Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc'yi Açıyorum Normal Açılıyor Sonra Biosa Giriş Geçtkten Sonra Mavi Ekran :

Bir Sorun Algılandı Ve Bilgisayarınzın Zarar Gormesini önlemek için windows kapatıldı ,
    ,
    Bu Dur Hatası ekanını ılk kez goruyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın: { Başlattım Olmadı }
    Bu Ekran Yenıden Karşınıza Cıkarsa Asağıdaki Adımları İzleyin :
    Güvenli Modda Deneyin Dior : Olmadı
    Tum Donanım Yazılım Kaldırın DIor : Pc Acılmıyorki Kaldırayım .

Teknik Bilgiler : *** STOP : 0X000000ED (0x86338E30,0x00000000,0x00000000)

Hata : unmountable-boot-volume

Yarım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssasianQuery -- 9 Haziran 2010; 17:04:10 >

• hdd data kablosunu degistirmeyi deneyiniz.
  • Olumsuz.
  • Hocam ramlerden varsa ıkı tane falan bırını tak yada farklı ramle dene. genelde ram lerde oluyor. artı bıos resetle
  • Tek RAM Soketi Değiştirip Deniyicem Bıos Nsl Resetlicem Inglizce
  • Soket Değştirdim. Olumsuz Yardım Bekliyorum
  • hocam soket degıl ram degıstır dedım ben. ram bozuksa butun soketlere taksan ne olurkı. bulabılırsen odunc al bırısınden. bıos rsetlemek ıcın anakart uzerınde jumper vardır tabı anakart modelıne gore degısır. modelı nedır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    4 hafta önce açıldı
    Windows 7 mavi ekran hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mıcro Star MS-7060 Ram Bulmam Zor :(
  • Yokmu Çözümü Beyler ? ?
  • bu hatayı ben de alıyordum format attım düzeldi. Yalnız format aşamasında hdd leri biçimlendirmiştim. Muhtemelen sorun HDD lerde.
  • Format Cdm' Çalşmıyor Pmden Saglam Bi Format Cd Link Verebilirmsn Download EDEYİM Deniyeyim. Teşekkurler Şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasianQuery

Olumsuz.

Soket Değştirdim. Olumsuz Yardım Bekliyorum

nasil bir yardim beklemek boyle. biz sana zorunlu muyuz yardim etmeye. duzgunce cevap veremiyorsan olumsuz dan baska da kelime bilmiyorsan biz ne yapalim arkadasim. forumun kurallarini daha okumadan baslik aciyosun bide kalmis yardim edenleri begenmez tavirdasin. bizi begenmiyorsan gotur bilgisayarciya baksin o zaman.
  • Olumsuz Dedim Dediklerinizi Uyguadım Sonuç Alamadım Yani Bu Anlama Gelıyor Teşekkur Edıyorum Hemen Cvp Vermişşiniz Sizin Yardımlarınızı Beğenmiyim. Cevaplarımda Düzgün Oldugunu Düşünüyorum.
  • Olumsuz yerine gayette hocam denedim olmadi baska bir onerin var mi diye sorabilirdin ki bunu sadece bana yapsan gene amenna... olumsuz nedir yaw..
    ve ayni anakarttan yanimda duruyor 1 adet. bende bir problem yok. oneri olarak soyleyeyim sata disk ile calisiyorsan yapabiliyor. ide icinde diskin bozulma ihtimali yuksek.
  • Bundan Sonra Dikkatli Olucam hocam kusura bakma sata disk ? ide ? Bios Ayarlarıyla Oynanmış Galiba Orjinalıne Nsl Dondurebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssasianQuery -- 9 Haziran 2010; 17:14:15 >
  • simdi bu anakartin satasi malesef ki ide mod a hic donmuyor. elindeki disk ne?
    ide mi sata mi?
    biosla oynanmis diyorsun bios versiyonu kac?
  • Phoneix BIOS
    D686 BIOS
    W7060 SMS.200 Yazıyor Kasadan Baktım

Harddisk : Western Digital WD800 Harddiski Söktum Baktım Uzun Surdu
  • bendeki bios 1.2v yaziyor wd800 ise ide disktir. diskini bir baska yerde test etmen gerekir veya icinde onemli bilgiler yoksa tamamen bolumlemeyi silip tekrar bolumleme yapman iyi olabilir. eger buna ragmen gecmezse 2 cozum var. biri low level format biride disk degisimi.
  • Sımdı Ben Diskimi Sökeyim Gidip Baska Pc DE Deniyim . Onemli Bilgiler Yok. Bolumlemeyi Çalısan Bi Pc DE Yapıcaz Sonra Tekrar Bolumleme Yapıcaz Yani Baska Pc DE Format. Geçmezse Sizinle İrtibata Geçmek İsterim. Orta Son Sınıfım Mezun Oluyorum Bugun Programım Var Siznle Yarın Detaylı Gorüşmek İsterim _? Musait Olursanız Tabiki
  • Simdi arkadasim egerki onemli bilgilerin yoksa ve elinde xp sp3 cd si varsa... direk baska makineye baglamana gerek yok
    format aticakmis gibi makineni baslatmayi biliyosundur... baslat format ekranina gelince silmek icin d tusuna basin secenegi ile ne goruyorsan c,d,e hepsini sil. bolumlenmemis alani 76000mb ye kadar cikmasi lazim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.