Şimdi Ara

Mavi Çılgın Türkler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RefleX.

şimdi türkzone un lideri de bana çatmış abi çekemiyolar beni harbiden ya turklerle olan maçlara gelmesemmi acaba sonuçta clanımızda pırlanta gibi başka oyuncular var

Ouuu catmis, la bilmeyen okumayan baska turlu sanir ha, hani arka mahallelerde camdan sarkan kukumav kusu gibi yasli hanim teyzeler olur, surekli 1'i 5 yapip anlatir ustunede "sahitlerim var, sahitlerim var!" diye, kafandaki salliyomu la bu suphesini golgelemeye calisir. Bence bu psikolojinin kokune inmek lazim bir gecmis deneyimleri zamanlari irdelemeli, Terapist bey.

Ben sana takiliyorum, sen niye catmak olarak aldin ben onu anlamadim 2 sarki 1 siir yazdik sana oyle catmami olur? Hemde 2. sarki Bob Marley'dendi, yoksa senin bu reggea sevgisi fasa fiso'mu ne?

• hoopp yeni başlık açtım psturke link

http://www.playstationturk.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=20172#234835

birazda benim oraya gelin çayımı için olmadı tatlı sponsor mehmet :P 3 kişiyiz beaaa ben mechull reflex .D:D:D:
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orjinalden alıntı: RefleX.

şimdi türkzone un lideri de bana çatmış abi çekemiyolar beni harbiden ya turklerle olan maçlara gelmesemmi acaba sonuçta clanımızda pırlanta gibi başka oyuncular var

Ouuu catmis, la bilmeyen okumayan baska turlu sanir ha, hani arka mahallelerde camdan sarkan kukumav kusu gibi yasli hanim teyzeler olur, surekli 1'i 5 yapip anlatir ustunede "sahitlerim var, sahitlerim var!" diye, kafandaki salliyomu la bu suphesini golgelemeye calisir. Bence bu psikolojinin kokune inmek lazim bir gecmis deneyimleri zamanlari irdelemeli, Terapist bey.

Ben sana takiliyorum, sen niye catmak olarak aldin ben onu anlamadim 2 sarki 1 siir yazdik sana oyle catmami olur? Hemde 2. sarki Bob Marley'dendi, yoksa senin bu reggea sevgisi fasa fiso'mu ne?

tamam kralsın sen oh be yeter yahu bi rahat ver blokladım sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefleX. -- 9 Nisan 2009; 11:35:17 >

• indirim yaptım 14.99
  • bu akşama okkalı bi maç ayarlarsın artık mechull şöyle 25-50 valor gavurlara intikam zamanı
  • mutaka anternman yapmamız lazm maçlarda once ama harun antalyaya gitcekti ? vardır mutlaka akşam maç ;)

birde bu psturkte sayfa baya sevildi ve sitenin sahabi burhan abi bile yazdı seviindim vlaaaaa
    hehe
  • devamı gelcek
  • yeni bi tane yapıyorum çok az kaldı iyi de oldu fotoşopm iyi değildir ondan
  •  Mavi Çılgın Türkler

ekle bunu pstürke elimden geldiği kadar güzel yapmaya çalıştım anca bu
    edit: başrol:::
    Yüksel1974,
    Yüksel1974's bot,
    Yüksel1974's bot,
    Yüksel1974's bot,
    Yüksel1974's bot, .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefleX. -- 9 Nisan 2009; 15:48:00 >

• eklicem bi eve gideyim de tam ayarlıcam ;) olsn buda güzel ama komik olanlar dahada tutuldu ve seviliyo gitgide :D:D:D
  • clanımızın tag ve ismi değişimiştir.

Tag: (c*)

Klan Adı: Crazy Turks

klan daveti yapmak isteyen klanlara duyrulur
  • ewt beyler maç yapmak istiyoruz buyrun
  • Dostlar yeni isim güzel de şimdi klan kariyerinize sıfırdan başlamış olmuyor musunuz?Diğer klan ile birçok maç yapmıştınız galiba, puanlar falan gitti hep o zaman...
  • eet ama biz o puanları alıyoruz geri yeni oluşumumuz dahada yükseklere çıkabilmek için revizyone girdi
  • Gerçi sizin klan açısından sorun olmaz, hep aktif ve iyi oynayan üyeler var.Az ama öz harbiden de.
  • onunda çaresi var zaten harun açıklamış durumu ;)
  • kz bi daha çöktü ya maçlar iptal olmasa bari
  • güncellenmiş kadromuzla daha güçlü ve daha hırslıyız

Mavi Çılgın Türkler
  • ehehe helal patron, büyük başkan taşınıyomu bende diyorum neden girmiyor
  • arkadaşlar bu geceki maçlardaki galibiyetlerimiz nasıl güçlü bir klan olduğumuzun göstergesidir her birnizle guru duyuyorum yaşasın çılgın türkler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.