Şimdi Ara

Mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 kullanıyorum bilgisayarım 1 aylık ( Page fault ın nonpaged area win32k.sys) mavi ekran hatası alıyorum arada sırada fakat bu hatayı ilk gördüğümden beri performans kaybı yaşıyorum.
    Daha önce bu hatayı alan ve çözen birisi var mı acaba?
    (Bu sorunla visual studio yı kurduktan sonra karşılaşmaya başladım belkide rastlantıdır)
    Şimdiden teşekkürler

• Visual studio kaynaklı muhtemelen masaüstünde bi ara almıştım w7 de idi o zaman nortondan kaynaklı bir durumdu bendeki sikdim sonrada upraşmadım çözeyim diye farklı bi sürümünü kur bilmiyorum işe yarar mı , program olmazsa olmaz ise senin için ve hatayı çözemiyorsan halen hata ismini direkt arat 6-7 sonuç çıkar 8.1 için windowsun sitesindede muhtemelen çözüm mevcuttur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz bu bilgisayarlara özgürce istediğimizi kurup kullanamıycakmıyız hocam? ne anlamı kalıyor bunca para bayılmanın gider 1.000tl ye lenova alırım en azından internette acaba şuraya tıklasam mavi ekran yermiyim diye düşünce geçmez kafamdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

biz bu bilgisayarlara özgürce istediğimizi kurup kullanamıycakmıyız hocam? ne anlamı kalıyor bunca para bayılmanın gider 1.000tl ye lenova alırım en azından internette acaba şuraya tıklasam mavi ekran yermiyim diye düşünce geçmez kafamdan.

Aynen o yönüde var gaming notebook dediğin zaman yazılım desteğininde iyi olması lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünde durup dururken siyah ekran verip yeniden başlattı ve kablosuğ ag bulucu wifi kesiliyor(hiç bir ağı görmüyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bilgisayar müh. okuyorum.Teknik servisin çalışma hızını bilmesem de laptopu ısparta dan servise göndermek büyük bir zaman kaybı.Ama 1.5 yıldır araştırdığım büyük bir istekle aldığım bu bilgisayarın böyle sorunlar yaşatması beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.