Okan'nın "TAMAM TAMAAAAM" diye seyircilere seslenişin aynısını yapo adam o asilik var. Bide Beyaz'ın klasik espiri şekli cuk almış kapmış Olmaz
Uzerinde ugrasilirsa neden olmasin ...
Tam link verinde izleyeyim beyler
daha öncede açtığım konulardada demşştim zeki bu EGO ile ve MEGOLOMANlıkla anca radyada bağlanan özenti liselilere,üniversitelilere ve maskot dediği şaklabanlara hava yapar canlı yayında sökmez o havalar zeki öle havalara girmicen alırlar havanı :) neyse biraz ağır eleştiri oldu yeri geldiğinde vakit geçirmek içşn bende dinlerim radyoyu güzelde vakit geçiririm yalan yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ErsinBoz
daha öncede açtığım konulardada demşştim zeki bu EGO ile ve MEGOLOMANlıkla anca radyada bağlanan özenti liselilere,üniversitelilere ve maskot dediği şaklabanlara hava yapar canlı yayında sökmez o havalar zeki öle havalara girmicen alırlar havanı :) neyse biraz ağır eleştiri oldu yeri geldiğinde vakit geçirmek içşn bende dinlerim radyoyu güzelde vakit geçiririm yalan yok.
Aynen katılıyorum radyoda millete aslan kesiliyordu burda yüzyüze olunca süt dökmüş kedi.
Bu kadar basit ve berbat bi program daha izlememiştim.Birde Türkiyenin yeni şovmeni diye bas bas bağırdılar.bu mu şovmen? bu şovmen ise mehmet ali erbil,beyaz ney? mehmet ali erbil,beyaz şovmen ise bu ney? star tv dalga geçme milletle.yoldan bu adamın yaşlarında herhangi birini çevir aynısını yapabilir.Sanki farklı bir değermiş gibi gösterme millete...
quote:
Orijinalden alıntı: kazuya19
Bu kadar basit ve berbat bi program daha izlememiştim.Birde Türkiyenin yeni şovmeni diye bas bas bağırdılar.bu mu şovmen? bu şovmen ise mehmet ali erbil,beyaz ney? mehmet ali erbil,beyaz şovmen ise bu ney? star tv dalga geçme milletle.yoldan bu adamın yaşlarında herhangi birini çevir aynısını yapabilir.Sanki farklı bir değermiş gibi gösterme millete...
mehmet ali erbil mi şovmen doğru canlı yayında milletin pantolonunu indiren,kadınlara çaktırmadan şakayla elleyen şovmen.okan beyaz neyse de mehmet ali erbil ahlaksızın teki. beyazın ilk programı çok daha kötüymüş yalnız
izlemdim ama anladığım kadarıyla maymuna dönmüş zeki ve sürpriz olmadı benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
quote:
mehmet ali erbil mi şovmen doğru canlı yayında milletin pantolonunu indiren,kadınlara çaktırmadan şakayla elleyen şovmen.okan beyaz neyse de mehmet ali erbil ahlaksızın teki. beyazın ilk programı çok daha kötüymüş yalnız
bana göre en büyük şovmen mehmet ali.çünkü ben birtek onu izlerken gülüyorum.ayrıca program yaptıgı dönemlerde en çok izlenen adam olmasından bile anlayabilirsin şovmen oldugunu:)
verdigin videoyu izledim 11 yıl önceki beyaz.ama şöyle bişey var.beyaz 11 yıl önce bile kendinde bişeyler oldugunu,bu işe yetenegi oldugunu belli ediyor,hareketler mimikler aynı dikkat edersen.neyse yaa.keşke herkes bildigi işi yapsa daldan dala zıplamasa.herşey yerinde güzel:)
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
quote:
Orijinalden alıntı: elkm_13
beyaz,okan gibi patur kütür soruları soracan gelen konuklara böyle utanarak,sıkılarak olmaz bu iş.yüzsüz olacan.
Bence de Zeki'nin buna ihtiyacı var.
radyoda yüzsüz ama bu işler zaman istiyor okan bayulgen ilk programdan reyting rekorları kırmadı ya bence programda çeşitlilik yoktu farklı köşeler eklenmeli o bağlantıda araba kırmalar kumpir söylemeler hoş olmamış radyoda işe yarar onlar ama insan tv karşısında daha farklı şeyler bekliyor bence zeki iş yapar ama program çeşitli olmalı o asumana hızlı sorular falan vardı oda saçmaydı ne gerek vardı birde ayten teyze o kenara atılmamalı konukların yanına oturmalı eminim daha fazla izlenir birtek ayten teyze konuştuğunda yüzümde tebessüm oluştu
quote:
verdigin videoyu izledim 11 yıl önceki beyaz.ama şöyle bişey var.beyaz 11 yıl önce bile kendinde bişeyler oldugunu,bu işe yetenegi oldugunu belli ediyor,hareketler mimikler aynı dikkat edersen.neyse yaa.keşke herkes bildigi işi yapsa daldan dala zıplamasa.herşey yerinde güzel:)
tabi canım beyaz yeteneğini belli etmiş ama sorular ahlaksız geldi bana,ama şimdi pek ahlaksız espri yapmıyor bu güzel.ama okan hala bel altı da konuşur ama ilk zamanlar daha bir ahlaksızmış.yiyorsa şimdi sigara içsin yayında.ama okanın yeri bambaşka.beyaz gelen konukları pohpohlar,okan ise dobradır herşeyi konuşur.ben okanın programından daha zevk alıyorum.feyyaz falan süper zaten
Program tek kelime ile anlatılırsa: İğrençti.
programdan biraz zevk aldıysam ömür boyu tv izlemek nasip olmasın...Bu kadar kötü sıkıcı bi tv programı olamaz.Radyoda devam etmeli bence tv de yapamıyor z.k.c
adam televizyonda rahat değil bu belli. programdan tat aldığım 2 bölüm vardı zeki'nin ayten teyzeye söz verdiği kısım ve mesut yar ile zeki'nin türkü söylediği bölümler bu iki kısım haricinde programın geri kalanı vasatında altında, hele o araba parçalama felan saçmalamanında ötesinde bir şeydi.
Dediğim gibi herşey önceden planlanmış. O kumpirciyle konuşan spiker arkadaşa zeki dediki gelirken asumana takı al. Tamam abi dedi 2 adım attı direk takıcı önünde zaten
Tiyatro oynuyorlar anlayacağınız..
olmamısta ne bilim gelişiir daha iyi olur inş adam urasıyo en azından ama okan beyaz gibi olmaz heralde tipi sesi cok farklı bide yıllar lazım ki onların çeyreği kadar olsa dünya kadar parası olur cıkmaz zaten tvye :D
quote:
Orijinalden alıntı: Pix3L
Dediğim gibi herşey önceden planlanmış. O kumpirciyle konuşan spiker arkadaşa zeki dediki gelirken asumana takı al. Tamam abi dedi 2 adım attı direk takıcı önünde zaten
Tiyatro oynuyorlar anlayacağınız..
Ciddi miydi bu mesajın? Hiç mi insan içine çıkmadın sen?
dış görünüşte önemli. Adamın dişler çok çirkin acil yaptırmalı
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
quote: