Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kazdal1

Arkadaslar dün karaköyden Makita 1630-k darbeli matkap aldim eve geldim matkabi calistirdim havalandirma kismindan yanik kokusumu desem plastik yanigimi desem tuhaf bir koku geliyor sürekli Bu normalmidir cozemedim birde matkabin üretim yeri romanya yaziyor makitanin romanyada fabrikasi varmi

İlk çalıştırmada normaldir o koku, zamanla yok olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

www.hepsiburada.com
    Einhell TC-CD 12'li Li-ion Akülü Vidalama 12 V 1.3 A Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/einhell-tc-cd-12-li-li-ion-akulu-vidalama-12-v-1-3-a-p-HREIN4513206

Bu nasıl arkadaşlar profile akıllı vida sıkılır mı bu ürünle

20 Nm tork gücü ile çok kalın olmayan normal profile gömersiniz.
    Ama sürekli profil ve akıllı vida çalışacaksanız daha güçlü bir şey tavsiye ederim.
    Neticede bu tarz ürünler amatörler için.

• albati kullanıcısına yanıt
    200 ₺ civarında var mı tavsiye edeceğiniz bi ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaynakci_1979 K kullanıcısına yanıt
    vidalama+darbeli+delme hepsinde cok iyi

Bosch PSB 750 RCE Darbeli Matkap 750 Watt

• bu ürünü kullanan var mı? ufak bir kaç duvar delme işlemi için kullanmak istiyorum. Saat için bir çivilik delik açacağım ve mutfaktaki raf için 4 tane çivi yeri lazım? İşimi görür mü?
    Bu ürün fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir matkap var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WoEx

bu ürünü kullanan var mı? ufak bir kaç duvar delme işlemi için kullanmak istiyorum. Saat için bir çivilik delik açacağım ve mutfaktaki raf için 4 tane çivi yeri lazım? İşimi görür mü?
    Bu ürün fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir matkap var mı?

Beton hariç birçok yerde zorlanmadan delersiniz, betonda da çok kaliteli uç kullanmanız gerek.

• albati kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Tekzenden Bosch Uneo Maxx 18v 2.5 ah iki adet bataryası olan 3 ü 1 arada olarak (kırıcı delici vidalama) makineyi satın aldım, (beton delebilen akülü makina) fiyat 569 TL biraz yüksek ama bu alet her türlü işinizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: CİLO 3.25i

Tekzenden Bosch Uneo Maxx 18v 2.5 ah iki adet bataryası olan 3 ü 1 arada olarak (kırıcı delici vidalama) makineyi satın aldım, (beton delebilen akülü makina) fiyat 569 TL biraz yüksek ama bu alet her türlü işinizi görür.

aldığınız ürün 900 devir düşük keşke 1300 ve yukarısı olanını alsaydınız her türlü işinizi görecekti nm tork gücü de zayıf ayrıca kömürlü motor olduğu için uzun ömürlü değil en fazla da 10 luk matkaplara göre çalışıyor

Benim aldığım Dewalt Dcd790d2 Xr kömürsüz ve uzun ömürlü 2000 devir dakika 60 nm tork gücü var 13 mm maktap uclarına kadar calışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Tekzenden Bosch Uneo Maxx 18v 2.5 ah iki adet bataryası olan 3 ü 1 arada olarak (kırıcı delici vidalama) makineyi satın aldım, (beton delebilen akülü makina) fiyat 569 TL biraz yüksek ama bu alet her türlü işinizi görür.

aldığınız ürün 900 devir düşük keşke 1300 ve yukarısı olanını alsaydınız her türlü işinizi görecekti nm tork gücü de zayıf ayrıca kömürlü motor olduğu için uzun ömürlü değil en fazla da 10 luk matkaplara göre çalışıyor

Benim aldığım Dewalt Dcd790d2 Xr kömürsüz ve uzun ömürlü 2000 devir dakika 60 nm tork gücü var 13 mm maktap uclarına kadar calışıyor

Bosch professional Psr 10.8 v-Ec akülü delme vidalamayı daha öncesinde almıştım küçük ve güçlü tavsiyen için teşekkür ederim. :) Uneo maxx olanı alma sebebim ise çekiç mekanizmasına sahip olması, akülü olarak beton zeminler için uygun olan Bosch yeşil seri sınıfında tek ürün olmasıdır. Bu aletin maksimum 900 devir çevirmesi bu aletin kırıcı delici olmasından kaynaklanıyor. Yani kısaca özellikle beton zemin delmek için aldım bu ürünü aynı zamanda kaba vidalama delme işlerinide görebiliyor. Sizin aldığınız sanırım delme vidalama yapabiliyor, beton ve duvarda işinizi görmez.

• quote:

quote:

quote:

Bosch professional Psr 10.8 v-Ec akülü delme vidalamayı daha öncesinde almıştım küçük ve güçlü tavsiyen için teşekkür ederim. :) Uneo maxx olanı alma sebebim ise çekiç mekanizmasına sahip olması, akülü olarak beton zeminler için uygun olan Bosch yeşil seri sınıfında tek ürün olmasıdır. Bu aletin maksimum 900 devir çevirmesi bu aletin kırıcı delici olmasından kaynaklanıyor. Yani kısaca özellikle beton zemin delmek için aldım bu ürünü aynı zamanda kaba vidalama delme işlerinide görebiliyor. Sizin aldığınız sanırım delme vidalama yapabiliyor, beton ve duvarda işinizi görmez.

aldığım de walt modeli delme vidalama beton kırma her türlü işi cok güçlü bir sekilde yapıyor yüksek devir olması işinizi rahat yapabileceğiniz anlamına geliyor 900 devirden bahsetmiyoruz 2000 devirle beton kırıyor 18 volt aküyle calısıyor ne kadar voltaj yüksekse son güce kadar boğulmaz kömürle çalışan matkaplar belli zaman sonra biter servise götürmek zorundasınız bende bunları bildiğimden yeni teknoloji kömürsüz aldım

http://www.ennalbur.com/akulu-delme-vidalama/378-dewalt-dcd790d2-18-volt-li-on-cift-akülü-sarjli-matkap-20-ah.html?gclid=CNeL36igqsoCFUQDcwod4ykLvw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 14 Ocak 2016; 23:35:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

aldığım de walt modeli delme vidalama beton kırma her türlü işi cok güçlü bir sekilde yapıyor yüksek devir olması işinizi rahat yapabileceğiniz anlamına geliyor 900 devirden bahsetmiyoruz 2000 devirle beton kırıyor 18 volt aküyle calısıyor ne kadar voltaj yüksekse son güce kadar boğulmaz kömürle çalışan matkaplar belli zaman sonra biter servise götürmek zorundasınız bende bunları bildiğimden yeni teknoloji kömürsüz aldım

http://www.ennalbur.com/akulu-delme-vidalama/378-dewalt-dcd790d2-18-volt-li-on-cift-akülü-sarjli-matkap-20-ah.html?gclid=CNeL36igqsoCFUQDcwod4ykLvw

Vermiş olduğun model numarası ile resimdeki matkap birbirleriyle uyuşmuyor.

Resimde görünen darbelihttp://www.dewalt.com.tr/powertools/productdetails/catno/DCD795D2/
    Senin modelini yazdığın darbesizhttp://www.dewalt.com.tr/powertools/productdetails/catno/DCD790D2/

Devir sayısı düşük makineler güçsüz makine anlamına gelmez hatta yüksek devir çevirenlerden güçlü bile olabilir kırıcı delicilerin devirleri düşüktür darbeli matkapların devirleri yüksektir. Senin makinen maksimum 2000 devirde dakikada 34000 vuruş yapar Uneo 900 devirde dakikada 5000 vuruş yapar ama çekiç mekanizmaları farklı olduğu için senin makinenden daha çabuk duvarı deler. Senin makinen beton delme işlemine uygun değildir tuğla ve duvar deler. ;)
    Kömür olayına gelince kömürlü kömürsüz olayı bu makine için sorun değil kömürleri sanırım 10 sene kadar gider Yüksek devir çevirmediği için aşınmayacaktır. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİLO 3.25i -- 15 Ocak 2016; 20:46:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vermiş olduğun model numarası ile resimdeki matkap birbirleriyle uyuşmuyor.

Resimde görünen darbelihttp://www.dewalt.com.tr/powertools/productdetails/catno/DCD795D2/
    Senin modelini yazdığın darbesizhttp://www.dewalt.com.tr/powertools/productdetails/catno/DCD790D2/

Devir sayısı düşük makineler güçsüz makine anlamına gelmez hatta yüksek devir çevirenlerden güçlü bile olabilir kırıcı delicilerin devirleri düşüktür darbeli matkapların devirleri yüksektir. Senin makinen maksimum 2000 devirde dakikada 34000 vuruş yapar Uneo 900 devirde dakikada 5000 vuruş yapar ama çekiç mekanizmaları farklı olduğu için senin makinenden daha çabuk duvarı deler. Senin makinen beton delme işlemine uygun değildir tuğla ve duvar deler. ;)
    Kömür olayına gelince kömürlü kömürsüz olayı bu makine için sorun değil kömürleri sanırım 10 sene kadar gider Yüksek devir çevirmediği için aşınmayacaktır. :)

sanırım yanlış link vermişim hata bende
    bende bakıyorum neden darbesiz olsun yanlış ürün mü almışım dedim çantasına bakınca rahatladım doğrusu darbeli model olanını almışım ama sana yanlış link atmışım
    cantadaki model no budur

• dephyr kullanıcısına yanıt

• Merhabalar,
    Gerek usta bulmanın zorluğu gerekse bu işlere meraklı olmam nedeniyle pek çok işi kendim halletmeye çalışıyorum.
    Bu sefer boyumdan büyük bir işe kalkışacağım. Uzun zamandır akülü vidalama ile işleri hallediyordum ancak bu sefer bir kırıcı deliciye ihtiyacım olacak.
    Aldığım ürünü genelde betona ve tuğlaya dübel atmak için kullanacağım ancak 1-2 zeminin fayansını kaldırma ve tuğla duvarda kanal açıp elektrik borularını döşeme işim olacak gibi duruyor.
    Yukarıdaki gibi bir durumda linktekiürün yeterli olur mu ? Başka öneriniz var mı?

• Bu alet işinizi görecektir. Dikkat etmeniz gereken makineyi uzun süreli zorlanmalara maruz bırakmamak, bu şekilde makinenizi yıllarca kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİLO 3.25i -- 6 Şubat 2016; 1:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekrem09

Merhabalar,
    Gerek usta bulmanın zorluğu gerekse bu işlere meraklı olmam nedeniyle pek çok işi kendim halletmeye çalışıyorum.
    Bu sefer boyumdan büyük bir işe kalkışacağım. Uzun zamandır akülü vidalama ile işleri hallediyordum ancak bu sefer bir kırıcı deliciye ihtiyacım olacak.
    Aldığım ürünü genelde betona ve tuğlaya dübel atmak için kullanacağım ancak 1-2 zeminin fayansını kaldırma ve tuğla duvarda kanal açıp elektrik borularını döşeme işim olacak gibi duruyor.
    Yukarıdaki gibi bir durumda linktekiürün yeterli olur mu ? Başka öneriniz var mı?

kanal açmak için keski ve çekiç kullanabilirsiniz. tuğla ise duvarlar ilk yeri deldikten sonra yol gibi gidersiniz :)

• hem kaliteli hem de uygun (yani ucuz) bir matkap olsun diyorsanız, Bosch marka matkapları öneririm.
    kalite farketmez diyorsanız, hepsiburada.com'da 50 liraya bile matkap bulabilirsiniz.
  • Aynen katılıyorum, Bosch kalitelidir.
  • Ahşap delmek için kullandığımız Stanley marka elektrikli matkap 20 senedir kullanılıyor.Aynı dönemde alınan yeşil bosch marka matkap fazla dayanmadı.

1 cm ahşapta kullanılacak şarjlı matkap arıyorum.Linkte ki ürünler nasıldır? Teşekkürler

https://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/19010

www.hepsiburada.com
    Einhell TC-CD 12'li Li-ion Akülü Vidalama 12 V 1.3 A Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/einhell-tc-cd-12-li-li-ion-akulu-vidalama-12-v-1-3-a-p-HREIN4513206

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.