Şimdi Ara

MATRAX STARTV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek kelime ile berbat. Okan desem değil beyaz desem değil ikisindende çalıp ortaya bişey çıkartmaya çalışmış. Birde radyo programı gibi habire konuşma ile geçirmeye çalışıyor espiriler havada kalıyor. Mesut Yar ve Asuman hatrına izleniyor vallaha.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ııyyğğkk Cerrahpaşa şarkısı olmadı Mesut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Tek kelime ile berbat. Okan desem değil beyaz desem değil ikisindende çalıp ortaya bişey çıkartmaya çalışmış. Birde radyo programı gibi habire konuşma ile geçirmeye çalışıyor espiriler havada kalıyor. Mesut Yar ve Asuman hatrına izleniyor/b] vallaha.

Kim izliyor?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • beyaz,okan gibi patur kütür soruları soracan gelen konuklara böyle utanarak,sıkılarak olmaz bu iş.yüzsüz olacan.
  • az önce kız çok fena bozdu zekiyi.
  • yeminle arabaya çok canım sıkıldı.ne amaçla parçaladılar adi herifler.
  • Üzüldüm adama şimdi ya. Bi de seyirci vurdu boy meselesinden. Zaten asuman dumur etti adamı. Konuklar da iyice sıkıldı zaten. Üzüldüm adama ya daha ilk programdan neler geldi başına
  • Feyyaz yapmaya calismis olmamis
  • Bu akşam(2 Temmuz) Cine5'te Serdar Gökalp'in (Serdar Yayında best fm ) TV programı başlıyor . Merakla bekliyorum .

Kaçırmayın arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkm_13

beyaz,okan gibi patur kütür soruları soracan gelen konuklara böyle utanarak,sıkılarak olmaz bu iş.yüzsüz olacan.

Bence de Zeki'nin buna ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayHilal

az önce kız çok fena bozdu zekiyi.

ne dedi birisi söylesin lütfen
  • Zeki kendi de rezilliğin farkına varmış en azından o iyi. Haftaya inşallah olabiliriz burda tekrar dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Bu akşam(2 Temmuz) Cine5'te Serdar Gökalp'in (Serdar Yayında best fm ) TV programı başlıyor . Merakla bekliyorum .

Kaçırmayın arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Bu akşam(2 Temmuz) Cine5'te Serdar Gökalp'in (Serdar Yayında best fm ) TV programı başlıyor . Merakla bekliyorum .

Kaçırmayın arkadaşlar..

bi fark olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

quote:

quote:

Kaçırmayın arkadaşlar..

bi fark olmayacak

çok daha farklı olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

quote:

quote:

Kaçırmayın arkadaşlar..

bi fark olmayacak

çok daha farklı olacak

matraxtan daha iyi olacağı kesin

• Skytürkte program yaparken benim televizyon showu yaparken herhangi bir iddiam falan yok demişti adam radyocu televizyonda yeni ilk programda başına kötü şeyler geldi diye bıraksa oho
  • Ya arkadaslar ben keyif aldım valla programdan, ne kadar acemilikler hatalar olursa olsun adam elinden geleni yapti.Asuman cok ters gitti ya sinir oldum,İsmail YK da cok komikti hareketleri falan cok heyacanliydi komikti yani.
  • Anlamadı mı bu adam televizyonda olmuyor işte belli zaten yaz gecesine koymalarından programı...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.