Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DBK Darbeli Akülü Matkap CID 108 Lİ-2 almayı düşünüyorum. Ama merak ettiğim bir kaç soru var,

Ev tipi kullanıcılar için bu alet uygun mudur? Ben hem vidalama işlerimi hem de basit duvar delme işlerimi yapabileceğim Li-on pilli aşırı pahalı olmayan bir model arıyorum. Bu alette tek şüphem acaba duvar delerken bi sorun çıkartır mı? Verdikleri uçlar acaba kalitelimidir?
    Duvar delmekten kastım da zaten çerceve için dübel deliği açma vs. gibi ufak işler için.

Önerebileceğiniz başka marka model varsa onları da duymak isterim.
    bütçe açısından ise bu DBK Darbeli Akülü matkap 254TL ben de maksimum olarak 300TL'ye kadar birşey alabilirim.

Şimdiden herkese teşekkürler :)

Not: Özellikle alışveriş sitelerinden link vermedim sorun olmasın diye ama gerekli tüm açıklamalar bu site üzerinde var zaten :)

www.intratek.com.tr
    Ev İyileştirme ve Bahçe Severler için Yüksek Kaliteli Aletler | Einhell.com.tr
    http://www.intratek.com.tr/product/akulu-vidalamalar/dbk-darbeli-akulu-matkap-cid-108-li-2#.VssA7JN97_Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 22 Şubat 2016; 14:54:49 >

• jayopa86 kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 volt güçle duvar delmek için bilinen markaların üst modellerini almanız gerekir. Onlar da en az 300 tl dir. Bende Dbk 14 volt olmasına rağmen çok güçlü değil. Zaten her zaman delme ve vidalama cihazlarının ayrı olması taraftarıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • voltajı yüklsek olan torku güçlüdür yüksek olanı almaya çalışınız
  • jayopa86 kullanıcısına yanıt
    Selamlar arkadaşım bu alet evinde beton delme haricinde her türlü işinde yeterli olacaktır. İçindeki uçlar düşük kalite orası kesin, onların yerine Bosch bayisinden çok amaçlı olan uçlardan almanı öneririm.
    18v 14v 10.8v li on bataryalar gayet başarılı, 10.8v iş yapmaz mantığı yanlış. Bende 10.8v gsr v-ec bir makine var, farklı marka 18v makinelerin üretemediği tork ve gücü üretiyor.
    Bir diğer önerimde el aletini Bosch marka tercih etmen olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİLO 3.25i -- 27 Şubat 2016; 13:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    İhtiyacım için daha önce buraya bir yazı yazmıştım, bazı tavsiyeler geldi, satıcılar ve ustalarla görüştüm. En son gittim bosch mavi seri 2-26'yı satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekrem09

Merhabalar,
    İhtiyacım için daha önce buraya bir yazı yazmıştım, bazı tavsiyeler geldi, satıcılar ve ustalarla görüştüm. En son gittim bosch mavi seri 2-26'yı satın aldım.

Daha önce çok kişiye tavsiye ettiğim alettir, temiz kullanılırsa torununuz bile kullanır, hayırlı olsun.
  • mrb arkadaşlar. şarjlı bir matkap alacam ev için. saat asmak için falan duvar delsin bir de vidalama yapsın istiyorum. Ama duvar delme ölçütü nedir volt mu tork mu vs. bilmiyorum.

ap-P54817241 mesela bu işimi görür mü bilemedim ya da bu fiyatlarda başka önerisi olan varsa memnun olurum paylaşırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: mt_07

mrb arkadaşlar. şarjlı bir matkap alacam ev için. saat asmak için falan duvar delsin bir de vidalama yapsın istiyorum. Ama duvar delme ölçütü nedir volt mu tork mu vs. bilmiyorum.

http://urun.n11.com/matkap/blackdecker-epc14ca-sarjli-matkap-P54817241 mesela bu işimi görür mü bilemedim ya da bu fiyatlarda başka önerisi olan varsa memnun olurum paylaşırsa

blackdecker-epc14ca modeli bakmışsınız bu sizin için yeterlidir

• Arkadaşlar bu nasıldır? Çok sık kullanmayacağım. Şu an için 1-2 raf için vida deliği açacağım. Birde Ikea'dan mobilya alacağım. Onların vida montajı için kullanmak istiyorum. Varsa bu aralıkta bir model önerisi de alabilirim.

http://www.koctas.com.tr/matkaplar/jcb-darbeli-matkap-650w-akulu-vidalama-4v/21956-30845/

Birde şu var. Akülü vidalama aramıyorum özellikle. Elektrikle matkap'dan kullanabilirim.

www.hepsiburada.com
    Bosch PSB 500 RE Compact Çantalı Darbeli Matkap 500 Watt Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/bosch-psb-500-re-compact-cantali-darbeli-matkap-500-watt-pm-hrboschpsb500re

Diğer gözüme batanlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantipi -- 7 Mart 2016; 10:03:04 >

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Duvar delme konusunda sıkıntı olmaz o zaman bu aletle
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Şarjlı almayacak olsam ben de bunlardan birini düşünürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt_07

Şarjlı almayacak olsam ben de bunlardan birini düşünürdüm

Alıyorken mümkünse uzun ömürlü olsun. Tecrübeli arkadaşlar'dan da yorum bekliyorum.
  • Beyler şu iki üründen hangisini almak sizce daha mantıklı. Fiyatları hemen hemen aynı. Biri amatör biri profesyonel..

BOSCH PSB 500 RE Easy Darbeli Matkap
    Bosch GSB 1300 Darbeli Matkap

İkincisi yani profesyonel olanıwww.hirdavatburada.com diye bi yerde 158 tl. güvenilirmidir bilemiyorum.

www.n11.com/matkap/bosch-psb-500-re-easy-darbeli-matkap-500-watt-P11276061

www.hirdavatburada.com/BOSCH-GSB-1300-DARBELI-MATKAP,PR-288.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.83.6

edit: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codename_lord -- 24 Mart 2016; 20:25:48 >

• Bu aralar için uygun model var mı? Ev içinde her işe yetecek kaliteli bir ürün arıyorum, almışken yıllarca kullanabileyim. Fiyat olarak en fazla 150- 200 TL'ye çıkabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Beyler şu iki üründen hangisini almak sizce daha mantıklı. Fiyatları hemen hemen aynı. Biri amatör biri profesyonel..

BOSCH PSB 500 RE Easy Darbeli Matkap
    Bosch GSB 1300 Darbeli Matkap

İkincisi yani profesyonel olanıwww.hirdavatburada.com diye bi yerde 158 tl. güvenilirmidir bilemiyorum.

www.n11.com/matkap/bosch-psb-500-re-easy-darbeli-matkap-500-watt-P11276061

www.hirdavatburada.com/BOSCH-GSB-1300-DARBELI-MATKAP,PR-288.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.83.6

edit: link

Geçen sene bosch psb530 manuel mandrenlisini almıştım koçtaştan 90 TL ye. Ev için ideal her işimi görüyor. Verdiğiniz fiyatlar yakın. Almışken mavisini alın.

• canixxx C kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum. Mavi olanın orjinal olmama ihtimali varmıdır ? Çakma falan değildir herhalde değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Bende öyle düşünüyorum. Mavi olanın orjinal olmama ihtimali varmıdır ? Çakma falan değildir herhalde değilmi ?

Manuel mandrenli bosch alacağına markasız matkapların otomatik mandrenlisini al.Ev kullanımı için çok iyi birşey almana gerek yok.Alacağın matkabın ileri geri düğmesi kullanım yönünden iyi değil.Ben kendim 8 yıldır alpha tools kullanıyorum memnunum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Matkap tavsiyesi Matkap tavsiyesi

• husocan11 kullanıcısına yanıt
    Manuel mandreni neden bu kadar kötülediğinizi anlamadım.

• canixxx C kullanıcısına yanıt
    Otomatik mandrenle yarım saatte yaptığın işi manuel mandrenle bir saatte yaparsın.Yeri geliyo 5 mm ucu çıkarıp 3 mm takıyosun.Sonra onu da çıkarıp yıldız vidalama ucu takıyosun. Bunları manuel mandrenle yapmaya kalkarsan işin var demektir.

• husocan11 kullanıcısına yanıt
    İnsanları yanlış yönlendiriyosunuz. Otomatik mandreni herkes kullanamaz. Kafasını tutarken elinizi sıyırabilir. Ayrıca amatör kişiler için işi hızlı yapmanın ya da sık uç değiştirmenin bir anlamı yok. Kaldı ki iki kat zaman kaybı kesinlikle olmaz. 12 mm lik bir uçla beton delmek isterseniz o ucu çok sağlam sabitlemeniz gerekir bunu da en iyi anahtarlı mandrenle yaparsınız.
    SDS uç derseniz o zaman iş değişir, asıl pratiklik odur ama onunla da farklı uçlar almak zorundasınız ve diğerlerine göre pahalıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.