Şimdi Ara

Mavi Çılgın Türkler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sözüm size değil ama sizlede yaparız tabiki sabırsızlıkla bekliyoruzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

Çılgın Türkler size gerçek gücümüzü yekında göstercez. Bi maç ayarlayalım ama lütfen adil kadro çıkarın

adil kadro diye bişey yok formalitede ne yazıyorsa o kadar kişi çıkıyoruz zaten daha fazla çıkılmıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: RefleX.

quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

Çılgın Türkler size gerçek gücümüzü yekında göstercez. Bi maç ayarlayalım ama lütfen adil kadro çıkarın

adil kadro diye bişey yok formalitede ne yazıyorsa o kadar kişi çıkıyoruz zaten daha fazla çıkılmıyo

Mesela sen oynamıcaksın

• olur farketmez biz maçları takım olarak alıyoruz ben olmuşum öteki olmuş önemli değil...
  • demi moruk önemli olan takım öteki oyuncuları bilmiyolar galiba hee sadece reflex diil o bisko başka :D ama ya ötekileri hadi mac yapalım
    :D:D
  • şimdi türkzone un lideri de bana çatmış abi çekemiyolar beni harbiden ya turklerle olan maçlara gelmesemmi acaba sonuçta clanımızda pırlanta gibi başka oyuncular var
  • çok mütevizi sin mac yapsınlar abi ozmn ztn morelimde bozuk dün oyuncu kişiliğimi kaybettim resmen harbi çokk kötüydüm 2 mac kaybettik :(( burdanda özür diliyorum gerçekten ... abi önümdeki adamı bile vuramaz oldum ndense hatta lbp oynuyodum onuda oynayamaz oldum yengem benden daha iyi oynuyodu okadar bugun baya bi alıştıma yapmam lazm ;));)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkan034

çok mütevizi sin mac yapsınlar abi ozmn ztn morelimde bozuk dün oyuncu kişiliğimi kaybettim resmen harbi çokk kötüydüm 2 mac kaybettik :(( burdanda özür diliyorum gerçekten ... abi önümdeki adamı bile vuramaz oldum ndense hatta lbp oynuyodum onuda oynayamaz oldum yengem benden daha iyi oynuyodu okadar bugun baya bi alıştıma yapmam lazm ;));)
    yengende mi ps3 oynio

• aman hakan abi üzme kendini ya önceki kaybettiğimiz maç talihsizlikti ya dw'ler le bi rövanş aldınız mı? 50 valor olsun dün alcaktınız mechull öyle bişeyler diyodu ama
  • oynuyo vla lbp :D reflex ben niye üzlüyorum işte alamadık maçları 2 mac yaptık yenildik :S:(
  • bu gün 2 50'lik alın hemen yenelm
  •  Mavi Çılgın Türkler

•  Mavi Çılgın Türkler

çılgınların sahaya inişi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefleX. -- 8 Nisan 2009; 18:44:08 >
  • hehe abi cook güldümya bu mizah işi iyi oldu açıcam vla ps turkede :D:D:DD:
  • eheheheh devamı gelecek
  • güzel olmuş eline sağlık
  • Beyler bende anar da habersiz olarak clandan atilmisiz bu muydu hea??
  •  Mavi Çılgın Türkler

•  Mavi Çılgın Türkler

son günlerdeki sorunlara rağmen biz yine de iyiyiz ve daha da iyi olucağız.
  • supersiniz valla 10 numara moral bozmak yok biz hala varız aslında çok mu hızlı başladık ilk 100 ler ilk 10 lar falan daha böle dişimize göre birde turklerle yapsakta moralimiz daha da yerine gelse
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.