Şimdi Ara

MATX mi ATX mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası ileride pc toplayacağım ve hangi anakart türünü tercih edeceğime karar veremedim aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum çift ekran kartı yapmayacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• matx sana kasa olarak daha geniş seçenek sunar, ancak bazı büyük işlemci soğutucular montajı olmayabilir.
  • Amd kullanıcam soğutucu olarak belki kule tipi soğutucu yada yeterse stok soğutucu düşünüyorum kasa için fazla seçenek derken kasa modeli olarak mı

• melihkaon M kullanıcısına yanıt
    daha küçük micro atx kasalara atx anakartlar uymaz. kasa internet sitesinden özelliklerin görebilrisin. Kasa boyuut modeli kasttetim.
  • amd anakartkarında b450 m pek tavsiye edilmez hocam sogutma performansı yuzunden.yuksek o.c. yapılmayacaksa alınabilir.
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Oc yapmıyacağım en fazla fabrika çıkışı fakat anakart başka model yok bu fiyat aralığında b450m kullanacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepower mı yoksa rampage mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Msi b450 a pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATX boyutlu anakartların genişleme yuvaları fazladır.
    Micro-ATX (mATX) boyutlu anakartlar 2,4 inç daha kısadır, genişleme yuvaları (ekran, ses, ağ, tv gibi kartların takıldığı slotlar) daha azdır.
  • Tamamen kullanacağın kasa ve donanımla alakalı bir soru olmuş.Itx kasam var itx anakart kullanıyordum.Şuan H400i kullanıyorum.Matx anakart aldım.
    Sorunsuz kullanığım anakartlar

İtx anakartım: Asus Rog Strix B450i
    Matx anakartım:Asus Tuf B450M Pro Gaming (Aktif)
    Atx anakartım: Asus Tuf B450 Plus Gaming

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mATX faktör anakartlar abilerine göre bazı modellerde bir tık kırpılmış oluyor bu başlı başına elbette sorun değil standart bir mid kasa zaten matx atx anakart desteğine sahiptir o konuda zaten sıkıntı yok fp kart olan gigabyte b450 gaming x modeli var atx bir kart bunun üzerine bir sistem kurabilirsin.
  • hocam bi laf vardır 2 adet erkek cogugum vardı anladımkı evde hayvan beslemişiz taki kız cocugu dogana kadar :d
    atx den matx geçtim compackt masada yer kaplamıyor kucuk bişi :D tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

amd anakartkarında b450 m pek tavsiye edilmez hocam sogutma performansı yuzunden.yuksek o.c. yapılmayacaksa alınabilir.
    b450m mortar kullanıyorum r5 2600 ile mosfetlerin chipsetin vramlerin 40 derece üstüne cıktıgını hıc gormedım hacım r5 2600 4.0 stock sogutucu ile kullanıyorum oyunlarda max 60 derece :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.