Bildirim
Matrix 4 çıkacak söylentilerine ne diyorsuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir matrixci olarak serinin 2 ve 3. filmini yaparak zaten filmin ruhu gitmişti tekrarlarının da farkı olmayacaktır.. -
4 değil de remastered olacak galiba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bişey demiyoruz . Bön Bön bakıyoruz. -
İyi bir kadro, iyi bir konu, iyi bir yönetmenle çekilecekse olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski tadını asla vermez.
Büyük ihtimalle remastered olacaktır. Wachowski kardeşler filmin devamını çekmeyeceklerini söylemişti. -
Wachowski kardeşler çekmiyorsa bu başka yönetmen de çekmeyecek anlamına gelmez. Neo, matrix’in yeni mimarı olarak karşımıza çıkabilir ama daha pasif bir rolde olacağını düşünüyorum.
"La yeter artık sıktınız! Çıkmayacak işte, zorlamayın!" diyoruz. -
Matrix:Retirement -
Lütfen çıkmasın diyoruz. Özellikle Michael B. Jordan'la. -
Matrix gibi karizmatik filmlere ihtiyaç duyuyoruz dünya olarak, eskisini aratmasın ama lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mandollph -- 22 Mayıs 2018; 20:27:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bencede çıkmasın ama Terminator deki gibi renk ve efektleriyle biraz oynanarak düzenlenip tekrar çıkarılsa hoş olabilir. Yeni filme ihtiyaç yok. 2 ve 3 bile fazlalıktı. -
ayni sekilde devam ederse 4-5-6-7-8-9- hatta 10 a kadar yolu var onlerden yerimi alirim -
Hocam düzeltelim lütfen. Onlar artık Wachowski kız kardeşlerquote:
Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN
Wachowski kardeşler çekmiyorsa bu başka yönetmen de çekmeyecek anlamına gelmez. Neo, matrix’in yeni mimarı olarak karşımıza çıkabilir ama daha pasif bir rolde olacağını düşünüyorum. -
Matrix filmi değil dizisini istiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 24 Haziran 2018; 15:19:54 >
dizisi filan çıkacak diyorlar ama bir devam filmi duymadım. şahsen ben the matrix ten sonra çekilen devam filmlerini bile sevmiyorum. sadece the matrix
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X