Şimdi Ara

Matrix Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunu oynamak icin can atiyorum ama gittim baktim 60 dolar istiyolar bide her ay 20 dolar vericekmisim....cok para bunun kacagini filan bulamazmiyim?

• bilemiyorum matrix i ama ben starwars galaxies oynuyorum hiç bir kaçak server ı yok
    ve her ay o parayı ödemek zorundasın.Sanmıyorumki kaçak bir serverı olsun
    bu tip online rpg lerde zaten mantık birsürü online oyuncu ile oynamak kaçak server bile olsa çok kişinin bağlanıp
    şöyle tadında bir oyun keyfi verebileceğini sanmıyorum.
  • sen ne kadar veriyosun?
    bide ben hayatimda oyuna para vermedim simdi 50 dolari gozden cikarip gittim cdciye adam 60 dolar dedi bide ustune ustluk 20 dolar aylik sanki maasa bagliyolar..oyunun guzel olduguna eminim senin bi bilgin war mi oyun hakkinda ?
  • bu oyun hakkında yok pekbir bilgim ama bu tip oyunlar zaten büyük bir zamanını alıyor
    hatta çok güzelse hayattan uzunca bir dönem kopuyorsun o yüzden 60 dolar çok abartı bir para değil
    aylık 20 milyon sa eh orası biraz garip gelebilir fakat bu oyunlarda devamlı updateler yapılıyor ve server bakımı zart zurt bi tomar işi var
    adamlarında devamlı bir gelir akışına ihtiyacı var haliyle ama oyun güzelse değdiğini göreceksin.
  • peki sen ne kadar verdin ve aylik ne kadar veriyosun?
  • bu tarz MMORPG lerin hepsi genelde standartdır, 40-70$ arası paket alındıktan sonra 10-20$ arası aylık acc ücreti şeklinde dir.
  • peki bu oyun hakkinda bilgisi olan warmi?
    yani gidip bu parayi verdikten sonra pisman olmayim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Rise Online Forum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu almadan önce 1-2 sitede ufak bi araştırma yapman yeterli olur sanırım
    nası olsa bu ara birçok online oyun alternatifi var ve sürekli de geliyorlar...
  • canadada cikti yaa avrupa cikis tarihi herhal senin dedigin tarih ama ben almak istiyorumda aciyorum yaa bana en az 100 dolara mal olucak...screenshotlarada baktim grafikler iii degil...dusunduruyo insani
  • beyler oyun hakındakı bılgılerımı sızle paylasıyorum ılk once oyun verılen paraya deıyor ancak ben olsam wow tercıh ederdım neyse aylık ucretıde o kadar abartı deıl zaten o para sana hakkını verecektır sakın ola ben 20 mılyonu bosuna harcadım mantugu yapmayın oyun guzel goruntuler super bıraz kurulum ıcın cok sey ıstıyor baska bı kotulugu yonu yok oyunun verılecek olan paraya deger gıt al oyunu sana lınk de vereyımhttp://thematrixonline.warnerbros.com/web/live/index.jsp
  • off online oyunlar offff
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.