Herkese iyi günler diliyorum. son zamanlarda mavi ekran hatalarıyla başım dertte. O yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımınızı esirgemeyin. öncelikle bahsedeceğim hatalar windowsun 1809 güncellemesiyle ortaya çıktı. Daha önce böyle hatalar çok nadir idi.
İlk hata Witcher 3 oynarken başıma geldi. Hata: UNEXPECTED STORAGE EXCEPTION. Oyunu daha önce aynı bilgisayarda bitirdiğim için rahatlıkla söyleyebilirim ki sorun donanımsal olamaz. İnternette araştırdım soruşturdum bir türlü uyguladığım çözümler beni sonuca ulaştırmadı. Ben de hata sonrası oluşan minidump klasörünü bir forumda paylaşayım istedim ancak minidump klasörü oluşmamıştı virüs programı,ccleaner ve benzeri program yüklü olmadığı halde. Daha sonra hatalar beni oyundan soğuttu ve başka bir maceraya atılmak adına AC UNITY oynama kararı aldım. Ancak aynı hata burda da karşıma çıktı. Biraz daha araştırma sonucu gelişmiş sistem ayarlarından hata ayıklama bilgisini yaz bölümünde, otomatik bellek dökümünü seçtim ve hatanın oluşması için oyunu tekrar açtım. Bu sefer farklı bir hata oluştu işin ilgiç yanı. hata CRITICAL PROCESS DIED.
Sonuç olarak elimde sadece CRITICAL PROCCES DIED hatasının bellek dökümleri var. hem MEMORY.DMP hem de minidump.dmp klasörlerini şu linkte bulabilirsiniz.
Ne yapmam konusunda yardımlarınızı bekliyorum.(NOT: sistem geri yükleme yapmayı denedim ancak yüklenirken bir hata ile karşılaşıldı.)
Çaresizim lütfen yardım edin.
lolobaby12L
kullanıcısına yanıt
Microsoft (R) Windows Debugger Version 10.0.18362.1 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.
Loading Dump File [C:\Users\yazc9\Downloads\053119-32750-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available
************* Path validation summary ************** Response Time (ms) Location Deferred srv*d:\semboller\*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Symbol search path is: srv*d:\semboller\*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows 10 Kernel Version 17763 MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 17763.1.amd64fre.rs5_release.180914-1434 Machine Name: Kernel base = 0xfffff805`13215000 PsLoadedModuleList = 0xfffff805`136305d0 Debug session time: Fri May 31 11:16:54.559 2019 (UTC + 3:00) System Uptime: 0 days 0:25:48.235 Loading Kernel Symbols ............................................................... ................................................................ .......................................................... Loading User Symbols Loading unloaded module list ...... For analysis of this file, run !analyze -v 2: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * *******************************************************************************
CRITICAL_PROCESS_DIED (ef) A critical system process died Arguments: Arg1: ffffcf8fe1bdd080, Process object or thread object Arg2: 0000000000000000, If this is 0, a process died. If this is 1, a thread died. Arg3: 0000000000000000 Arg4: 0000000000000000
Auto advanced boot: FALSE Advanced boot menu timeout: 30 Last boot succeeded: TRUE Last boot shutdown: FALSE Sleep in progrees: FALSE
Power button timestamp: 0 System running: TRUE Connected standby in progress: FALSE User shutdown in progress: FALSE System shutdown in progress: FALSE Sleep in progress: 0 Connected standby scenario instance id: 0 Connected standby entry reason: 0 Connected standby exit reason: 0 System sleep transitions to on: 0 Last reference time: 0x1d51785a9f6ffc3 Last reference time checksum: 0xf567205e Last update boot id: 24
Boot attempt count: 1 Last boot checkpoint: TRUE Checksum: 0x6a Last boot id: 24 Last successful shutdown boot id: 23 Last reported abnormal shutdown boot id: 23
Error info boot id: 0 Error info repeat count: 0 Error info other error count: 0 Error info code: 0 Error info other error count: 0