Şimdi Ara

Mause Sağ tik GÖNDER seÇEneğinde Takılıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bişi sorucam..Ben şimdi bi dosyanın üstüne sağ tik yaptığımda seçeneklerde dolarşırken gönder seçeneğin bi saniyelik bi duraksama oluyo ve hard diskten bi ses geliyo gırrrrrrccttt diye ama çok yüksek sesli değil bunun nedeni ne acaba neden takılıyor gönder seçeneği?Yoksa hardiskin okuma hızında sorun mu var

• Yardım yok mu
  • sadece gönder demi yapıyor başka bir işlemlerde de ses çıkartıp duraklıyorsa bad sector oluşmuş demetir büyük ihtimal...bununda çözüm yolu yoktur...
  • Cevap yazdığın için tşk sickdreth_01 sadece gönder seçeneğinde yapıyor 3 saniyelik bi bekleme oluyo kum saati sayıyor hızlı hızlı sekme yapıyor ondan sonra aşağıki seçeneklere geliyor.ses yapıyo ama çok değil bende anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axu067 -- 6 Mart 2009; 0:03:26 >
  • başka yardım yok mu???
  • flash takılı iken yapıyorsa muhtemelen flashınızın okuma hızı düşüktür
  • Arkadaşım Pc'yi Güvenli Mod'ta açın ve deneyin bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacaksınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ Tık Yapınca Donuyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım hiç panik yapmana gerek yok o takılma sorunu floppyden yani disket sürücünden kaynaklanıyor düzeltmek için ise biosa girip disket sürücüsünü kapatman gerekiyor.
    neden oyle yapıyor diyecek olursan gönder dediginde bilgisayar disket arıyor o esnada seni bekletiyor
  • Hocam bazı harddiscler harddisc üzerinden işlem yapmadığım zaman kendini uyku modu gibi birşeye alıyor ve o harddiscle işlem yapacağın zaman (mesela dosya göndericeksin) kendini uyku modundan çıkarıyor çıtırırıtt diye ses de bu yüzden geliyor. Harddiscin kendi programından uyku modunu kapatabilirsin
  • BaTBLaCK, arkadaşım benimde makinemde disket sürücüsü var ve biosta aktif. Her halde bendeki Allah'ın bir hikmeti olsa gerek bende hiç bir problem yok. Neyse bakalım nelerle şahit olacaz.
  • arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için tşk ederim..Ama nedendir bilmem yazmış olduklarınızı uygulamama rağmen hala sorun devam etmekte ilk başta flopnin kablolarını çıkarttım öyle denedim olmadı..sonra biostan kapattım gene olmadı.Sanırım benim sorunum hard diskten kaynaklanıyor..herkese tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axu067 -- 9 Nisan 2009; 2:27:48 >
  • tamam arkadaşlar sorunu çözdüm saolun..
  • arkadaşım sorunu nasıl çözdün bi anlatırsan çok memnun olurum.
    bende de var aynı sorun ama bir türlü çözemedim.
    teşekkürler...
  • cevap yok mu???????
  • Heman anlatayım o zaman bak kardeşim benim sorunum şundandı menü delay showun sekmesini 0 yapmıştım ondan donuyordu gönder seçeneğinde standart ayarı 400 dür onun..sen onu 50 yap nerden yapacam dersen başlat-çalıştır-HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\menu show delay burdaki değer 50 yap..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.