Şimdi Ara

kaliteli mp3 mü? uyduruk mp4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben 50-100 tl arası mp3 çalar veya mp4 çalar almayı düşünüyorum. Ancak içimden geçen
    linkte göreceklerinizden biri...
    http://www.hepsiburada.com/orite-emp-1900-1gb-fm-radyo-2.0-ekran-ses-kayit-mp3mp4-player-turkce-menu-mini-sd-kart-girisli/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50391
    http://www.hepsiburada.com/piranha-king-ultra-4-gb-sarjli-dijital-mp3mp4-player-turkce-menu/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52827

göreceğiniz gibi film oynatabilen bir ürün ancak

http://www.hepsiburada.com/philips-gogear-sa211502-1gb-fm-radyo-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50239
    gibi bir ürün alarak film seyretme zevkinden feragat edip kaliteli bir ürün de alabilirim.
    Sorun şöyle: film oynatan kötü bir ürün alıp, rahatsız kulaklıktan dolayı müzik dinleyememek, yetersiz pil gücünden dolayı bir filmi tam olarak izleyememek gibi sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. O yüzden " aman boş ver film oynatanı adam gibi marka al " mı? yoksa " boş ver markayı hepsi aynı git film oynatanı al " mı daha mantıklı olur? ilginize şimdiden çok teşekkürler...

• O bit kadar ekranda film falan hikaye sen o philips i de geç bizzat denedim sesi çok düşük ve kalitesiz sana sandisk clip öneriyorum pişman olmayacağın ve sesine hayran olacağın bir cihaz. 10 küsür mp3 mp4 çalar kullandım ve sandisk sansa clip diyorum.

http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-clip-fm-2gb-fm-radyolu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52569
  • abi parmak kadar ekranda ne filmi...
  • yani bu senin tercihlerine baglı. ses benim için önemli dersen tabiiki kaliteli bir mp3 al. sansa olabilir. ama video olmazsa olmaz, bütçemde düşük dersen kendi kullandıgım ingoo in-240'ı öneririm. fiyatına göre çok kaliteli bir üründür.. sese çok deger veriyorsan ve bütçeyi yükseltebilirsen iriverda öneririm. ama o philipsi kesinlikle geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 23 Mart 2009; 12:44:36 >
  • ses kalitesi önemliyse, ses çıkışı kaliteli bir mp3 çalar almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 24 Mart 2009; 16:27:47 >
  • O verdiğin philips mp3'te fm radyo falan yok ki? Ablamda 1 gb'lık bende 2 gb'lık olanı var radyo yok ikisinde de?
  • ayrıca verdigin linkteki orite mp4 gerçekten uyduruk bir şey. yanından bile geçme pişman olursun. video istiyorsan bütçene göre ingoo ve meizu var kaliteli. ses istiyorsan sansa ve iriverdan şaşma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    >>> OGG Mİ MP3 MÜ? <<<
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. Ben e-bay'den almaya karar verdim. Fiyatlar inanılmaz farklı. Merak ettiğim şey, gümrük vergisi oranı ne kadar acaba. Daha önce hiç e-bay'den elektronik siparişi veren arkadaş var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: streetdog

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. Ben e-bay'den almaya karar verdim. Fiyatlar inanılmaz farklı. Merak ettiğim şey, gümrük vergisi oranı ne kadar acaba. Daha önce hiç e-bay'den elektronik siparişi veren arkadaş var mı?

ben fotograf makinesi aldım bir arkadaş aracılıgıyla. gümrükte tanıdık falan yoksa bu biraz şans işi. 1 yıl önce 140 dolara getirtmiştim nikon L15. 190 tlye mal olmuştu bana ve Türkiye'de 300 tlden aşagı satılmıyordu.

gümrükle ilgili bazı kurallar vardır. malın gelirken hediye olarak işaretlenmesi gerekir. tam hatırlamıyorum dogrusunu bilen varsa yazsın, normalde 100 dolar, bayram ve yılbaşında 300 dolar altındaki ürünler gümrükte takılmıyor ve vergi alınmıyor diye biliyorum. aynı arkadaş kendine ebay dan 1000 dolara notebook getirmeye kalktı, gümrükten geçmedi alet.

konsol oyunları bölümünde yurtdışından sipariş veren çok kişi var. onlar daha iyi bilecektir

• uyduruk mp3 =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesno -- 10 Nisan 2009; 18:03:09 >
  • Phılıps al bende 4 gblık siyah gogear modeli var memnunum

senin verdiğin philps 1 gb kuzenımde var onda görüp bende 4 gb almıştım oda güzel ses kalitesi nedir ki gayet kaliteli bu phılıps bir çok mp3 denedım ama hıc bırınde fazla bır fark görmedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamorrah -- 10 Nisan 2009; 18:11:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamorrah

Phılıps al bende 4 gblık siyah gogear modeli var memnunum

senin verdiğin philps 1 gb kuzenımde var onda görüp bende 4 gb almıştım oda güzel ses kalitesi nedir ki gayet kaliteli bu phılıps bir çok mp3 denedım ama hıc bırınde fazla bır fark görmedım

sen bir iriver yada cowon dinle de ondan sonra o philips'i bir daha dinliyormusun

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Phılıps al bende 4 gblık siyah gogear modeli var memnunum

sen bir iriver yada cowon dinle de ondan sonra o philips'i bir daha dinliyormusun

link verirmisin fiyat vs bakmak istiyorum

• quote:

cowon d2 için link :

http://www.webdenal.com/store/cowon-d2-2gb-fm-mp4-player-kirmizi-tv-out-kablo-he_fiyat.htm?idProduct=132934&idCategory=235&topnavCategory=36&ref=kaclira

iriver türkiyede şu anda satılmıyor ama geleceği söyleniyor.

Hmm ben büyük olanları sevmiyorum yani mp4 video izlemem ve sarjıylada uğraşamam o yüzden philips aldım pili 3-4 gün gidiyor

• quote:

quote:

cowon d2 için link :

http://www.webdenal.com/store/cowon-d2-2gb-fm-mp4-player-kirmizi-tv-out-kablo-he_fiyat.htm?idProduct=132934&idCategory=235&topnavCategory=36&ref=kaclira

iriver türkiyede şu anda satılmıyor ama geleceği söyleniyor.

Hmm ben büyük olanları sevmiyorum yani mp4 video izlemem ve sarjıylada uğraşamam o yüzden philips aldım pili 3-4 gün gidiyor

büyük gibi görünüyor ancak aslında ufacık bir alettir. çokta kalitelidir. philipste kullandım. imkanınız varsa o philips yerine sansa sandisk deneyin. philipsi alarak nasıl bir hata yaptıgınızı göreceksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.