Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sisteme overclock yapmıştım 1 buçuk saatlik testten başarı ile geçti hemde farklı farklı programlarla yaptım sıcaklıkla ilgili bir sorun yok fakat niye anlamıyorum mavi ekran hatası yiyorum nadir oluyor ama beni rahatsız ediyor sebebinide anlayamadım iyice deli oldum mavi ekran yediğim en son anı anlatayım pc yi açtım windows media playerden bir müzik açtım ve interneti açtım yaklaşık 2-3 saniye sonra kulaklığımdan dııııırrrrrrrrrrrtttttttttttt diye dijital bir ses geldi herşey kilitlendi 1 saniyeliğine sonra tak mavi ekran hatası geldi sebebi nedir acaba bilenlerden yardım rica ediyorum

• Hata koduna bakmalısınız. sonu 101 ile biten bir kod var ise voltaj yetmiyordur. Dediğiniz gibi bir mavi ekranı geçenlerde ben de aldım kodu 3B ydi winsys2k gibi bir dosya adı yazıyordu. Araştırınca driver güncellemesi çözüm olabilir diye okudum şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. Bir daha mavi ekran alırsanız aşağıda yazsan koda bakın çözümü bulursunuz muhtemelen.
  • koda bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam 135di
  • mavi ekran hatasını çözdüm dediğiniz gibi voltaj eksikliğindenmiş biraz voltaj ve uzun süre stabilite testinden sonra sorun çözüldü fakat şunu anladım 1 saatlik test yetmiyor en az 2 saatlik stabilite testi yapmak lazım çünkü 1 saat stabiliteden sonra prime95 de worker stopped diye uyarı yediğim olmuştu.
  • Ne kadar uzun yaparsanız yapın yine de olmadık bir anda mavi ekran alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Ekran Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.