Şimdi Ara

MAVİ EKRAN HATASI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır windowsda mavi ekran hataları ile boğuşmaktayım asus notebook'a sahibim windowsun güncellemesinden sonra mavi ekran vermeye başladı daha sonra başa çıkamadım format attım güncellemeleri kapattım bu seferde ekran kartı tam performans çalışmadı mecbur ekran kartını güncelledim ve yine mavi ekran hataları ile baş başa kaldım kafayı yemek üzereyim

Minidump dosyalarının tümü: (043017-28046-01 kodlu hatayı bu yazımı yazmadan önce verdi)http://dosya.co/lwvem7k1h2ui/Yeni_klasör.rar.html

• ntoskrnl.exe

nvlddmkm.sys

FLTMGR.SYS

intelppm.sys

ACPI.sys

bu dosyaların bozuk veya hasarlı genelde virüs veya sistem dosyalarının sürücülerin vs. ile ilişiklidir..
  • Yazılımsal olarak çözüm format olabilir eğer devam ederse donanımsal olarak test etmek gerekli zaten çoğu mavi hatası genellikle RAM yanması RAM ömrü oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • computeron kullanıcısına yanıt
    http://dosya.co/kkwlcq8pxepi/050817-32750-01.rar.html

az önce bu mavi ekran hatasını verdi Durdurma kodunda:MEMORY MANAGEMENT yazıyordu hatalı olan dosyaları söylediğiniz için teşekkür ederim ama ben bu sorunu nasıl çözeceğim format attım yine mavi ekran almaya başladı gene mi format atayım kafayı yemek üzereyim
  • Kardeşim ramleri sök temizle tek tek tak aç güzel bi temizlik yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Punisher28

http://dosya.co/kkwlcq8pxepi/050817-32750-01.rar.html

az önce bu mavi ekran hatasını verdi Durdurma kodunda:MEMORY MANAGEMENT yazıyordu hatalı olan dosyaları söylediğiniz için teşekkür ederim ama ben bu sorunu nasıl çözeceğim format attım yine mavi ekran almaya başladı gene mi format atayım kafayı yemek üzereyim

ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+172910

• Punisher28 kullanıcısına yanıt
    Bence Windows Bellek Tanılama Aracı'nı çalıştır. HD Tune ile de quick scan'ın işaretini kaldırarak bad sector taraması yap.

• Notebook daha yeni alalı 7 8 ay oldu olmadı açmak istemiyorum garanti dışı kalıyor o zaman markası asus , donanımsal bir hata gibi mi duruyor sizce yukardaki minidump dosyalarından , garantiye göndereyimmi ?
  • Pc'ye format attıktan sonra sorun yok ama ekran kartını tanıttıktan sonra mavi ekran veriyor doğru anlamışmıyım?

Ekran kartının son sürüm güncellemesini değil de bir alt versiyonu tanıtmayı deneyebilirsin. Ama şunu söylemek gerek genelde mavi ekran hataları RAM veya HDD den dolayı oluyor. Sistem içerisinde RAM taraması yapabilirsin. Hdd'yi taramak içinde programlar bulunmakta.
  • fifa11com kullanıcısına yanıt
    ikisinide taramak için yapmam gerekenleri söylermisiniz rica etsem, ayrıca doğru anlamışssınız fakat bir alt sürümdede mavi ekran veriyor vermesin diye güncelliyorum bu sefer farklı birşeyden mavi ekran veriyor
  • Punisher28 kullanıcısına yanıt
    Özellikle RAM kaynaklı olabileceğini düşünüyorum formatla geçmiyorsa. Dediğim araçlarla taratın. Boşu boşuna garantiye gitmesin bence. Bir de bilgisayarın içini açmayacaksınız. Programlarla ya da araçlarla taratacaksınız bazı donanımların sağlığını.

• Aradan çok uzun bir zaman geçti ama buraya yazmak istedim sorunu çözemedik bigisayarı 3 kere garantiye gönderdim ( 3 kere olmasının sebebi bir türlü onlarda çözemedi) en son şuan için düzelmiş gibi duruyor bakalım ne olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.