Şimdi Ara

Mavi ekran hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirkette kullandığımız bir PC'de boşta işlem yapmaz iken bile mavi ekran hataları ile karşılaşıyoruz.

Sistem özellikleri;

Ryzen 5 1600

Crucial Ballistix 2x8GB DDR4-2666 mhz ram

MSI GT 730

Asus PRIME-B350M-K

SanDisk SSDSSDH3250G

Minidump dosyaları;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeffyeibon -- 27 Nisan 2022; 12:55:26 >

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim ama maalesef, burada yazanlar işime yaramadı.

• ram test yapın ya da ssd sağlık durumunu kontrol edin varsa firmware update yapın... son çare temiz bir format

SanDisk SSD Dashboard Destek Bilgileri

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim;

Hem Windows'un ram testi hem de memtest86 ile ramleri taradım daha önce ve herhangi bir problem çıkmadı.

SSD'için ise programı kurdum ve herhangi bir sorun bulunamadı.

Defalarca format attım ve yine aynı şekilde mavi ekran hataları almaya devam ediyorum.

İşin komik tarafı tamamen kafasına göre çalışıyor bazen windows açılırken 4-5 defa sürekli şekilde hatayı verip sistemin açılmasına engel oluyor ama sonra normal şekilde açılıyor.

Bazen 4-5 saat boyunca hiçbir hata vermeden çalışabiliyorum ama bazen de 15-20 dakikada bir hata veriyor :D

• İşlemcide kule tipi soğutucu var mı acaba? Yoksa stok soğutucu mu?

• İşlemci üzerinde stok soğutucu var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zeffyeibon Z kullanıcısına yanıt

Bu sorunu genelde soğutucudan yapıyordu çünkü. Vidalar çok sıkı olunca bir - iki tur gevşetince düzeliyordu. Buna benzer sorun bende de vardı çünkü ben ilk başta inanmadım ama yapınca düzeldi bende soğutucu işlemci üzerine çok baskı yaptığı için sisteme mavi ekran falan verdiriyor hep bir de ramleri görmüyor bazen 8gb ram varsa kullanılabilir miktar 3.95 gb falan yazıyor. Ben öyle çözmüştüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.