Şimdi Ara

mavi ekran problemi ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarım bir sarsıntı sonrası problem çıkarmaya başladı. windowsum açılmıyor sadece güvenli modda açılıyor ve onarma da yaptım ama yine de işe yaramadı. windowsu normal modda açmaya çalışınca uzun süre windowsu yüklemeye çalıştıktan sonra aşağıda resmini verdiğim mavi ekranı veriyor ve yeniden başlatıp ya normal modda açın yada onarın uyarısı geliyor ve kısır döngüye girmiş oluyor. bu konuda ne yapmam gerekiyor

• resim

• Güvenli modda açılıp normal açılmıyorsa driver çakışması olabilir.En son kurdugun programları kaldır öle bi dene .Oda olmazsa driverlerı kaldırdıktan sonra bilgisayarı açmayı dene.
  • 000 73 li hata bendede olmuştu ne yaptıysam düzelmedi sadece açarken veriyodu hatayı format atıp güncel driverları yükledim sorun kalmadı
  • İşletim sistemini uçurup driverları yeniden kurmanı öneririm. Bazı bilgisayarlarda driver belli bir sırayla kurulmadığında BSOD verebiliyor, bunu araştırmayı dene.
  • Ram lerinle alakalı olabilir. Aynı hatayı bende alıyodum bugüne kadar. Biostan ram çalışma hızını düşürdüm ve sorun çözüldü.
  • format
  • quote:

Orijinalden alıntı: =ozkan1994=

format

vallamı?

kardeşim çoğu zaman ramlerden kaynaklanıyor ama arada hdd bad sectöründende kaynaklandığı olabiliyor
  • bu sorun driver çakışmasndan kaynaklanabiliyor. ayrıca usb de takılı bir cihaz var ise çıkarın öyle başlatın pc yi.windows u crack li kullanmaktanda kaynaklanabilir.
  • demek format tek çözüm değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.