Şimdi Ara

Mavi Çılgın Türkler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TuRa lar ve DW leri 1 adam eksik yendik bide +1 maç daha aldık

bende sevindim...
    Çılgın Türkler Rocksss!
  • Arkadaslar ben klan kurucunuz My-Cry'la konustugum birkac hafta oncesini hatirliyorumda , bizim klandaki herkes kaliteli, efendidir diyorduda bugun yaniniza maca girdim, eyvallah tum uyeleriniz efendi guzel muhabbetli tipler yalniz aranizda birtane curuk kacmis, Reflex nickli kisi zaten bu aksam ayni odada olanlar duymustur, hani kimse duymadiysa kaan-tr vardi ben bu kadar terbiyesiz destursuz birini gormedim, malum cocugun evvelden kuyruk acisi var, hani onun soyledigi hakaretler degilde o sirada bu soylenenlere kimdi bilmiyorum gulen birinin olmasiydi , sagolsun kaan arkadasim olgunluk gosterdi, ben bunu buraya yazma sebebim o cocugu uyarin edin diye degil, olurda onumuzde klan maci olursa mumkunse bu cocugu bizle olan maclarinizda takim listesine koymayin bugun seviyesini belli etti yasimizi basimizi almisiz kalkipta mahalle cocuklari gibi kimseyle atisacak halim yok. O cocuga geldim surada 2 muhabbet yaptim bizim konuya geldi yazdi ayni sekilde , ama burnu pek bir havalarda kendi yazdigi her satasma mesaji saka oluyor biz yazdikmi hemen kalkanlari kaldiriyor hani ben sizin klanda olup sakalassam bu cocukla o zamanmi saka kaldiricak, yani hayat memat meselesi yapmis herhalde bu klan olayini, dedigim gibi beraber mac yapicaksak ben sizden rica ediyorum bu cocuk takiminizda olmasin. Tesekkurler.

• Biz orda muhabbet ediyoruz gördüğün halde öldürüyorsun 4 kere öldürdün her seferinde dedim vurma diye daha napiyim konuşmamızı engelliyorusn yoksa sana bişey söylemezdim ve geriside sen ilgilendirmez
  • kaan abiye bişey anlatıyorum orda duello yapıyoruz falan geliyorusn sadece beni vuruyorusn vurma dediğim halde ve laflarına dikkat et kimin çürük olduğu ortada
  • Harun abi başlığı değiştirirsen iyi olur biliyorsun mavi kalktı
  • Bir tek seni vurmadim yuksel vardi onuda vurdum ama senden zaten ozur, pardon gibi bisey gelmiyecegi belli, dedim ya pek bi havalardasin sen , hele laflarina dikkat et demissin, bunu banami diyorsun yoksa kendine hatirlatmami yapiyorsun, ben kaan'in olgunlugunu sundan belirttim seni ve yukseli vurduktan sonra kaan geldi muhabbet ettiginizi belirtti, ama ben seni vurduktan sonra gelip hakaret ettin(vurma falan demedin direk hakaret), demek o olgunluga erisememissin, benim sana bir hakaretimde olmadi, yoksa bende saydirirdim mikrofon arkasindan ama benim karakterim oyle degil, hani es kaza yanlis bisey kacsa agzimdan ozurde dilerim. Sen hakaret ettinmi buyuk adam oldum saniyorsun herhalde, ama iste buyukluk oyle olmuyor, onceki mesajda dedigim gibi orada geldim ben seni vurdum ne oldu etinden kanmi akti gelir adam gibi konusursun, ama sen ne yaptin? iste bu yuzden yine onceki mesajda yazdim hayat memat meselesi yapmissin bu isleri, hani diyorum ya hadi ben hatali olayim yinede hicbisey yaptigin terbiyesizligi ortmuyor, seni kimseden ozel kilan bisey yok, yaptigin terbiyesizlikti.

• tamam kralsın sen oldumu daha fazla yazma lütfen hay yarabbim ya tamam kardeşim pm den ulaş mal dediğim için özür dilerim oldu mu sende bana sataşmayı kesersin ok tamam daha fazla konuya yazma...
  • beyler mabussi yi clana alalımmı
    adam süper ya ehehe bu gün tekrar maç isteriz harun abii
  • guzel tavirlar sergiliyorsun, yazicak birseyde yok "kralsin oldumu" "hay yarabbim ya"... yine dedigim gibi mesajin ozur degilde hani karsinda cocuk varmis gibi, aynen devam. Ben ozur bekleyisinde degilim, senden zaten oyle bi beklentim hic yok, diyebilirsin simdi bak ozur diledim uzatiyor o bana satasiyor diye satasma degil benimkisi ben yapilan terbiyesizligi dile getirdim, yarin obur gun klan maci olurda bunun bahsini yaparsam kimse sasirmasin, burada kim benzer terbiyesizligi yapsa ben o kisinin oldugu macta bulunmayi istemem kisacasi, bizim klan veya baska klan icinde gecerlidir , zaten My-Cry ile bu konudaki hassasiyeti daha evvel konusmustuk, Ilgili klan uyelerine duyurulur, tesekkurler.
  • goojira ve volatile nin üyeliği varmı bu forumda??
  • beyler uzatmayın bukadar . aranızda daha önce neler geçti bilmiyorum ki bişeyler geçmiş bi muhabbetler boş verin geride kalmış olaylar pixalator du demi dotum dün birbirimiz gayet güzel bir şekilde vurmuştuk !
    ztn turkiyede clan kıtlıkları var birde siz bizimle turkler olarak maç yapmazsanız inanın bir zevki çıkmaz .
    brakın bu muhabbeti . evet dediğin gibi bu iş hayat memat işi değil ortada yanlış anlaşılma olmuş bi kelimede bulunmuş onunda özrünü diledi ama ikinizde eski olaylarınızdan dolayı atışıyorsunuz boş verin kardeş klanız kotu olmaya hiç gerek yok pixalator sana karşı reflexi oynatmazsak hırslanmazssın heralde ve hırslanırsan bu herşey i,çin geçerli oyun olsun olması daha iyi olr ve daha iyi sonuçlar çıkar ve bize karşı daha iyi oynar ve oyunun gerçekten zevki çıkar he nedersin ama illaki oynamasın diyosan buna ben karar veremem ama bidaha böle şeyler demiyeceğine ben soz veriyorum sana ! ;)
    edit : küfür bizdede yoktur ve hatta mavi clanında kufur edildiği için birkaç kişi tarafından atıldılar ve hatta clanın tagı değişti bu hasasiyeti bizde gösteriyoruz ve dedğingibi herkezin ağzından kaça bililir özür diler dilemesini bilmeli. ve resmen yukarıda yazmışşsın bu klanla maç yapmyın a getirmişsin olayı .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 18 Nisan 2009; 11:48:09 >

• uzatmaya gerek yok biz maçları konuşalım bu akşam bi valor ziyafeti istiyorum maç alın bomboş events
  • alrız mutlaka boş geçmeyiz dün gece iyiydik ama clan maçları pek zevkli değildi ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 18 Nisan 2009; 12:07:29 >
  • zevkliydi ya 1 kişi eksik oynadık hatta ama en zevkli DW ler di adamlar bize selamun alekiüüümmm diye bağırıyo türk asıllı alman vardı galiba
  • yok harunun dedğine göre turk arkadaşları varmış galiba oyuzden olabilir ama harbi helal olsun
  • pixalator kardeş dün bu diyalogların olduğu zaman ben de oradaydım reflex in yaptığının yanlış olduğu kesinlikle doğru ancak senin yaptıklarının da doğru olduğunu söyleyemezsin değil mi , evet söylediğin gibi sohbet ettiğimizi söylenmesine rağmen beni de vurdun ve ben bunu prob.etmedim ama bi başkası bunu prob.etmiş olabilir burdaki mesele hataya hatayla karşılık verme durumundan kaynaklanan bi sorun ve bu hatayı farkındaysan sende reflex in sana yaptığı hakarete hakaret olarak geri dönüş yaparak yaptın bence uzatılmaması, yapmak istiyorsanız karşılıklı özür dileyerek kapatılması gereken bi konu reflex in maçlarda oynamama konusuna gelince canım kardeşim o bizim kendi alacağımız bi karardır takdir edersin ki ,biz seninle de reflex le de nice oyunlar oynamak isteriz ama bi başkası dedi diye bi anda kimseyi klandan çıkarmak ya da oyundan atmak gibi bi düşünce olmaz doğru olanda bu değil mi... bence lütfen bu konuyu kapatın artık ve bizler sen reflex hep beraber oyunlar oynayalım ha dersenki ben reflexin olduğu oyunlarda oynamam ona da şu an bizlerin yapabileceği bi şey yok ... SAĞLICAKLA ...

• quote:

Orjinalden alıntı: hakkan034

yok harunun dedğine göre turk arkadaşları varmış galiba oyuzden olabilir ama harbi helal olsun

7-0 yendik ehehehe geçen 2 maçın acısı böyle çıktı desene
  • yeni resim geliyor çok az kaldı
    Başrolde yeni yeteneklerimiz volatile ve gojiraa olacak
  •  Mavi Çılgın Türkler
  • süper olmuş vallahi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.