Şimdi Ara

Matkap tavsiyesi (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
37
Favori
354.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkteki matkabi almayı düşünüyorum, fiyatı diğer sitelerden baya aşağıda. Ama kalitesini bilemiyorum var mı bir fikri olan, yada aynı fiyat bandında 3 aşşağı 5 yukarı başka tavsiyesi olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanirmak

Linkteki matkabi almayı düşünüyorum, fiyatı diğer sitelerden baya aşağıda. Ama kalitesini bilemiyorum var mı bir fikri olan, yada aynı fiyat bandında 3 aşşağı 5 yukarı başka tavsiyesi olan.

https://www.hepsiburada.com/stanley-sdh700ck-700watt-13mm-profesyonel-darbeli-matkap-p-HBV000007SA2U?magaza=hırdavat-online&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=5099&wt_pc=cimri.c.5099.pc
    Betonu rahat delersiniz. Hem daha ucuz hem de daha güçlü.

https://www.a101.com.tr/black-decker-bdhr26k-tr-kirici-delici/

• albati kullanıcısına yanıt
    Ben linki attığımda ürün 188 TL idi :) neyse sağlık olsun. Sizin verdiğiniz linki gözden geçireyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Vida atmak, ahşap ve metal delmek için bunlar, darbesinden performans beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 12 Mart 2019; 8:14:8 >
  • atisaca283 A kullanıcısına yanıt
    evde iş görmez mi hocam?
  • orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek işlerde arkası tuğla olan duvarı deler doğrudan betona gelmez darbe zayıf olduğu için sürtünme den matkap ucu aşırı ısınır

• Arkadaşlar Amazonda çok sıcak bir fırsat var acele edin bitmeden alın:

• black & decker alacktım yorumları inceleyince kafam karıştı .alman malı bosch veya roman malı makita yı al diyen de var ...
    çok fazla para da vermek istemiyorum.linkini paylaştığım ürün f/p olarak nasıl ?
    baska markaya modele bakayım mı ?
    www.e-hirdavat.com
    Black&Decker CD714CREW2 710Watt 13 mm Darbeli Matkap + 40 Parça Delme Vidalama Seti en ucuz
    https://www.e-hirdavat.com/urun/black-decker-cd714crew2-710watt-13-mm-darbeli-matkap-40-parca-delme-vidalama-seti?ref=akakce&v=0.64

325 tl ye geliyor ?

• Üstadım merhaba, albati'ye de sordum ancak sanırım müsait olamadı o nedenle aynı soruyu sormak istedim.
    Sizden ricam olacak. Tamirat tadilat işlerinden anlamam tamamen amatörüm.
    Evde fayans, duvar delme ile vidalama gibi basit işleri aynı makinede yapabileceğim
    darbeli matkap arayışındayım. Ucuz etin yahnisi tabi ama... Sene de 1
    belki 2 sene de 1 kullanacağım bir alete 100 TL civarından fazlasını
    da vermek istemiyorum. Bu bağlamda black decker KR5010V işimi görür mü?
    Satıcı işini görür dedi ama neme lazım.... Bu olur başka marka olur önerebileceğiniz
    hem vidalama, hem darbeli matkap olarak kullanabileceğim ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon57 -- 25 Nisan 2019; 10:5:2 >
  • Arkadaşlar iş yerinde uzun vadede kullanmak üzere Şarjlı Darbeli Delme/Vidalama cihazına ihtiyacım var. Bütçe bin TL civarı. Sağlam bir ürün olsun istiyorum. Bosch ve Makita düşünüyorum. Bu markalardan sağlam bir ürün tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • tRoya06 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada sitesinde aşağıdaki buroşürdeki matkabı 5 Amper 2 aküyle 1.380'e veriyorlar. Çok sağlam prosefyönel bir makina tavsiye ederim.Beton kolonda denedim çok kolay deliyor 4 amper aküyle 75 nm torku var 5 amper aküyle 80 nm tork verir.En önemlisi AEG'nin malzeme kalitesi plastiği dewalttan da boschtanda makitadanda iyi bence.
    www.hepsiburada.com
    Li-Ion Akülü Vidalama Modelleri ve Fiyatları | %40 indirim
    https://www.hepsiburada.com/li-ion-akulu-vidalamalar-c-60001147

Matkap tavsiyesi
    Aeg Bsb18Cblı 5 Amper Darbeli, Kafa Çıkmalı, Kömürsüz, Şarjlı Matkap

• merhaba arkadaşlar, bahçede her işimi görecek matkap almak istiyorum.

bunu mu alayım 239 Tl ye yoksa.....

......https://www.hepsiburada.com/piranha-x56005-karisik-matkap-ucu-seti-p-HRKLPRX56005?magaza=Teknik%20Market

bu ikisini birlikte 190 Tl mi alayım. karar veremedim. 1000 w olanın özelliklerinde delme var, vidalama yok gibi görünüyor.
    bilgisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum. teşekürler...

yada
    bunu mu alayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subutayi -- 3 Mayıs 2019; 12:20:45 >

• soruma bakacak bir uzman arkadaş yok mu.
  • 1000 watt olan iyi alabilirsin yorumlarda vidalama var yazmışlar tetikte ayar mekanizması da var bu özellik vidalama olduğunu gösterir tetik hassasiyeti için önemli bir özellik.

Falcon57 aynı ürünü sende alabilirsin bahsettiğin ürünü alarak parana yazık etme derim 100 tl daha fazla ver garanti olsun daha verimli ve uzun ömürlü kullanırsın. Blackdecker elektrikli el aletleri pek iyi değil bence. Yinede sen bilirsin ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 8 Mayıs 2019; 0:11:37 >
  • Bu mağaza açılmadan evvel zaten almıştım. "gcb1903" einhell marka bir model önerdi onu almıştım.
    Mağaza ben aldıktan sonra açıldı. Fiyat anlamında çok uygun olduğunu görünce belki faydalanmak isteyen çıkar diye sizlerle paylaşmak istedim.
  • Arkadaşlar hepsiburada hyundai markalarda bir kampanya yapmış su matkap sepette 175 tl ye geliyor,

Özellik olarak 810 w iyi duruyor,

Hyundai bu sektore yeni girdi sanırım çok yorum bulamadım ama isim olarak güven veriyor gibi, siz ne dersiniz, v kullanicisi icin alınır mı

www.hepsiburada.com
    Hyundai Darbeli Matkap 810W Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/hyundai-darbeli-matkap-810w-p-HBV00000GCJ6X?magaza=esch%c4%b1rdavatbahce

• Merhaba arkadaşlar

Çoğunlukla ahşap delmek ve vidalamak için ama ayda yılda bir de olsa beton delerken elimde kalmayacak bir alet arıyorum. 3 model arasında kaldım.

Bosch EasyImpact 570W + Çanta | 235 ₺

Bosch GSB 13 RE 600W + 5 Matkap ucu | 325₺

Bosch UniversalImpact 6700 701W + Çanta | 370₺

Hangisini tavsiye edersiniz?

• vidalama ve beton delmek icin bu urunu almak istiyirum fiyati ozellikleirne bakildiginda gayet uygun geliyor bu isten anlayanlar yorumda bulunabilirse sevinirim

• birde bu var tabi yukarıda attığımla arasıdna fark var baya

• arkadaşlar bu ürünü aldım Einhell TE-ID 750/1 E Darbeli Matkap 751 W fiyat 192 tl almamın nedenlerinden biriside üürnde metal dişli tertibatı olması

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.