Şimdi Ara

Mavi Ashe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neler çıkılır nasıl olur ? Birden aklıma geldi ama bilmeden oyunu mafetmektense size sorup biraz bilgili girmek istedim. Mid oynarım diye düşündüm ama bot olurmu bilmiyorum. Olursa daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Only ultiyle penta atmak hep hayalimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

Only ultiyle penta atmak hep hayalimdi

Cevaplara gore buildi yapıp atarsin hocam :)

• lichbane,statik,black clever,warmog,guardian angel,boots of mobility

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de aklıma düşürdün şimdi. Q sürekli açık Muramana kasmak kolay olur. Üstüne Botrk LW Canbiçen Bot ve defansif item. Denemek lazım:)
  • Def eşyası yerine muramana kasabilirsin. Ölümüne kite sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malphite

lichbane,statik,black clever,warmog,guardian angel,boots of mobility

mobility yerine savaşçı warmog yerine sonfılsıtı guardian yerinede muramana koy
  • Ya Muramana kasan adcler ilk iki killi alsa bile öne geçemiyor earlyde bu büyük dezavantaj, latete çok güçlü oluyor ama lanei çok dikkatli oynamak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Ya Muramana kasan adcler ilk iki killi alsa bile öne geçemiyor earlyde bu büyük dezavantaj, latete çok güçlü oluyor ama lanei çok dikkatli oynamak lazım.

Mid oynasam nasıl olur ?

• Geçen Kore Challenger maçında biri Ashe jungle yaptı Tear kastı.

• Muramana-Manaveren , Buzdoğan- Iceborn , Donmuş Balyoz- Frozen Mallet , Botrk-Mahvolmuş , Last Whisper-Son Fısıltı , 60 ms veren bot+20 ms veren efsun kassak. Kite manyağı yaparsın, denemek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Ya Muramana kasan adcler ilk iki killi alsa bile öne geçemiyor earlyde bu büyük dezavantaj, latete çok güçlü oluyor ama lanei çok dikkatli oynamak lazım.

Mid oynasam nasıl olur ?

Ashe midi Hotshot gg yapıyordu hep. Aslında oynanmaz denmezde lanede range avantajını koruyan pozisyonda olmak lazım, earlyde bir Lissandra q'su bile yarı can götürüyor. Jungle kamplarsa da oyundan çok çok hızlı düşersin, gerçi Ashe'in adcde de oynanmama sebebi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aramda guzel oluyor da normal game de kotu. kite guzel yapiyorsun W damage cok fazla oluyor redbuff varsa hele aman allahim.

fakat blue ashe neden useless cunku kacis skili yok. amacin fightta adc gorevi yapmak olmadigi icin surekli skill spamlemen lazim karsidan ucarak gelen bir akaliye karsi birsey yapamiyorsun. ezreal yine cd kastigi icin E sini 3 saniyede bir atabiliyor ordan kazaniyor ama ashe tamamen acik hedef.

yapacam diyorsan ,

cd bot - youmumuu-bc-muramana-lw-botrk

++++
    ulti cd cok kisa oluyor
    w cd 2 saniye oluyor
    Q oyun sonuna kadar acik kaliyor muramana aktif degilse
    cok fazla damage elde ediyorsun lw-youmuu-bc oldugu icin

------

karsida asassin varsa gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 11 Ocak 2015; 20:11:45 >
  • Bot oynama itemde geri kalırsın ama mid olabilir,w ile iyi poke yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Muramana-Manaveren , Buzdoğan- Iceborn , Donmuş Balyoz- Frozen Mallet , Botrk-Mahvolmuş , Last Whisper-Son Fısıltı , 60 ms veren bot+20 ms veren efsun kassak. Kite manyağı yaparsın, denemek lazım

Az önce bitti oyun.Mahvolmuş çıkamadım o yüzden pek kite yapamadım.Saldırı hızı düşük kalıyor.İkinciitem olarakAs veren biitem alınırsaolabilir.Ama hasarı iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

aramda guzel oluyor da normal game de kotu. kite guzel yapiyorsun W damage cok fazla oluyor redbuff varsa hele aman allahim.

fakat blue ashe neden useless cunku kacis skili yok. amacin fightta adc gorevi yapmak olmadigi icin surekli skill spamlemen lazim karsidan ucarak gelen bir akaliye karsi birsey yapamiyorsun. ezreal yine cd kastigi icin E sini 3 saniyede bir atabiliyor ordan kazaniyor ama ashe tamamen acik hedef.

yapacam diyorsan ,

++++
    ulti cd cok kisa oluyor
    w cd 2 saniye oluyor

------

karsida asassin varsa gg

Sizin gibi değilde ilk item tanrıçanın gözyası aldım sürekli q ile stacklemeye çalıştım.İkinci olarak buzdoğan eldiveni üçüncü donmuşbalyoz aldım amakite imkansız gibi oluyor böyle.Araka mahvolmuşveyabaşka bi As itemi alırsak güzel olur.

• quote:

quote:

aramda guzel oluyor da normal game de kotu. kite guzel yapiyorsun W damage cok fazla oluyor redbuff varsa hele aman allahim.

yapacam diyorsan ,

++++
    ulti cd cok kisa oluyor
    w cd 2 saniye oluyor

------

karsida asassin varsa gg

Sizin gibi değilde ilk item tanrıçanın gözyası aldım sürekli q ile stacklemeye çalıştım.İkinci olarak buzdoğan eldiveni üçüncü donmuşbalyoz aldım amakite imkansız gibi oluyor böyle.Araka mahvolmuşveyabaşka bi As itemi alırsak güzel olur.

buzdogan almana gerek yok ki. alsan da W + basic w + basic yapman lazim. ezreal gibi on hit skili yok ashe in buzdogan aktif olsun.

• quote:

quote:

quote:

yapacam diyorsan ,

++++
    ulti cd cok kisa oluyor
    w cd 2 saniye oluyor

------

karsida asassin varsa gg

buzdogan almana gerek yok ki. alsan da W + basic w + basic yapman lazim. ezreal gibi on hit skili yok ashe in buzdogan aktif olsun.

O an aklıma o geldi.Onun yerine bi mahvolmuş güzel gider yada bi statik

• Aramda kastım mavi build murammana dolmadan damage pek olmuyor, q sürekli açık gezebilmek güzel, ancak kritiksiz ashe , ashe değil. Bir ezreal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vAsilevsky -- 11 Ocak 2015; 21:00:57 >
  • Doran's Blade
    Tear of the Goddess
    Long Sword
    Boots of Speed
    Spirit Stone
    Spirit of the Elder Lizard
    Sorcerer's Shoes
    Manamune
    Blade of the Ruined King
    Stinger
    Last Whisper
    Zephyr
    Muramana

-mobafire
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.