hallettim

Hayırlı olsun, Black and decterımı aldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

bende yarın alacağım hocam bu model mi yoksa bosch pbh 2100 re modelimi dersiniz kararsız kaldım

http://www.hepsiburada.com/bosch-pbh-2100-re-550-w-kirici-delici-pm-hrensarpbh2100re

boschu düşünme sebebin pnömatik olması ama sizin önerdiğiniz model de çok iyi yorumlar almış, yardımcı olurmusunuz

Bosch hem pahalı hemde 500 w civarı kolon ve sert betonda zorlanır, metal delmeden bahsetmiyorum bile, ve uçtakımıda almalıısnız,
    Kırıcı özelliği hakkında fikrim yok, ama 500w zaten az veya hiç kullanmayacaksanız gerksiz çok kullanırsanızda memnun kalmazsınız,
    18 v luk aletler düşünülebilir, kırıcı özellliği için onlarda pahalı..

Black and decter çantası metal ahşap beton yüzeyler ve kılavuz içinde kaliteli uçları çıkıyor ve çantası dahil,
    Bu fiyata hepsini hallediyorsunuz,

anladım hocam, çok teşekkür ederim bugün gidip alayım o zaman,

boschu sorma sebebim ise pnömatik kırıcı delicilerin beton delme işinde darbeli matkaplardan daha iyi olduğunu söyleyen bazı yazılar okumuş olmamdı bu konuda bilginiz var mı? sizin tasiye ettiğiniz modelde pnömatik özelliğinin olmaması beton delerken çok etkiler mi?

• quote:

quote:

quote:

bende yarın alacağım hocam bu model mi yoksa bosch pbh 2100 re modelimi dersiniz kararsız kaldım

www.hepsiburada.com
    Bosch PBH 2100 RE 550 W Kırıcı Delici Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/bosch-pbh-2100-re-550-w-kirici-delici-pm-hrensarpbh2100re

boschu düşünme sebebin pnömatik olması ama sizin önerdiğiniz model de çok iyi yorumlar almış, yardımcı olurmusunuz

Bosch hem pahalı hemde 500 w civarı kolon ve sert betonda zorlanır, metal delmeden bahsetmiyorum bile, ve uçtakımıda almalıısnız,
    Kırıcı özelliği hakkında fikrim yok, ama 500w zaten az veya hiç kullanmayacaksanız gerksiz çok kullanırsanızda memnun kalmazsınız,
    18 v luk aletler düşünülebilir, kırıcı özellliği için onlarda pahalı..

Black and decter çantası metal ahşap beton yüzeyler ve kılavuz içinde kaliteli uçları çıkıyor ve çantası dahil,
    Bu fiyata hepsini hallediyorsunuz,

anladım hocam, çok teşekkür ederim bugün gidip alayım o zaman,

boschu sorma sebebim ise pnömatik kırıcı delicilerin beton delme işinde darbeli matkaplardan daha iyi olduğunu söyleyen bazı yazılar okumuş olmamdı bu konuda bilginiz var mı? sizin tasiye ettiğiniz modelde pnömatik özelliğinin olmaması beton delerken çok etkiler mi?

Açıkcası hocam siz ne için kullanacaksınız..
    ben ev için ve arada yazlıkta bir ihtiyaç olursa yoğun kullanırım, yrı yolda kalmayalım mantığındayım, buna göre yaklaşıp tavsiye ediyorum..
    Bu bağlamda tavsiye ettiğim Ev için * fp alınabilecek en iyi ürün çok para vermenize gerek yok... İlerde şok kullandığınız körelen ucun yerine kaliteli bir alaşımlı uç alırsınız..

Pnömatik kırıcılar daha kapasitelidir doğrudur ama kırıcı işiniz yoksa matkap işi için 500w bir alet almak mantıklı yaklaşım değil, daha güçlü makina veya tungsten uç sahibi olarak daha mantıklı bir yaklaşım içinde olabilirsiniz..

Bd 710w
    Dediğim gibi, eğer prof cihaz bakıyorsanız, bataryalı ve kaçlık uç kullanacağınıza göre 500-1500 arasına ozaman başka seçenekler bakılabilir..

Pazar günü şu ürünü aldık başka bir proje için 1400tl,
    18v kırıcı delici, çift batarya, makita 12 lik uçta bağlanıyor...
    Birde inverter aldık 400 civarı tuttu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 18 Ağustos 2015; 11:54:54 >

• caver kullanıcısına yanıt
    hocam matkabı ev işlerinde kullanacağım ara sıra (sadece duvar delmek v.s. için kullanmayı düşünüyorum, kırıcı gibi ağır işlerde kullanmayacağım zira pek anlamam bunlardan ) ve uzun süre götürsün istiyorum, bir de beton delerken yarı yolda bırakmasın istiyorum, bazı yazılarda bu işi en iyi pnömatiklerin yaptığını okudum darbeli matkaplar takılabiliyormuş kalın/sağlam beton duvarlarda tek korkum budur aslında uğraştırmadan işimi görsün istiyorum, ancak sizin tavsiye ettiğiniz ürünün hem fiyatı uygun hem de yanındaki aksesuar seti çok iyi o yüzden kararsız kaldım.
    Black and decker almaya gittim. Ama bir atkadaşın tavsiyesiyle daha doğrusu aklıma fesat sokmasıyla vazgeçtim bende bosch psb 7500 rce aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Black and decker almaya gittim. Ama bir atkadaşın tavsiyesiyle daha doğrusu aklıma fesat sokmasıyla vazgeçtim bende bosch psb 7500 rce aldım.

Hayırlısı olsun ama yeşil seri sırf bosch diye yakın güçte bir makinaya 2 katı yakın para vermişsiniz. Enazından bataryalı olsaymış büyük kolaylık olurdu,

Yarı yolda kalmazsınız tabi bu ürünlede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 18 Ağustos 2015; 12:50:38 >
    Hocam şarjlı hiç düşünmedim evde devamlı beklicek diye aslında aklımda hep bosch mavi seri alıp evladiyelik kullanmak vardı ama bi anda gelişti diyelim olaylar

Hocam cevap bekliyorum sizden bugün almam lazım

• quote:

hocam matkabı ev işlerinde kullanacağım ara sıra (sadece duvar delmek v.s. için kullanmayı düşünüyorum, kırıcı gibi ağır işlerde kullanmayacağım zira pek anlamam bunlardan ) ve uzun süre götürsün istiyorum, bir de beton delerken yarı yolda bırakmasın istiyorum, bazı yazılarda bu işi en iyi pnömatiklerin yaptığını okudum darbeli matkaplar takılabiliyormuş kalın/sağlam beton duvarlarda tek korkum budur aslında uğraştırmadan işimi görsün istiyorum, ancak sizin tavsiye ettiğiniz ürünün hem fiyatı uygun hem de yanındaki aksesuar seti çok iyi o yüzden kararsız kaldım.

yeter artar ..
    Takılma dediğiniz nedir, sonuçta duvar betonu homojen sertlikte değildir, farklı hızlarda delme işlemi gerçekleşebilir bu matkabın illa zorlandığı anlamına da gelmez ki Black and decker usa malı ve 710 w dan bahsediyoruz. Ev işleri dediğimiz ayda yılda bir çalışmasıdır, girerken ve çıkarken farklı yönlerde çalıştırırsınız, doğru işlemde iyi bir matkapta zaten sorun çıkmaz, çok da komplike biriş değil bu :) altı üstü delik delicek

Bütçeniz çoksa ve Bukadar hassas davranıyorsanız şu ürünü tavsiye edebilirim,
    İyi bir uç takımı ile 500 e falan gelri..

http://www.koctas.com.tr/matkaplar/bosch-uneo-max-akulu-pinomatik-matkap-18-v/18766-25732/

• quote:

quote:

yeter artar ..
    Takılma dediğiniz nedir, sonuçta duvar betonu homojen sertlikte değildir, farklı hızlarda delme işlemi gerçekleşebilir bu matkabın illa zorlandığı anlamına da gelmez ki Black and decker usa malı ve 710 w dan bahsediyoruz. Ev işleri dediğimiz ayda yılda bir çalışmasıdır, girerken ve çıkarken farklı yönlerde çalıştırırsınız, doğru işlemde iyi bir matkapta zaten sorun çıkmaz, çok da komplike biriş değil bu :) altı üstü delik delicek

Bütçeniz çoksa ve Bukadar hassas davranıyorsanız şu ürünü tavsiye edebilirim,
    İyi bir uç takımı ile 500 e falan gelri..

http://www.koctas.com.tr/matkaplar/bosch-uneo-max-akulu-pinomatik-matkap-18-v/18766-25732/

yok hocak bütçem o kadar çok değil, ancak sizin tecrübelerinize güvenerek tavsiye ettiğiniz ürünü alacağım bugün

My life | Friends, Family, and Zamazingos :-) 
    Beton Duvarda Delik Açmak İçin Matkap Seçimi
    http://hakanaribas.weebly.com/blog/beton-duvarda-delik-acmak-icin-matkap-secimi

linkteki yazıyı okuyunca pnömatik konusu aklıma takıldı ve en uygun boschun modeliydi, yazıda darbeli matkabın beton duvar için yetersiz kaldığı belirtilmiş o yüzden kafam karıştı

hocam matkabı aldım ancak ucunu takamıyorum nasıl takabilirim şu sivri kısmı çıkartamıyorum

• kizilat K kullanıcısına yanıt
    hocam tam kullanmadım ama anahtarsız mandren sağa ola çevirip uca göre ayarlamanız gerekiyor. En kötü kullanma kılavuzunu okuyun orada yazar.
  • bosch
  • quote:

hocam tam kullanmadım ama anahtarsız mandren sağa ola çevirip uca göre ayarlamanız gerekiyor. En kötü kullanma kılavuzunu okuyun orada yazar.

kılavuz ingilizceydi hocam neyseki nette almanca bir videoda gördüm biraz üstten çevirmek gerekiyormuş

matkaba gelince gerçekten on numara üzerindeki uç kalitelimi bilmiyorum ama küçük olanı peynir gibi deldi duvarı bir büyük boyunda iki kere gir çık yapmak zorunda kaldım, neyseki ilk matkap maceramı kazasız belasız tamamladım. Son olarak ürün vidalamada yapıyor ama ayarı bir anda kaçırabilirsiniz, ben zorlanana kadar tornavida sonra matkabı kullandım ve güzel sonuç aldım ama az kalsın sıfırlıyordı vidayı

Caver hocama yardımlarındna dolayı teşekkür ederim, ürünle ilgili başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

• kizilat K kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın hayırlı olsun
  • Merhabalar,

Bir matkap almayı düşünüyorum bu aralar gündelik kullanım için. Almışken düzgün bir şey olsun istiyorum. Bosch GSB 10.8 aklıma yattı ancak merak ettiğim bir nokta var. Kademeli hız mevcut mu bu modelde? İki vitesten bahsediliyor, bu sadece iki kademeli hızı var mı demek yoksa vites sayesinde max hızı değişebiliyor mu demek?
  • quote:

quote:

kılavuz ingilizceydi hocam neyseki nette almanca bir videoda gördüm biraz üstten çevirmek gerekiyormuş

matkaba gelince gerçekten on numara üzerindeki uç kalitelimi bilmiyorum ama küçük olanı peynir gibi deldi duvarı bir büyük boyunda iki kere gir çık yapmak zorunda kaldım, neyseki ilk matkap maceramı kazasız belasız tamamladım. Son olarak ürün vidalamada yapıyor ama ayarı bir anda kaçırabilirsiniz, ben zorlanana kadar tornavida sonra matkabı kullandım ve güzel sonuç aldım ama az kalsın sıfırlıyordı vidayı

Caver hocama yardımlarındna dolayı teşekkür ederim, ürünle ilgili başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Hayırlı olsun, iyi günler kazasız belasız kullanın, uçları kaliteli uzun süre idare eder,
    En çok kullanılan 6-8 çap beton matkabı, çok ilerde değiştirirsiniz..

Vidalama işi için 2 senedir sorunsuz kullandım Bosch ixo serisi öneririm sayısız dolap kurdum, hakkını verdi..

Sağolun hocam bununlada idare ederim zaten kırk yılın baı kullanacağın, bir de bu mtkabın ucunun ileri geri oynaması normalmi hpcam darbeli moddan sanırım ama tm anlayamadım önden bastırınca biraz gömülüyor içe doğru

• Konu 2007de acılmıs vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosch ya da metabo iyi .Akülü al bence priz aramana gerek kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.