Şimdi Ara

mavi bilgisayar ve acer 5024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hala bu bilgisayarı (ACER Aspire 5024WLMI) almayı düşünen varsa kesinlikle almasın derim bilgisayar deil ama mavi bilgisayar benim canımı fena yaktı
    bilgisayarı aldım 1.5 ay kullandım bozuldu
    33 gün ( evet şaka deil tam 33 gün) bekledim tamirden gelmesi için
    ve nası geldi tahmin edin
    100 gb hdd yi yolladık tamire adamlar 80 gb takıp yollamış onun da 5 gb sini görmüo zaten. 4200 rpm olduğundan da şüphem var
    şimdi gidecem bakalım ne dicekler sakınn...

• gecmis olsun diyelim dostum ... sanssız bir olay gelmıs basına ... umarım hallolur hersey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vovy -- 1 Şubat 2006 21:27:35 >
  • geçmiş olsun
  • Bir arkadasta aynı durumdan bahsediyordu bir konu baslıgı altında... Hdd bozulmus ve 80gb 4200 rpm hdd ile geri gondermişler...
    Yaw yapmayın, bu hafta sonu ankara ya gitme olayım vardı, hazır gitmişken almayı kesinleştirdim di...
    Pinpiriklendirmeyin dicem ama sizinde ağzınız yanmış, geçmiş olsun... Uyarı için teşekkurler...

Peki hiçbir gorusmede bulunmadınmı onceden, arıza olayı olduğunda mesela; yaklaşım nasıldı sana karşı ??

Selamlar...
  • valla dedikleri doru olsa çok iyi adamlar hemen diğer gün kargoya vereceklermiş de hiç bi sorun çıkmaz hemen değiştirirlermiş de cart curt...
    yaklaşım bu ama söyleyim dediklerine göre tek ben de değilmişim hdd si bozulan 16 kişinin hdd si gitmiş garantiye maviden bakın adamlar daha neler sölüyo
    kalavyesi esnio
    touchpad i kolay bozuluo
    boyası hemen kalkıo kolay çizilio
    amann ben yandım siz yanmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.