Şimdi Ara

Matrix Filminde Anlamadıgım konular var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Matrix Filmini Yıllar Önce izlediğimde Henüz Küçüktüm.. Ama Yıllar sonra 2010 Yılında tekrar İzledım.. 2010'dan beri sürekli Canım sıkıldıkça en baştan izlerim.. Fakat Bazı Bölümlerde Anlayamadıgım Sözler Ve senaryolar var.

1) Kahin Matrixin Bir parcası olmasına Rağmen neden Neo'ya Yardım ediyor ?

2) Kahin, Ajan Smithin içine girmesine neden izin verıyor ? yani ajan smith, kahini kendı gıbı kopyaladıgı bölümde kahin neden karşı koymuyor ?

3) Filmin Sonunda Ajan smith yok olunca, kahin yerde yatıyor.. buna bir anlam veremedım. Neo 'ya yardım edıyorsa neden onunla dövüştü ?

4) Filmin En sonunda Mimar, Kahine ''cok tehlıkelı Bir oyun oynadın dıyor''.. burda ne demek ıstıyor ?

bunları bır türlü anlamadım.. cokta merak edıyorum lütfen bılenler bılgılendırsın

• son filmin son 10 dakikasını izlesen sorularının tüm cevaplarını alırsın, bence tekrar izle ve iyi dinle diyalogları.
  • Hatırladığım kadarı ile ,Smith ,Matrix de bir virüs haline geliyor.

Matrixin kendisi, Neo ya,virüsü yok etmek için yardim ediyor.

Smith in Kahinin içine girmesini de böyle düşünebilirsin. Yani Smith,PC de ki bütün sürücülere ,bütün dosyalara ulaşabilen ve bozabilen ,kendi yapay zekasına sahip bir virüs.

Ben böyle hatırlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.