Şimdi Ara

mavi ekran hdd sorunu galiba yardım ltfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar açılmıyor mavi ekran gelip kapanıyor birden bire çalışırken oldu mavi ekran birden geçiyor ne yazdıgı okunmuyor. repair dan chkdsk yaptım yüzde 75 de onarılamayan birimler var dedi ondan sonra format atayım dedim biçimlendirme sonunda disk biçimlenemiyor bozuk yerler var diyor altında da baglantılarınızda sorun olabilir tekrar bakın diyor sizce nedir sorun diskmi patladı acaba??

• up
  • Mavi ekranı okuyabilmek için bilgisayar açılırken F5'e bas orada hata durumunda yeniden başlamaması için bi seçenek var onu seç öle başlat bilgisayarı. Böylece mavi ekranda ne yazdığını görebileceksin. Büyük ihtimalle hard diskte sorun var ama hatada ne yazdığını söylersen belki bi çözüm bulunur
  • ama işte c yi sildim format atmak için :D
  • Çalıştığına emin olduğun başka bir hard disk bulma imkanın varsa onu master ve sendeki hard diskide slave olarak takmayı dene. O zaman senin hard diskinde bir sorun olup olmadığı anlaşılır.
  • tmm umarım bulablrm biyerden çok tskler .)
  • biçimlendirme sonunda disk biçimlenemiyor bozuk yerler var diyor ...

harddiskinde bad var yani orayı biçimleyemiyor garantisi varsa yolla yenisini versinller kimse o hdd ye bişey yapamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.