Şimdi Ara

Mavi ekran çıkıp kapanıyor bilgisayar durduk yere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda resimde de gördüğünüz gibi bilgisayara son 1 aydır farklı bir yazılım program yüklememe rağmen her şey aynıyken birden mavi ekran çıkıyor ve yeniden başlıyor. Windows u güvenli bir şekilde başlat yazıısı çıkıyo enter lıyıp yapıyorum. Biraz daha bilgisayarı kullanıyorum interneti falan kullanıyorum mesela yine mavi ekran ve kapanma oluyor ne yapmalıyım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsvr

Aşağıda resimde de gördüğünüz gibi bilgisayara son 1 aydır farklı bir yazılım program yüklememe rağmen her şey aynıyken birden mavi ekran çıkıyor ve yeniden başlıyor. Windows u güvenli bir şekilde başlat yazıısı çıkıyo enter lıyıp yapıyorum. Biraz daha bilgisayarı kullanıyorum interneti falan kullanıyorum mesela yine mavi ekran ve kapanma oluyor ne yapmalıyım sizce?

SpeedFan programini indirip sicaklik degerlerini takip edin. Hangisi veya hangileri 70°C uzerindeyse buraya yazin.

Bunun disinda OC yaptiysaniz ondandir. Overclock formuna gecip ordan da yardim alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustix619 -- 8 Ağustos 2013; 21:19:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SpeedFan ı deneyeceğim şimdi yükleyip, ancak bilgisayarı yeni açıyorum yani sogukken açtığımda 4dk içinde falan oluyor ben belirgin bir sıcaklık görmedim ama deneyeceğim tavsiyeniz için sagolun. Overclock yapmadım bilgisayarıda tek ben kullanıyorum. Tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum açıkçası
  • FanSpeed ile kontrol ettim sıcaklık dışında bir kapanma sanırım :S
  • Sorunum hala devam ediyor yardımcı olabilecek birileri yok mu acabaa :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsvr

Sorunum hala devam ediyor yardımcı olabilecek birileri yok mu acabaa :((

Donanim-Bios uyumsuzlugu olabilir. Bios guncelleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    2 ay önce açıldı
    Bilgisayar durduk yere kitleniyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.