Şimdi Ara

mavi bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz mavi bilgisayar battı,

bende mavi bilgisayara mayıs 20 si gibi garantiye lg marka dizüstü pc gönderdim ve bana ürününüz elimize ulaştı şeklinde bir mesaj geldi. ancak şu tarih itibari ile hala bir haber yok ve mail'lere de cevap alamıyorum. sizden ricam mavi bilgisayarın çalıştığı LG distiribitör firmanın telefon numarası varsa verebilirmisiniz. PC 'yi alalı yaklaşık 1,5 sene oldu.

(edıt imla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanhanci -- 14 Temmuz 2009; 18:41:11 >

• LG Electronics Merkez Ofisi
    http://tr.lge.com
    Adres :
    Kaptanpaşa Mah. Piyalepaşa Bulvarı. No: 14 Ortadoğu Plaza Kat:7 34384
    Okmeydanı - Şişli / İstanbul
    Tel. +90 (212) 222 8570
    Müşteri Hizmetleri. 444 6 543
    Email infolgetr@lge.com

eğer ürünün distributor garantisinde ise buradan ürünün nerde olduğunu öğrenebilirsin. Garantide deilse maalese yeni bi notebook almalısın
  • İnşallah firma değil servistedir. Servis üzerinde değilde firmadaysa yapacak birşey yok sanırım.
  • sevgili halloven; ilgin için teşekkür ederim verdiğin telefondan (müşteri hizmetleri) ankaradaki servise ulaştık mavi pc nin anlaşmalı olduğu servis, ancak sıkıntımız ellerinde yaklaşık 80-90 adet pc olduğunu ve pc nin seri nosunu bilirseniz hemen gönderelim diyorlar bizde serinosunu bilmiyoruz maalesef. sadece mavi pc den bize kargonuz şu tarihte elimize ulaştı ve takip nosu adı altında bir bilgi geldi bu da onların bir işine yaramıyor, maalesefte isimden de kontrol etme şansları yok çünkü tamamı mavi pc adıyla giriş yapılmış. oradaki yetkili ile yapılan görüşme sonucunda bir müddet bekleyin bize müracaatlar var seri nolarını bilenlerin pc lerini göndermeye başladık elimizde kalanlar olunca sizinle irtibata geçeriz dediler ve telefon numarası aldılar.

şu aşamada yapmam gereken birşey yok diye düşünüyorum (maalesef) akil verirseniz sevinirim teşekkürler.
  • bunca süre ulaşamaman çok kötü memleketin her tarafında yokmu bayileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    5 ay önce açıldı
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.