Şimdi Ara

Mavi ekran Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda 1 haftadır sorunlar başladı.
    1.Açıldıktan 5 dk sonra kendi kendine res atıyor ve görüntü gelmiyor arkadan elektriği kesince düzeliyor. 1 haftadır bu sorun var.
    2. Açıkken Kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor (elektriği kesip açınca düzeliyor). 1 haftaya yakın süredir bu sorun var
    3.Açılırken windows yükleniyor yazısında kalıyor. 3 gündür bu sorun var
    4. Açıldıktan sonra yani hoşgeldiniz yazısından 15 20 saniye sonra ekran masmavi veya tamamiyle mor oluyor. 2 gündür bu sorun var
    5. Bugün pcyi açarken mavi ekran hatası verdi kod 0x00000124
    Her pcyi açmaya çalıştığımda bu sorunlardan birileri oluyor.
    Nasıl düzeltebilirim?
    Edit:Bilgisayardan çok anlamıyorum cevabı bilenler biraz detaylı açıklarsa çok makbule geçer
    Resim
    http://tinypic.com/r/2ahaxbm/9
    Mavi ekran Ekran kartı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby148 -- 12 Ekim 2017; 18:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
    Bilgisayarıma format attım driveri yüklerken donuyor ve res atıyor. Sonra kendi onarım modunda açınca driverı siliyor pc. Kendi cdylede kendi sitesinden indirdiğim driverlarıda yüklerken donuyor ve restart atıyor. Sorun nedir? Ekran kartının mı değişmesi lazım? Ekran kartımı taktıralı 3 ay oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TedMosby148 T kullanıcısına yanıt
    Kesin şundandır demek pek sağlıklı olmaz ancak denemen gereken yollar hakkında fikir verebilirim.

(hard disk yada ram sorunu gibi görünüyor ama sırasıyla aşağıdaki adımları izleyerek fikir sahibi olabilirsin.)

-HD Tune Pro indir tarama yaptır. sonucu buraya yaz
    -Bios Ayarlarını fabrika ayarlarına getir.
    -Bilgisayarında birden fazla ram var ise hepsini sök tek biriyle durumu gözlemle problem devam ederse diğer ram ile ve farklı slota takarak dene.
    -kullanmış olduğun işletim sistemi orjinal mı ?

sonuçlara göre yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.