Şimdi Ara

MAVİ EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkdaşlar Yaklaşık 3 4 aydir mavi ekran alıyorudm bu canımı sıkmaya basladı ve işe koyuldum Mavi ekran aşagıdaki resimde gördügünüz gibi

MAVİ EKRAN

İlk önce Ram leri kontrol ettim 'Memtes86' ile Herhangi bi hata ile karşılaşmadım

2. olarak Harddisk'e geçtim HD Tune ile Tarattim Tarama Sonuçlari Aşagida gördüğünüz gibi

MAVİ EKRAN

MAVİ EKRAN

3. olarak Ekran Kartina Geçtim Aşağıdaki Hata ile karşılastim Ekran Kartı Driverlarında Sıkıntı Olduğunu gördüm

MAVİ EKRAN

MAVİ EKRAN

DxDiag Ekran Kartını görmüyordu Onboard olan ekran kartını görüyordu Bende Güvenli Modda ekran karı driverlarını kaldırıp bidaha yükledim ama herhangi bir değişiklik olmadı hala onboard ekran kartını görüyor dxdiag

Leptop Modeli : Packard Bell EasyNote TS11HR-500TK

Ekran Kartı: Nvidia GT540m 1GB Vram

Yardımlarınızı Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pendr0z -- 7 Ağustos 2015; 0:41:31 >

• Biraz inceledim de ekran kartın sistemi engelliyor sanırım. Bu bir laptop o nedenle ekran kartı değişimi her laptop ta olmaz o nedenle garanti varsa garantiye yoksa bir şeyler düşünmek lazım ayrıca hard Disk te bad sektör oluşmuş buda yapabilir. Konuyla bilgili arkadaşlarıda bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leptop 4 yıllık kardeş garantisi yok Aynen Ekran Kartı Anakarta gömülü bu modelde ekran kartı değişimi yok Sıkıntı Ekran Kartındaysa SabitDiski boşuna değiştirmiş olucağım
  • Dedigim gibi sorun ya ekran kartı yada hd de düşük bir ihtimal ram de olabilir attığınız mesajları gorebilmem için mesajima cevap 'a tıklayıp cevaplayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    Ekran Kartini FurMark ile Test ettim Görüntüde herhangi bir bozulma veya kapanma olmadı Ram leri memtest86 ile kontrol etmiştim herhangi bir hata ile karşılaşmadim Sanırım sorun hardiskte ama dxdiagdan ekran kartının görünmemesine hala anlam veremedim

MAVİ EKRAN
     MAVİ EKRAN

• pendr0z P kullanıcısına yanıt
    Zaten bazı mavi ekranlar bir şeye bağlı olarak verir ama dediğim gibi bakın şüpheler 3 şeyde olmalı ekran kartı-hard disk(hdd)-ram bunlar verdirtebilir mavi ekranı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran kitlenme
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.