Şimdi Ara

Mavi Çılgın Türkler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tmm cuma saat 22 : 00 da yenilmeye hazirlanin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

tmm cuma saat 22 : 00 da yenilmeye hazirlanin

kaca kac>>>?????
  • 8v8 9v9 olur bence, tabi başkanlar karar verir biz vururuz koştururuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GfBrt

quote:

Orjinalden alıntı: Anar

tmm cuma saat 22 : 00 da yenilmeye hazirlanin

kaca kac>>>?????

Kaça kaç olursa artık.Onu maç günü kararlaştırırz..

Bi de sizin klanın tam olarak ismi ne?Maç teklifinde bulunacam ya o yüzden sordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 30 Mart 2009; 18:36:34 >

• 9 vs 9
    saat 22:00
    cuma gunu
    clan ismi
    cilgin turkler
  • 10 valor olmasın ya 20 olsun 30 olsun ben 10 valorluk maç için oynamam şaka tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

O zaman tokat yemeye kendinizi hazırlayın..Arkadaşlala konuşup maç saatini kararlaştırrız..

Vallaha sana helal olsun kardesım Benım elımde en saglam oyuncular olmasına ragmen ben bu kadar buyuk konusamıyorum sana dıyecegım sukı buyuk dusun ama buyuk konusma

ıstersen mac saatini haritayı kac kisilik istersen benim adamlari bile sen secebilirsin
    bende bu kadar büuük konusuyorum o zaman SONY_55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My-Cry -- 30 Mart 2009; 19:02:56 >

• psnm karpuzadam sebebini anlamadıgım birşeyden dolayı clandan atıldım.
  • Yaw orda takılıyoruz öylesine.Hemende alınıyorsunuz he...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Yaw orda takılıyoruz öylesine.Hemende alınıyorsunuz he...

ehehehbiz genelde maçtan sonra takılırız
  • başkan biliyosun bizleri söz soylemye bile gerek yok ilk once hazırlanıp gelsinler :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: RefleX.

10 valor olmasın ya 20 olsun 30 olsun ben 10 valorluk maç için oynamam şaka tabi
  • bartu nerdesin sen yaw psnde bekledim seni o kadar
  • GfBrt kardeş beni eklediğin Clan yalan olmuş ben şimdi hangi clan'a katılacam yoksa bendemi yalan oldum olduysam bir zahmet söyleyin (iyi veya kötü oynamak önemli değil kardeşlik önemli.)
  • Arkadaşlar size klan maçı davetiyesi attım ama sanırım online da bir problem veya başka bir sorundan dolayı davetiye gelmemiş olabilir...Bi kontrol ederseniz sevinirim..
  • Arkadaşlar eğer davetiye gelmemişse.Siz bize atabilirsiniz.Bugün ya da yarın olabilir maç...Bekliyorum haberlerinizi..
  • selam arkadaşlar... bu akşam için davetiye atabilirsiniz.. ;)
  • bugunlerde oynayamayiz cunki serverlarda problemler var killzone.com forumlari calkalaniyoe
  • Diğer klanlardan arkadaşlar serverlar düzelmemiş ama isterseniz bu gün resmi olmayan maçlar yapabiliriz uygun bir saatte 8vs8 olarak bir odaya şifre koyarız ve oynarız...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.