Şimdi Ara

mause çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bir bilgisayarda klavye çalışıyor ama yuvarlak girişte ama yuvarlak girişe muse yi de takıyorum klavye çalışıyor mause çalışmıyor ve mausenin ışığı yanıyor sadece sağ tuş çalışıyor ve mause çook ısınıyor sebebini bulamadım yardım edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozo80 -- 10 Mayıs 2013; 19:44:12 >

• yeni kablosuz usb ye takıyorum ve klavye çalışıyor nede masuse kablolu başka mause de denedim çalışıyor başka bilgisayarda o bilgisayarda çalışlmıyor usb ler bozuk desem flaşbellek taktım tanıdı
  • mause "BOZUK" olmasın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

mause "BOZUK" olmasın sakın

şimdi mouse al değiştir dünya para kim uraşçak
  • mause bozuk değil benim kullandığım mauseyi takıyorum oda aynı şekilde ısınıyor ama çalışmıyor en azından sol tuşları sağ tuş çalışıyor ama ikiside o kasada ısınıyor
  • fikri olan yokmu?
  • Fikir veriyoruz ya Maus Bozuk.
  • USB bağlantılı kullanmayı dene ? Ps2 girişinde problem olabilir ... !
  • anakartin bios pilini..guc kablolarini falan sök..10 15 dakka bekle..birde oyle dene belki anakart sapitmistir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedow

Fikir veriyoruz ya Maus Bozuk.

mause sağlam 3 tane mause denedim biride kablosuz diğerleride benim bilgisayrım da çalışıyor ama o bilgisayarda çalışmıyor ve ısınıyor falaş bellek bile ısınıyor usb lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

anakartin bios pilini..guc kablolarini falan sök..10 15 dakka bekle..birde oyle dene belki anakart sapitmistir..

biostan sıfırlayıp denedim ama pilini ve güç bağlantılarını çıkartıp denemedim deneyeyim sonucu yazarım
  • O Zaman muhtemelen o taktığın usb girişinde kısa devre var... başka (mesela öndeki) usb ler de dene..
  • bios pilini denedim olmadı jampr oteki türlü taktım çalıştı ama jamprı elleyen olmamış ama enteresan taktığım benim kablosuz logitec klavye mausenin alıcısınıda bozdu yarın garantiye verecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.