Şimdi Ara

maus en küçük tank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alman ürettiği en küçük tank ve özellikleri ...adamlar nelet yapmış

Specifications
    Weight: 188000kg
    Crew: 6 men
    Engine: Daimler-Benz MB 509 / 12-cylinder / 1080hp (V1)
    Daimler-Benz MB 517 Diesel / 12-cylinder / 1200hp (V2)
    Fuel Capacity: 2650-2700 liters + 1500 liters in reserve tank
    Speed: 13-20km/h
    Range: Road: 160-190km
    Cross-Country: 62km
    Lenght: 10.09m
    Width: 3.67m
    Height: 3.63m

maus en küçük tank

• adamlar yapıyo..şaşmamak lazım.bizde ancak izleriz böyle....
  • Her türlü araçları yapabiliyorlar. Bizde tonlarca para verip onları alıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Her türlü araçları yapabiliyorlar. Bizde tonlarca para verip onları alıyoruz.

ee bızde yapan olmayınca almak zorunda kalınıyor tabi...
  • gerçekten güzel ya

bizim dışarıya bağımlılığımız her alanda olduğu gibi bu alandada devam ediyor malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

gerçekten güzel ya

bizim dışarıya bağımlılığımız her alanda olduğu gibi bu alandada devam ediyor malesef

diyosun

• bu tank 2.Dünya savaşının en gelişmiş tanklarından biridir.ayrıca 2.Dünya savaşı zamanında "en küçük"değil en büyük tanktı la millette bi güzel yorum yapmış

maus en küçük tank

savaşa girseydik belki bizede verirlerdi bikaç tane

• şaka demi 2 motor var ve 2 motorda 1000hp üstünde valla azım açık kaldı hemide mercedes motoru

ya benim motorum :D 2 hp 50cc ama 40 km yapıo bu alet 13 km den bahseio :D şaka gibi tabi okadar ağırlık ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cturna -- 12 Kasım 2006; 21:47:22 >
  • 188000 kg de sıkıntı yok dimi 188 tonluk alet olması imkansız yaw yolu parçalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockinger

188000 kg de sıkıntı yok dimi 188 tonluk alet olması imkansız yaw yolu parçalar

hayır doğru.bu tank 188 ton.zaten 2.dünya savaşında Almanlar sınırlı sayıda yaptı bu tankı.seri üretimde olmayan bir tank'tı
  • Tank 2. dünya savaşında Almanlar tarafından üretildi.Savaşın en muhteşem tankı Tiger lar abarmış almanları kesmeyince dahada abarmışı King Tiger ı yaptılar.King Tiger lar bile bu Maus ların yanında son derece tıfıl kalıyorlardı desem Maus larla Almanların ne kadar abardıklarını daha net kavrayabilirsiniz...

Birde Almanların Mörser ve Thor gibi, biri demiryolundan ve diğeri paletleri üzerinden ateşlenen hayvanat topları vardı.Bu süper heavy tank onların yanında böcek kalır

maus en küçük tank

maus en küçük tank

• quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

Tank 2. dünya savaşında Almanlar tarafından üretildi.Savaşın en muhteşem tankı Tiger lar abarmış almanları kesmeyince dahada abarmışı King Tiger ı yaptılar.King Tiger lar bile bu Maus ların yanında son derece tıfıl kalıyorlardı desem Maus larla Almanların ne kadar abardıklarını daha net kavrayabilirsiniz...

Birde Almanların Mörser ve Thor gibi, biri demiryolundan ve diğeri paletleri üzerinden ateşlenen hayvanat topları vardı.Bu süper heavy tank onların yanında böcek kalır

king tiger dediğin koenigstiger mı? ben king tiger diye birşey duymadım bugüne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucizevi -- 15 Kasım 2006; 13:32:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

Tank 2. dünya savaşında Almanlar tarafından üretildi.Savaşın en muhteşem tankı Tiger lar abarmış almanları kesmeyince dahada abarmışı King Tiger ı yaptılar.King Tiger lar bile bu Maus ların yanında son derece tıfıl kalıyorlardı desem Maus larla Almanların ne kadar abardıklarını daha net kavrayabilirsiniz...

king tiger dediğin koenigstiger mı? ben king tiger diye birşey duymadım bugüne kadar.

Evet.Tiger dan sonraki üretim.Panzerkampfwagen VI Königstiger

KingTiger da aynı şey.İngilizce olarak tanımı.

maus en küçük tank

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.