Arkadaşlar merhaba, ben mavi bilgisayardan aşağıdaki dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum. Ancak Mavi Bilgisayar hakkında bir şey bilmiyorum. Sizce güvenli mi?www.sikayetvar.com da haklarında bir sürü şikayet okudum. Ancak linkteki fırsatta çok iyi görünüyor. Daha önce buradan alış veriş yapan oldu mu? İlginize şimdiden teşekkürler...http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=5130
2,5 yıl önce güç kaynağı almıştım. kasayı fazla ısıtıyor diye iade etmek istedim ve sorun çıkarmadan aldılar, fiyat farkını da ödediler. 6 ay önce de ellerinde olmayan fanı isteğim üzerine birkaç gün içinde getirdiler. şimdiye kadar sorun yaşamadım alışverişlerde.
bende cok kereler alışveriş yaptım.cook memnun kadlım.fiyatları genelde uygun oluyor.vede müşteri memnuyetinide sağlıyorlar.yakın bir arkadaşım asus laptop aldı.stoklarında 1 tane kalmıştı.satışı yapıldı ama stoktan malı getirince sorunlu cıktı.asusda uretiminii durdurmuştu malın.yeni ürün secenegi sunacaz dediler.2-3 hafta içinde asusdan coook daha iyi bilgisayarları farksız alabileceğini söylediler.toshiba vistalı c2d cook güzel bir bilgisayarı farksız veridler.ayrıca özür maksatlı usb bellek , 5+1 ses sistemi falan verdiler
www.sikayetvar.com da bi arattır istersen. Firmanın son 3-4 aydaki grafiği oldukça dikkat çekici.
Gecen yıl firmayı tanımadığımdan 2150 Ytl lik bi laptop almıştım tırsa tırsa. Sorunsuz elime ulaştı. Cihazın teknik servisiyle biraz sorun yaşadık ama sonunda değişimini sağladım. Araya 150 ytl fark vererek 2007 temmuz ayında cihazımdan daha üstün bi laptop aldım. .
Ama bi sorun bakalım mavi bilgisyar beni seviyormu? bence HAYIR
bende firmaları araçtırdım. bana kalırsa da vatan yada mavi bilgisayar umarım memnun olursun. ben maviden alıcam