Eğer matrixonline'ın trailer'ını izlediyseniz, bir yerde bullet time olacağından bahsediliyordu. Bu apaçık bir yalan değil mi? Online bir oyunda nasıl yavaş çekime girebiliriz? Diğer kullanıcılarla birlikte mi? E iyi ben çekime girmek istemiyorum başkabirisi girdi ne olacak :)
Enter The Matrix gibi buda fiyasko olacak gibi. Çünkü EtM'in trailerında da oyun içinde Neo'nun çıbık(boru) kullandığını görmüştüm. Ve tabi Trinity'nin bir ajana tekme attığı sahneyi hemde oyunun grafikleriyle. İyi kandırıyorlar bizi çoook iyi...
Bence de aynı anda bullet time çok zor görünü yor bu nedenle bunu yapamaz.........
Max Payne dede Böyle Bir Fiyasko Vardı! Hatta Bu Yüzden Multi Playerını Yapamadılar! Ama Yapsalardı Max Paynede Yaparlardı! Senin dediğin de doğru ama kesinlikle bir yerde terslikler olacaktır! Bekleyelim Görelim!
ben trailer'ını Level dergisinin demo CD'sinden izledim. Web sitesiMatrix Online. Israrla web sitesine trailer koymuyorlar. Ama bullet time'ın amacı yavaş çekime girerek daha kolay hareketi sağlamak değil midir? Hatırlarsanız Jedi Knigth'tada vardı. Speed force'u ama pek bir işe yaramıyordu. Çünkü çok hızlanıyorduk.
Ahhha Bak Estaica Zaten Bulletin Time da Sen Normalde Çok Hızlısın Fakat Sen Yavaş olarak görüyosun onu! Anlayabildinmi İşte anla Ona Göre Bİrşey Yapamazlar Kolay KOlay
kim bilir belki de yaparlar [dntw]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by InTeRrAmO</i> <br />Ahhha Bak Estaica Zaten Bulletin Time da Sen Normalde Çok Hızlısın Fakat Sen Yavaş olarak görüyosun onu! Anlayabildinmi İşte anla Ona Göre Bİrşey Yapamazlar Kolay KOlay <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ah canım güzelim onu bende biliyorum. Bir düşünsene online oynarken bu nasıl olabilir?? Kafanı yor biraz. Bırak çalışsın...
Ayrıca Bullet timeda herkes aynı hızdadır yavaş çekim olayı. Yani normalden hızlı olabilme şansın yok ukala...
ALlahım yarabbim! HEdeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Abi Ukalalık yapmıyorum! Şurda Babalar gibi tartışıyoruz! :) Abi Sorun işte Şunu yapmakta! Bak!!! Ben Bulletin Time a Gİrdimdimi! Sen de rakibimsin! Sen bana ateş ettin! Ben Mermilerden kaçıyorumm! Ama Sen beni çok hızlı olarak görüyosun! Fakat bende ise ekran Çok yavaşlıyor! İşte Aradaki Zamanı Nasıl düzenlemelerini bekliyosun! BEn BUnu izah etmek istemiştim!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by InTeRrAmO</i> <br />ALlahım yarabbim! HEdeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Abi Ukalalık yapmıyorum! Şurda Babalar gibi tartışıyoruz! :) Abi Sorun işte Şunu yapmakta! Bak!!! Ben Bulletin Time a Gİrdimdimi! Sen de rakibimsin! Sen bana ateş ettin! Ben Mermilerden kaçıyorumm! Ama Sen beni çok hızlı olarak görüyosun! Fakat bende ise ekran Çok yavaşlıyor! İşte Aradaki Zamanı Nasıl düzenlemelerini bekliyosun! BEn BUnu izah etmek istemiştim! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
İyi ama bu bullet time değil ki. Bullet Time'da bütün dünya aynı oranda yavaşlar. Ama senin dediğinde sadece bir kişi hızlanıyor. Ne kadar saçma olacağını düşünsene...
Estetica BEnim Sana Bahsettiğim! Olayın Zaafı dır! Ben Burda Bulletin time ın nie iki karşılıklı player tarafında bir anda uygulanamayacağında söz ediyorum! Dikkatli Okursan! Bunu VURGULUYORUM
Bu bi fiyasko değil bide şöyle düşünün bullet tima başlayan kişi zaman yavaşladığında daha özgür hareket edebilsin ama rakip bundan faydalanamıyarak fps düşüyomuş gibi takıla takıla hareket edebilsin böylece bullet time yapan kişi ayrıcalık alsın
Bide şu var Enter the Matrix de film yönetmenleri wach... bilmem ney kardeşler senaryoya neredeyse dokunmamış ve oyunu yapan başka kardeşlerimiz niobeyi neo'nun öptüğü kızı öptürmeye bile getirdiler ve asıl fiyasko buydu ama online matrix'le birebir washobi mi neyse o kardeşler ilgileniyor ve senaryoyu matrix revulitiondan sonra geçen olaylar ve matrix'in farklı bir yönde yaşayışı olarak geliştiriyorlar ama şu an ne ben nede başka birisi hiçbirşey diyemez izliyeceğiz, oynayacağız ve görüşüceğiz bu kadar basit bırakın onlar uğraşsın biz tahtakaleden cd almaya alışmışız Bu arada enter the matrix'in ps2 oyunu ilk çıktığında 130 milyondu ben o fiyata ekran kartı alabiliyorum ama avrupada warcraft3+yeni exp. paketi 30$ gelişmemiz için daha çok zaman var bu gidişle...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme