Şimdi Ara

Yeni laptop, eski işletim sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim eski bir toshiba laptopum var. Vista yüklü, yılbaşından önce windows 8 aldım, şimdi işletim sistemi yüklü olmayan bir laptop alsam, Toshibayla gelen Vistayı ona yükleyebilir miyim? ayrıca yine windows 8'e yükseltme şansım olur mu? İlginize şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: streetdog

Merhaba, benim eski bir toshiba laptopum var. Vista yüklü, yılbaşından önce windows 8 aldım, şimdi işletim sistemi yüklü olmayan bir laptop alsam, Toshibayla gelen Vistayı ona yükleyebilir miyim? ayrıca yine windows 8'e yükseltme şansım olur mu? İlginize şimdiden teşekkürler...

benim bildiğim kullanamazsın.Çünkü cd numarası toshiba laptopa kaydedildi bir nevi korsan kullanmış olursun.
  • quote:

Merhaba, benim eski bir toshiba laptopum var. Vista yüklü, yılbaşından önce windows 8 aldım, şimdi işletim sistemi yüklü olmayan bir laptop alsam, Toshibayla gelen Vistayı ona yükleyebilir miyim? ayrıca yine windows 8'e yükseltme şansım olur mu? İlginize şimdiden teşekkürler...

Elinizde Win 8 Pro yükseltme varsa yeni dizüstüne önce xp, vista veya win 7 kurup sonra win 8 pro yükleyebilirsiniz..
  • İlginize teşekkür ederim. Toshiba ile verilen Vista CDsini mesela Dell marka bilgisayara yüklediğim takdirde donanım sorunu yaşar mıyım? yani bilgisayar ile gönderilen CD'ler o markaya ait donanım sürücülerini mi içerir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguyes95

quote:

benim bildiğim kullanamazsın.Çünkü cd numarası toshiba laptopa kaydedildi bir nevi korsan kullanmış olursun.

boş boş konuşma.kullanırsın kardeşim hiç bir sorun olmaz.parasını verdiğin işletim sistemini bilgisayarın altındaki anahtar ile istediğin makinana kurar, kullanırsın.sadece şuna dikkat et. tek makinaya kur.lisans tek makinalık çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 19 Şubat 2013; 13:46:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Monitör Eski PC
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.