Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahsen manuel mandrenin daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Ne de olsa zamanla yarışmıyoruz matkap kullanırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch GSB 16RE sahibiyim, mandreni anahtarsız mandren ve matkap çalışmıyor iken mandren mili kilitleniyor yani alet boşta iken mandreni elinizle döndüremiyorsunuz. Dolayısıyla hiç elinizi sıyırma durumu olmadan gayette güvenli ve sıkı bir şekilde uçları tek elle bile değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca yabancılarda olduğu gibi en ufak delme işleminde bile çalışma eldiveni kullanmayı alışkanlık haline getirebilirsek anahtarsız mandren de uçları değiştirirken elimize zarar vermeden bu işi rahatça yapabiliriz. Tabi ucuzundan da olsa güvenlik gözlüğünü de unutmamak gerek.

@husocan11

Matkabın sağ/sol anahtarını tavsiye ettiğiniz çeşidi neden önerdiğinizi de açıklasaydınız keşke, zira çok ucuz matkaplar da o anahtarlar yapıları gereği kırılmaya daha müsaitler. Belli bir fiyat üzeri ve profesyonel cihazlarda ''böyle olanlar iyi değil'' dediğiniz anahtar tipi veya GSB 16RE de olduğu gibi fırça seti üzerinden ayarlanabilir tipte olanlar kullanılıyor. Dewalt gibi kimi profesyonel markalar da sizin önerdiğiniz tipte anahtar tipini kullandığı modelleri var ama onların malzeme kalitesi yüksek olduğu için daha dayanıklı oluyorlar.

• mserifoglu kullanıcısına yanıt
    Önermediğim düğme bazen ortada kalıyor o zaman tetik basmıyor insan sinir oluyor ve parmakla kullanımı açısından iyi değil.
  • Bu videodaki adam çok tehlikeye maruz kaldı dimi uç değiştirirken.
  • husocan11 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda Çin malı da olsa anahtarsız mandreni tavsiye edip Makitanın videosunu koymak da ayrı bir komedi olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik mandrenmi manuelmi onu tartışıyoruz zannediyordum.Şimdi markamı tartışıyoruz.Çin malı olsa nolacaktı bi karış pas tuttuğundan açılmıcakmıydı.Yoksa bilyası mı dağılacaktı.

• Max 10 tl matkap önerin

• quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

Max 10 tl matkap önerin

şakamısın matkabın anca kömürünü alırsın
  • Evde beton delmek ve montaj için 100 tl civarında uygun bır matkap önerir misiniz

Otomatik mandren diye bişey yok onu sen uydurmuşsun sanırım, anahtarlı ya da anahtarsız denir ona.

• 4-5 sene önce bauhousdan ortaya açılan stantlardan 89 liraya black&decker almıştım.
    çoktan matkaplardan anlamadan matkabın sadece darbeli olmasına birde wattına fiyatına baktım, 650-700 watt yanlış hatırlamıyorsam.
    parasını çoktan çıkarttı, bazı geniş yerlerde vidalama içinde kullanıyorum,
    beton tavana avize taktım, fayanslara havluluk vs. takma işlerinde hala kullanıyorum
    çok memnunum...
  • 14 Nisan 'da A101 e Attlas marka 500 watt lık darbeli matkap geliyor. fiyatı 39.95 tl. Acaba işimi görürmü ? Evde ayda yılda bir delik işi çıkıyor...

• codename_lord C kullanıcısına yanıt
    Görür al

• codename_lord C kullanıcısına yanıt
    O alet çöptür, paranız boşa gider. Zorlamaya gelmez. Ayda yılda bir de kullansanız iyi bişey alın, ömürlük kullanın. Unutmayın alet işler el övünür. Kaliteli aletlerle işinizi daha kolay yaparsınız.
    Başlıkta biraz geriye giderseniz çok kişiye tavsiye verdik.

Arkadaşım bütçen kısıtlıysa ele güne muhtaç olasıya kadar al.Zaten üç tane iş yapsan parasını çıkarır.Bi usta çağırayım desen dükkandan dışarı adımını atsa minimum 30 TL.Bakma sen milletin dediğine.

• Kendine alıntı yapan adam tavsiye veriyor
    Eline Çin malı dışında matkap geçmemişken bu özgüven niye anlayamadım.
    3 kere usta çağırsan zaten kaliteli bir matkap parası.
    Elektrikli de olsa el aletleri verdiğin para/kullanım süresi baz alındığında en verimli ürünlerdir. Hele ki ağır hizmet şeklinde kullanmıyorsanız. Bugün kaliteli bir matkabı (max 200 tl) en az 10 sene kullanırsın. Çoğu var azı yok. Hesabınızı siz yapın.

• albati kullanıcısına yanıt
    100- 150 TL civarına ev içi ne önerirsiniz?
    Metro marketlerde bir ara kampanya vardı sanırım bir modelde, halen var mıdır o tarz indirimler orada?

• albati kullanıcısına yanıt

Yukarıdaki ürün nasıldır, fiyat olarak uygun ama ev içinde işlerde, özellikle beton ve fayans delmede gücü yeter mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/black-decker-darbeli-matkap-kr604cres-215121428
    Yukarıdaki ürün nasıldır, fiyat olarak uygun ama ev içinde işlerde, özellikle beton ve fayans delmede gücü yeter mi?

Aynı aleti yıllar önce aldım fayans delmek için fakat hem elimdeki uç kalitesizdi hem de anahtarsız mandren olduğundan elimi sıyırmıştı.
    İade edip Makita aldım ve yanına kaliteli 3 tane uç aldım. Belki 10 sene oldu hala aynı uçları ve matkabı kullanıyorum.
    Anahtarlısını alsaydım kullanmaya devam edebilirdim. B&D iyi markadır.
    Elimi sıyırmadan ucu sağlam takarım derseniz işinizi rahat görür.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.