Şimdi Ara

Mavi Çılgın Türkler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni yama çıkmış beyler 1.21 23 mb
  • 1.21 Update Details:

Increase of the standard points settings for Bodycount. Should ensure longer mode on heavily populated games. ---Bodycount için standart puan ayarlarını artırın. Yoğun nüfuslu oyunları zaman modu sağlamalıdır
    The return of Online Bots. Adding bots to an online game renders it ‘unranked’. botlar geel oyunlarda derecelendirilmemiş
    The option to create unranked games. Players will be made aware that a game is unranked upon joining. --Bu seçenek Derecelendirilmemiş oyunlar oluşturmak için kullanılır
    Fix to Game Search functionality so correct maps are displayed.---Fix Oyun Arama işlevi çok doğru haritalar görüntülenir
    Standardization of the Y-Axis controls on the HGH Scout when zoomed with the Sniper Rifle.--Y ve Standardizasyon-Eksen ve HGH keşifte zaman Sniper Tüfeği ile Yakınlaştırılmış kontrol eder.
    Fix to Sensitivity setting where the weapon animation did not follow the reticule correctly. --Hassaslık ayar ayarı nerede silah animasyon doğru el çantası takip etmeli
    Fix for auto-aim exploit when rapidly tapping zoom/fire. -- otomatik ayarı için hızla Zoom a dokunarak / ateş edebilmek amacıyla
    Fix to infrequent collision issues with C4 Proximity mines. -- c4 ler ile nadir çarpma sorunu giderilmiştir.
    Fix to list of games displayed on search. --Fix oyun arama görüntülenen listesi için
    Stability fix relating to disconnect. --İstikrar kurak ile ilgili düzeltme
    Fix to ‘Clan’ button functionality in custom game creation settings. --Fix özel oyun oluşturma ayarları 'Klan' düğmesi işlevi için
    Future Updates will Include:Gelecek Güncelleştirmeler dahil olacak

Controls. Seeing about giving more options.---Kontrol eder. Daha fazla seçenek verir ve gösterir..
    Expanding on Join Game searches and options.--Katılmak istenilen Oyunu arar ve seçenekleri genişletilmesi
    Improving game and network stability.--Oyun ve ağ istikrarı arttırmak
    Collision exploits on maps.
    Improvements to help play with friends.--İyileştirmeler arkadaşlarla oynamaya yardımcı olacak
    More game creation options.---Daha fazla oyun oluşturma seçenekleri
    More game options for clans. --Klan için daha fazla oyun seçenekleri
    Fixes to Clans unexpectadly losing tournament rounds.-- Klanların turnuvada kaybettiği puanlar için
    Other minor fixes. --- Diğer küçük düzeltmeler

• quote:

Orjinalden alıntı: kasap46

GfBrt kardeş beni eklediğin Clan yalan olmuş ben şimdi hangi clan'a katılacam yoksa bendemi yalan oldum olduysam bir zahmet söyleyin (iyi veya kötü oynamak önemli değil kardeşlik önemli.)

yaw biliorum beni klana geri aldilar bnde onu kapattim
  • ayiptir solemesi ben neden oynayamiyorum :)
  • aksam mac var ben oynicam
    dogan seni oynatmamak olurmu clanimizin snipercisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LilxE07 -- 2 Nisan 2009; 17:33:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

aksam mac var ben oynicam
    dogan seni oynatmamak olurmu clanimizin snipercisi

lets party

• dün 20 valoru kaptık herkesin keyfi yerinde heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: RefleX.

dün 20 valoru kaptık herkesin keyfi yerinde heralde

dogru hhahaha cilgin turkler o kadar
  • takımın tezavruatı ÇILGIN TÜRKLEER OLEY ÇILGIN TÜRKLEER OLEY ÇILGINTÜRKLEER OLEEEEYY OOoooooooOOOO böle bişi işte başks ne olabilirki ? :S :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 2 Nisan 2009; 18:49:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkan034

takımın tezavruatı ÇILGIN TÜRKLEER OLEY ÇILGIN TÜRKLEER OLEY ÇILGINTÜRKLEER OLEEEEYY OOoooooooOOOO böle bişi işte başks ne olabilirki ? :S :P

• quote:

Orjinalden alıntı: hakkan034

takımın tezavruatı ÇILGIN TÜRKLEER OLEY ÇILGIN TÜRKLEER OLEY ÇILGINTÜRKLEER OLEEEEYY OOoooooooOOOO böle bişi işte başks ne olabilirki ? :S :P

hep bir agizdan

• hadi hadi herkez OOOooOOOoooOOOOoooOOO bir ki üçççç:D:D
  • Çıldırınnn çıldırııınnÇıldırın çıldırın!
  • Arkadaşlar bu akşam 21.15 e bir klan mazçı davetiyesi attım.Kabul ederseniz bu akşam bir klan maçı yapabiliriz.....
  • iste budur bu aksam oynayabilecegim mechull kabul edecektir buyuk ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

iste budur bu aksam oynayabilecegim mechull kabul edecektir buyuk ihtimal

bende oynarim bugun

• Daveti kabul edin yoksa maç uçacak
  • arkadaşlar bu akşam ottoman klanı ile 21:15 te klan maçımız vardır

çölde ve şuanlık 16vs16 gibi gözüküyo ama son durum henüz belli değil

tüm klan üyelerinin zamanında online olması gerekmektedir.....
  • HELL YEAHHHH butun uyeler online olsun olmayan cikarilsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.