nihayet uzun uğraşlar sonrasında aldığım pc yi çalışır vaziyete getirdim. ancak bir problem var sistemim şu :
Kasa 1 x CM Storm Enforcer Çift USB 3.0 Portlu High Power B12S 750W 80+ Plus Bronz Güç Kaynaklı Pencereli Miditower Kasa İşlemci 1 x INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci Anakart 1 x Gigabyte GA-Z77MX-D3H Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) Bellek 1 x GSkill RipjawsX 8GB(2x4GB) DDR3 1600 Mhz CL9 Dual Kit PC Belleği Ekran Kartı 1 x Asus ATI HD6850 DirectCU 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı HDD 1 x Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) Kart Okuyucu 1 x Aerocool Infinite Panel 5,25" Çok Fonksiyonlu Panel (Gri) Optik Sürücü 1 x SAMSUNG SH-S222AB Sata Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) Monitör 1 x Samsung S23B350H 23" 2ms Wide Screen Full HD Led Monitör işletim sistemi mindows 7 ult. 64 bit.
soruna gelecek olursak şöyle oluyor. ilk aşamada hdmi kablo ile bağladığım kasaya. monitör mavi ekran vererek kapandı. daha sonra dvi girişiyle bağlandığımda monitör daha uzun süre dayandı ancak yine aynı hatayı vererek mavi ekrandan sonra kapandı. windows arkada çalışmaya devam ediyor ancak sadece ekran kapanıyor. sorun ne olabilir ? nasıl düzeltebilirim ?
Başka monitörde denediniz mi ekran kartı driver güncel mi *
drivermax programı ile baktım sürücü güncel değil diyor. şu an güncelliyorum. umarım kaybolur. aynı zamanda bluescreenview programınıda kurdum bakalım mavi ekran kodu alabilicekmiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: fikreterkin
drivermax programı ile baktım sürücü güncel değil diyor. şu an güncelliyorum. umarım kaybolur. aynı zamanda bluescreenview programınıda kurdum bakalım mavi ekran kodu alabilicekmiyim.
Sonuçları SS olarak atın .
sistemi kurun akabinden amd nin kendi sitesinden 6850 ile ilgili driveri alın-kurun... aynı dertten neredeyse makinasını yakacak adamdan küçük öneri... mümkünse cd içeriğine dokunmayın bile..
ollleyy ramazan bluescreenmonitor ile algıladı sürücü güncellemesi gerekiyormuş şu an için pc süper. çok teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: fikreterkin
ollleyy ramazan bluescreenmonitor ile algıladı sürücü güncellemesi gerekiyormuş şu an için pc süper. çok teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme