5.1 Ses sistemi tavsiyesi lütfen
Merhaba, benim optik ses çıkışlı Grundig marka tv, görüntü kaynağı olarak da Amazon Fire TV Stick'im mevcut. Bunlara 5.1 ses sistemi bağlamak istiyorum ancak çok kafam karışık. Bazı soundbar'ların 5.1 ses verdiği yazıyor. 5 hoparlör olmadan nasıl yapabiliyorlar merak ediyorum. Genellikle film ve müzik için kullanacağım, oyun oynamıyorum. Evde çılgın partiler vermek gibi bir alışkanlığım yok ama kaliteli müzik dinlemeyi severim.
Bu ürünü düşünüyorum ama optik ses çıkışı olmaması tek engel.
Aslında bir de bu var:
Grundig için açılmış güzel bir başlık var. Çoğu mesajı okudum ve oldukça iyi yorumlar var.
Bütçem1.200 - 1.800 TL arası. Tavsiye edebileceğiniz soundbar veya başka ses sistemleri var mı acaba? teşekkürler.
Ev sinema sistemi hoparlörü nasıl değerlendirilir
Merhaba, benim Samsung marka 5+1 bir ev sinema sistemim vardı ancak bir güncelleme sonrası DVD oynatıcının ana kartı yandı. Samsung firması bütün dünyada ücretsiz değişim yaparken Samsung Türkiye benden yedek parça ücreti istediği için DVD oynatıcıyı tamir ettirmiyorum. Şu anda elimde 5 uydu hoparlör ve bir 1 bas bulunuyor. Bunları nasıl değerlendirebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
P2P programlarını nasıl engellerim
|
Jameson nasıldır?
|
Yeni laptop, eski işletim sistemi
|
Remote control ve Oyun sorunu
|
siszpe32.exe ne işe yarar?
|
kaliteli mp3 mü? uyduruk mp4 mü?
|
mavi bilgisayar nasıldır?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.126 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar