Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım Bosch GSB 1300 için idareten Bosch cyl-1 serisi (parlak renkli taş ucu) bir uç aldım. Bu uçla 6 delik deldim. Deldiğim duvarlar tuğlaydı ve bir sorun çıkarmadı.Beton deleyim dediğim zaman ise sorun çıkardı.(mecburdum) Tuğla duvarı 3-4 saniyede delen uç, betonda 10-15 saniyede zar zor dübel derinliğine gelip tıkandı ve ucu da yaktı. Hatta ucun kızardığını gördüm. Her neyse bundan hareketle beton, ahşap ve metal için şöyle bir set yapayım da kurtulayım diye düşündüm;

Bosch CYL-5 Turbo Granite Beton Ucu (5,6,8 mm)

Bosch Standart Ahşap Ucu 7 parça set

Bosch HSS-R metal ucu 7 parça set

Üçünü birden almayı düşünüyorum. Deneyimli arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 5 Nisan 2018; 19:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burk_06

2) mavi bosch 600 watt 13 RE Çantasız (318 tl) alırdım çünkü enerji tüketimi daha az olur diye düşünüyorum.

Enerji tüketiminin bu tip araçlarda en son düşünülecek şey olduğunu biliyorum. Önemli olan işi tamamlayabilecek güç ve özellikte olmasıdır.

850 watt ve 600 watt her iki matkabı günde 1 saat full time çalıştırırsanız aradaki tüketim farkı 15 kuruş civarı olur. Bu çalışma süresinde 50 delik delinir. Amatör kullanıcı için zaten bu ortalama anlamsızdır. Gittiği yerde tükettiği elektriği ödeyen de bir profesyonel kullanıcı duymadım.
  • onurturann O kullanıcısına yanıt
    Aeg al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Matkabı darbe moduna aldınmı? ikincisi bu tarz matkapların hepsi sağlam betonda zorlanır.Üretilme amaçları beton delmek için değildir.

Hocam çok bildiğim bir konu değil, kıyaslama ölçütü sadece watt miktarları olduğu için öyle bir öneride bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husocan11

Matkabı darbe moduna aldınmı? ikincisi bu tarz matkapların hepsi sağlam betonda zorlanır.Üretilme amaçları beton delmek için değildir.
    Darbe modundaydı. Sesi bile çok farklı çıkıyor darbedeyken.

Öğrendiğime göre bu tip 500-600 wattlık darbeli matkaplar rahatça betona dübel deliği açabilirmiş. Sorun kalitesiz uçlardan ya da benim yaptığım gibi taş ucuyla beton delmeye çalışmaktan ileri geliyormuş. Özellikle hırdavatçılar bu konuda çok bilgisiz. Alırken 2 defa uyardım ben bu uçla beton deleceğim diye. Adam ısrarla taş ucu verdi. Her neyse beton ucum dün geldi. Çok rahat bir şekilde kalan 3 tanesini delebildim.

• Merhabalar, bir sorum olacaktı araştırdım ama bulamadım.

Aşağıdaki ürünü kullanarak beton duvara dubel için delşk açabilir miyim? Cihazı yakmak istemiyorum. Akülü ama darbeli delme özelliği de var çift vites

Teşekkürler.

Hafif hizmet kullanıcıları için Bosch elektrikli el aletleri
    PSB 1800 LI-2 | Akülü delme/vidalama makineleri | Akülü cihazlar | DIY/hafif hizmet kullanıcısı
    https://m.bosch-do-it.com/tr/tr/amatoerkullanıcılar/aletler/psb-1800-lı-2-3165140761666-199880.jsp

• Merhabalar arkadaşlar. Profesyonel amaçla dış ortamda kullanılacak, şarjlı, 2 bataryalı, darbeli ve vidalama özellikli, kömürsüz yeni nesil matkap ihtiyacım var. Genelde beton delmek için kullanacağım. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
  • my91 M kullanıcısına yanıt
    Çok beton deleceksen işini görcek gibi değil. Teknik verilerinde duvar diyor beton değil.Bu tür işlerde cihaz yanması olmaz ucu yakarsın yerinde patenaj edersin.Normal pnömatik matkapla 4 saniyede deleceğin betonu bununla 3 dakikada delersin.

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt
    bosch makita gibi markaların müşteri hizmetlerini arayıp sorarsan daha iyi bilgi edinirsin sanırım.

• Açabilirsiniz hocam. Ben darbe özelliği olmayan şarjlı ile beton delebiliyorum. Elbette daha uzun sürüyor ama keskin bir uç iş görecektir. Hatta normal matkabımda da çoğu zaman darbeyi açmıyorum; çıkan ses kafamı şişiriyor. Hızlı ayarda delin duvarı, delim esnasında ucu ara ara çıkarıp tozu boşaltın..

@fctmerkezi Belediyede çalışan bir abim bunu kullanıyordu ;

https://www.hepsiburada.com/dewalt-dcd796d2-qw-18v-2-0ah-li-ion-cift-akulu-komursuz-profesyonel-darbeli-matkap-p-HBV000003MIHC

Ama elektrik imkanı varsa kesinlikle bir kırıcı delici iyi olur. bunların darbesi gerçekten verimsiz

• bosch dan vazgeçme
  • Bosh GSB 1300 Hepsiburada'da 178 TL Fiyat iyi gibi.

Ev için ihtiyacım vardı bir tane sipariş geçtim.

Matkap tavsiyesi

www.hepsiburada.com
    Bosch Gsb 1300 550W Darbeli Matkap Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/bosch-gsb-1300-550w-darbeli-matkap-pm-hrbsc06011a1020

• Vidalama ve evde delme işlemleri için şarjlı matkap almak istiyorum. Darbeli ve 18v öneriyorlar ama 200 tl den +2000 tl ye kadar ürün mevcut. Bazı 200 tl lik ürünlerde , uçları eriyor , tek kullanımlık , kullan at , bataryası patladı yorumlarını görüyorum , ucuz olsun diye sıkıntılı ürün almak istemiyorum. Ama gidipte 1000 tl de vermem

Tavsiyeye ihtiyacım var , teşekkür ederim.

• Beton delmek için sds sistemli matkap almak daha mantıklı normal matkap ucu kullanan matkaplar ın darbeleri yetersiz kedi patisi kadar darbesi var ben aldım black&decker darbesi kötü ancak ses yapıyor özellikle pnömatik sds ler çok daha iyi son aldığım matkap ın 3 j gücünde darbesi var.

Matkap fiyatı biraz artmış.
    www.hepsiburada.com
    Dewalt D25143K-TR Profesyonel Sds-Plus Kırıcı-Delici Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/dewalt-d25143k-900watt-30j-profesyonel-sds-plus-kiricidelici-p-HRDEWD25143K?magaza=Hepsiburada

Aldığım uc seti. Bunun da fiyatı artmış biraz

Sepeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 5 Mayıs 2018; 8:48:49 >

• Arkadaşlar evde kullanım için asıl amacı vidalama olacak maksimum 250 tl civarı kablolu matkap arıyorum. Aslinda yeterli gelecek matkabim var ama sadece vidalama için şarjlı alsam aküyle uğraşıcam, ayda yılda bir ihtiyaç olacağı için akülüyü eledim bu yüzden. Vidalama için kablolu ayrıca bir alet de olabilir, yada araştırdigim kadarıyla devir ayarlı matkap olabilir sanırım. Tavsiyede bulunursaniz sevinirim.

• Arkadaslar merhaba asagidaki cihazlarin aralarindaki fark nedir? Bunlardan birini alacagim. Aralarindan hangisini veya alternatif baska tavsiye edeceginiz var mi? Teşekkürler.

www.hepsiburada.com
    Bosch Gbh 2-28 F Kırıcı Delici Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/bosch-gbh-2-28-f-kirici-delici-p-HBV000008SP3K?magaza=Sur
    Teknik

www.hepsiburada.com
    Bosch Gbh 2-28 Kırıcı Delici 3.2 J 880W Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/bosch-gbh-2-28-kirici-delici-32-j-880w-p-HBV000004RL6S?magaza=Hırdavat
    Kılavuzu

hırdavat

www.hepsiburada.com
    Dewalt D25143K-TR Profesyonel Sds-Plus Kırıcı-Delici Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/dewalt-d25143k-900watt-30j-profesyonel-sds-plus-kiricidelici-p-HRDEWD25143K?magaza=Hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: hakutt1

Arkadaşlar evde kullanım için asıl amacı vidalama olacak maksimum 250 tl civarı kablolu matkap arıyorum. Aslinda yeterli gelecek matkabim var ama sadece vidalama için şarjlı alsam aküyle uğraşıcam, ayda yılda bir ihtiyaç olacağı için akülüyü eledim bu yüzden. Vidalama için kablolu ayrıca bir alet de olabilir, yada araştırdigim kadarıyla devir ayarlı matkap olabilir sanırım. Tavsiyede bulunursaniz sevinirim.
    böyle bir model var
    alman malı diyor ama çakmamıdır bilemedim.
    özellikleri kağıt üzerinde iyi.

GittiGidiyor
    Swazer S20 20V 5 Amper Li-on Çift Akülü Profesyonel Şarjlı Vidalama Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/alman-swazer-s20-20v-5-amper-li-on-cift-akulu-profesyonel-sarzli-vidalama-340436047

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

böyle bir model var
    alman malı diyor ama çakmamıdır bilemedim.
    özellikleri kağıt üzerinde iyi.

GittiGidiyor
    Swazer S20 20V 5 Amper Li-on Çift Akülü Profesyonel Şarjlı Vidalama Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/alman-swazer-s20-20v-5-amper-li-on-cift-akulu-profesyonel-sarzli-vidalama-340436047

%100 uyduruk, üzerindeki değerlerle alakası olmayan kalitesiz bir alet. Kesinlikle uzak durun.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.