Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hem evde hemde işte kullanabileceğim uygun fiyatlı bir matkap istiyorum lütfen yardımcı olun maxsimum 350 tl
  • Lazım olduğunda ev işlerinde amatör kullanılmak amacıyla duvar fayans ahşap vs hangi ürünü tercih etmeliyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar; avizeleri, ikea'dan aldığım rafları, ses sisteminin hoparlörlerini takmak için kullanacağım bir darbeli matkap almak istiyorum yani çok da büyük olmayan ev işleri için kullanacağım ama cihazın olması gereken özellikleri konusunda pek bilgi sahibi değilim. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.

- Makine kaç watt olmalı?

- Anahtarlı mı anahtarsız mı olmalı?

- Kaç mm olmalı?

- En fazla 350 TL'ye kadar hangi marka-modeli tavsiye edersiniz?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Merhaba. Bana sürekli birilerinden matkap istemek zor geldiği için Koçtaş'a gidip MAC Allister kablolu 600W matkap aldım. Şu an için çok mutluyum. Her işime geliyor tavsiyedir.
  • wjs007 W kullanıcısına yanıt
    Hocam, hepsinde iyi satmış ve alanında iyi markalar.
    Bosch un başka bir modelini inşaatta kullandım aylarca. Ve iyi alet üretmişler gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

Lazım olduğunda ev işlerinde amatör kullanılmak amacıyla duvar fayans ahşap vs hangi ürünü tercih etmeliyim sizce

https://www.koctas.com.tr/bosch-easyimpact-550-w-matkap/p/1000193228

https://www.koctas.com.tr/blackdecker-darbeli-matkap-600-w-kr604cres/p/1000136716
    aşağıdaki ürünü tercih edebilirsiniz

• Bana çok amaçlı ve uzuz yıllar kullanılabilecek marka tavsiye eder misiniz?
  • Herkese iyi forumlar öncelikle bu işlerden anlamam saatlerce baktım iki modelde kararsız kaldım . Bosch gsb 1300 ve bosch gsb 13 rearasında kaldım . Uç takılan kısmı demir olsun istiyorum ancak ikisi farklı sanırım bilen arkadaş yardım edebilir mi?

Hepsiburadadan bakıyorum

Bosch gsb 1300 fiyatı255 tl

Bosch gsb 13 re fiyatı 314 tl

Birde bosch x line 34 lü delme ve vidalama seti var 63 tl nasıldır??

• aliclk42 A kullanıcısına yanıt
    İkinci linkteki işinizi görür mandreni anahtarsız uc takma ve çıkarma kolay olur hepsi bir arada cıhaz mış delme vidalama. Uc seti kardeşim aldı geçenler de işinizi görür ev işlerinde

• iş görür mü beyler ?

GittiGidiyor
    Jcb Power Dh 4-20 Professional Kırıcı Delici 1800 W 4.2 Joule - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/jcb-power-dh-4-20-professional-kirici-delici-1800-w-4-2-joule-380209441

• Arkadaşlar merhaba.
    Ev kullanımı için darbeli matkap alacağım.
    İncelediğim bir çok üründen sonra bütçem dahilinde olan Dewalt, Aeg, bosch ve metabo marka ürünler arasında seçim yapmak durumundayım. Ev kullanımı için bu ürünlerin hepsinin fazlasıyla yeterli olacağını ve kaliteli olduklarını düşünüyorum. Fakat yinede içlerinden birini seçmem gerekiyor haliyle. Bu tercih aşamasında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    1- Dewalt DWD024 (701 W)
    2- AEG SBE 705 RE (705 W)
    3- Bosch GSB 13 RE (600 W)
    4- Metabo SBE 650 (650 W)
    Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmmcagdas

Arkadaşlar merhaba.
    Ev kullanımı için darbeli matkap alacağım.
    İncelediğim bir çok üründen sonra bütçem dahilinde olan Dewalt, Aeg, bosch ve metabo marka ürünler arasında seçim yapmak durumundayım. Ev kullanımı için bu ürünlerin hepsinin fazlasıyla yeterli olacağını ve kaliteli olduklarını düşünüyorum. Fakat yinede içlerinden birini seçmem gerekiyor haliyle. Bu tercih aşamasında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    1- Dewalt DWD024 (701 W)
    2- AEG SBE 705 RE (705 W)
    3- Bosch GSB 13 RE (600 W)
    4- Metabo SBE 650 (650 W)
    Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
    Ben araştırmalarıma göre şunu gördüm: Betonu delecekseniz kesinlikle ama kesinlikle kırıcı delicili alın. Gerisini hepsi yapıyor zaten.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Fikriniz için teşekkür ederim. Hocam daha çok vidalama ve basit ahşap yada duvar delme vs işleri için kullanacağım için ağırlık ve fiyat olarak fazla olan kırıcı delici ürünleri pek düşünmüyorum.
  • bmmcagdas B kullanıcısına yanıt
    Metabo'nun cok cok iyi oldugunu duydum acikcasi. Bana gore ilk sira metabo ikinci sira dewalt.

• quote:

Orijinalden alıntı: khaLed

Metabo'nun cok cok iyi oldugunu duydum acikcasi. Bana gore ilk sira metabo ikinci sira dewalt.
    En iyisi Milwaukee diye biliyorum ama epey pahali

• Merhaba arkadaşlar, ilk defa matkap alacağım. Bilene danışmadan iş yapmak olmaz. Birkaç ürün arasında kaldım. Benim için beton duvarda zorluk çıkarmaması önemli. Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum.

Bosch GSB 1300 550W
    www.hepsiburada.com
    Bosch Gsb 1300 550W Darbeli Matkap Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/bosch-gsb-1300-550w-darbeli-matkap-p-HRBSC06011A1020

Bosch Easyİmpact 570W
    urun.n11.com
    Bosch Easyımpact 570w Darbeli Matkap Çantalı - n11.com
    https://urun.n11.com/matkap/bosch-easyimpact-570w-darbeli-matkap-cantali-P303513329

Bosch PSB 650 RE 650W

Black&Decker CD714CREW2 710W

Dewalt DWD024 701W

AEG SBE 705 RE 705W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fir@T -- 6 Şubat 2019; 0:2:37 >

• Fir@T kullanıcısına yanıt
    Matkap aldınız mı. Linkteki lerin hiç biri beton konusunda sds sistemli matkaplar ile yarışamaz bunların darbesi tırt çıkar bende dewalt D25144K var on numara cıhaz illa beton delecem dersen bu tür uc kullanan cıhazlara bak.

• atisaca283 A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız tabiki sds matkaplar beton için birebir yalnız çok fazla araştırdım, kaliteli uç kullanıldığında normal darbeli matkaplar da rahatlıkla beton delebiliyormuş. Sds sistemlerin hem makinaları hem de uçları çok pahalı. Son olarak Black&Decker KR806K almaya karar verdim. Devir, darbe ve tork olarak çok iyi rakamlara sahip. Sizler ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fir@T

Haklısınız tabiki sds matkaplar beton için birebir yalnız çok fazla araştırdım, kaliteli uç kullanıldığında normal darbeli matkaplar da rahatlıkla beton delebiliyormuş. Sds sistemlerin hem makinaları hem de uçları çok pahalı. Son olarak Black&Decker KR806K almaya karar verdim. Devir, darbe ve tork olarak çok iyi rakamlara sahip. Sizler ne dersiniz?
    https://www.epey.com/matkap/blackdecker-kr806k.html
    Black deckerin sds modelinden en ucuzunu denemiştim. duvarı rahatlıkla deliyor. Bence düşünün.

Ürün şu idi:
    https://www.amazon.com.tr/Black-Decker-KD750KC-Pnömatik-Kırıcı/dp/B005L0MKCK/ref=sr_1_1/257-3506510-0276051?ie=UTF8&qid=1551717895&sr=8-1&keywords=black+decker+sds

• Fir@T kullanıcısına yanıt
    Linkini verdiğiniz ürünün bir benzeri var bende aynı marka mandren bile aynı belki de aynı modeldir modeli aklımda yok şuan beton deliyor ancak çok uzun sürüyor zorlanıyor darbesi çok sık ve zayıf çalışırken bağırıyor sanki cıhaz. sds sistemler daha seri ve sert vuruyor. Darbesinden memnun olmadığım için dewalt D25144K aldım daha düşük bütçeli alabilirsiniz ama sds olsun sonra teşekkür edersiniz. Arkadaşın önerdiği cıhaz makul üstelik yanında anahtarı bir mandren de var üstelik pnömatik darbe sistemi var. düşünün derim.
    Bende şu an 3 adet matkap var skil kablolu vidalama hassas vidalama işlerinde iyi blackdecker ve dewalt. blackdecker delme işlerinde iyi vida atmada tetiği hassas birden hareket edip vidanın kafasını sıyırıyor. Onun yerine dewalt a mandren alsaydım da olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 7 Mart 2019; 22:14:29 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.