quote:Orjinalden alıntı: ZuCcaCiYeCi quote:Orjinalden alıntı: Mindfreak_ quote:Orjinalden alıntı: KaraDeluq İçerenköy karakol bizim ordan 10dk yürüyerek gitsem mi ne Gitsene hala bekliyormusun Selam soyle :D açımda valla ne yerdim o dolmaları dolmaları mı hıı anladım başka bişi değil yani
quote:Orjinalden alıntı: KaraDeluq Saat çok geç ya 10 15dk yürümem gerekicek cadde üstü olsam kesin giderdim. Erkek Adamsın Nan Ne Korkuon Hem Ordakilerin Hepsi Kız Belki Çakarsın 3-5 Tane
quote:Orjinalden alıntı: Turkish Zombie quote:Orjinalden alıntı: KaraDeluq Saat çok geç ya 10 15dk yürümem gerekicek cadde üstü olsam kesin giderdim. Erkek Adamsın Nan Ne Korkuon Hem Ordakilerin Hepsi Kız Belki Çakarsın 3-5 Tane Şu kızın tatlılıgına bak ya gidilmezmi
quote:Orjinalden alıntı: MirAge42 quote:Orjinalden alıntı: Turkish Zombie quote:Orjinalden alıntı: KaraDeluq Saat çok geç ya 10 15dk yürümem gerekicek cadde üstü olsam kesin giderdim. Erkek Adamsın Nan Ne Korkuon Hem Ordakilerin Hepsi Kız Belki Çakarsın 3-5 Tane Şu kızın tatlılıgına bak ya gidilmezmi aloo zekiiii bak talepte yokmuş git işte @KaraDeluq ya
quote:Orjinalden alıntı: MirAge42 elbiselerle daha güzel bayılırım ne demek istiyo acaba bikiniyle action olur