Şimdi Ara

mavi ekran?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler..bugün yeni bir bilgisayar topladım, epox mgf 6100 anakart,athlon 3000 işlemci ve 512 mb veritech ddr2 ram aldım ve eski harddiskimi bağladım,ve çalıştırdım.ama bilgisayar tam windows u yüklemeye başlarken bi anda mavi ekran çıkıyor ve göz açıp kapayıncaya kadar anında restart atıyor? sizce sata2 arayüzü olan anakarta ide harddisk bağladığım için bi ayar yapmayımı unuttum? şimdiden teşekkürler..

• Herhangi bir hata raporu veriyor mu? Görebildiniz mi mavi ekranda neler yazdığını?
  • Asus kendi sayfasında makedisk var boş bi disket bulun ve google makedisk.exe yazıp türkçe sayfalarda aratın çizgini sayfasından indirin ve tanıdın diskete yükleyerek tabii eger olmazsa msnden yazın.

bir de hata resmi alma imkanı yoksanırım ama alırsanızda ekleyin..
  • http://img260.imageshack.us/img260/3982/kaan147lu0.jpg

hata raporunun fotoğrafı burda..umarım işe yarar
  • Yeni donanımları taktıktan sonra format çektin mi ?
    Eğer cevabın hayır ise;
    Anakartın yeni olduğu için format çekip xp yi yeniden kurman gerekiyor, kolay gelsin.
  • Sanırım fazladan, gereksiz driverlar ile ilgili bir sorununuz var. Eğer donanımsal ise donanımlardan birinin istek dışında çalışması olabilir, yazılımsal ise format gerekebilir.
  • kardes aynı sorun ıle DH de bı arkadas daha karsılasmıstı.

ınt cafesıne aldı 10 pcden 1 kactanesınde bu sorun yasamıs.

ve benımde bı arkadasta vardı bu sorun.ekran kartını deısmesını solemıstı.teknık yardıma goturdu zaman.
    deısdı zaman bı sorunu kalmamıstı.

kımısı ekran kartı kımısı hdd ıle ılgılı sorun dıyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    4 hafta önce açıldı
    Mavi ekran
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş imzamdaki websitemi incelersen sorununu %70 çözersin
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8561795/mpage_1/key_//tm.htm#8561795

Aynı dertten mustarip idim. Başlığı incelersen faydalı olacak, ilk mesajımda da belirttim zaten format gerektiğini. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.