Selamun aleyküm arkadaşlar. Son 1 haftadır 2 problem ile boğuşuyorum. Birincisi farklı hatalar ile karşıma çıkan mavi ekran problemi, ikincisi FPS düşüşü. Öncelikle bilgisayarım yaklışık 1.5 senelik. Herhangi bir temizlik yapmadım bugüne kadar yani detaylı olarak. Ancak haftalık fan çıkışlarının tozlarını temizlemeye özen gösteririm. Zaten her çıkışta filtre olduğu için fazla birikmiyor. Sorunum detaylandırmak gerekirse, mavi ekran hatası farklı şekillerde çıkıyor karşıma. Yazılı ve yazısız olarak hatta bi anda bilgisayar donup DIIIIIIT sesi çıkartıp hareket etmiyor hiçbir şey. Reset atmak istediğimde ise bazen yeniden başlatırken donuyor ve hiçbir hareket olmuyor. Bu sorun çok sık oldu bugün ve artık konu açma ve yardım isteme gereği duydum araştırmalarım internette yetersiz kaldığı için doğru yerden yardım istemenin mantıklı olduğunu düşündüm. Bir diğer problem ise ilk kez başıma geldi. LOL oyununu herkes bilir. Normal de 200 den aşağıya düşmeyen FPS'em bugün 60dan yukarı çıkmadı. 5v5 savaşlarda 09 a kadar düştüğü bile oldu. İnanın canımı çok sıkan bir durum. Yardımlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
Sistemim; AMD Radeon Strix GTX380 2 GB 256 BİT DDR5 Ekran kartı AMD Fx 8320 Eight collector 3.5 GHZ O.C işlemci Corsair DDR3 2400 mhz 8 gb ram Asus M5A97 LE R2.0 anakart Zalman z3 plus 600 w kasa seagate 1 tb hdd
Arkadaşlar sorun tekrarlıyor, yardımcı olabilecek biri var mı ?
windows içinde Minidump dosyasının içeriğini göster hatanın nereden olduğuna bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
windows içinde Minidump dosyasının içeriğini göster hatanın nereden olduğuna bakalım..